Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
arkadaşlar merhaba...acaba lavmanı akşam güneş batarken yapanınız var mı?birde 2.5 litre su değilde ben 1litre su hazırlayacağımızı sanıyordum,bilenler anlatabilir mi.yada yapanlar....

Merhaba Pin@rim lavman ya güneş doğarken ya da güneş batarken yapılacak. Forumdaki bazı arkadaşlar güneş batarken yapmışlar, okumuştum. Benim kullandığım lavman seti 1,750 litrelik idi. Ben de setin aldığı kadar lavman suyu kullandım.

teşekkür ederim canım cevabın için, 1 hafta sürüyorya bu işlem,acaba ben bazen güneş doğarken ,bazende batarken yapsam,bebeğim var ve sabah saatleri tam uyanır diye çekiniyorum...akşamüstüleride herzaman yapamam misafirim eksik olmaz çatkapı,bişeyde diyemem..ayy akşam uyku uyumadım nasıl yaparım nasıl denk getiririm diye...
ama sizinle burada devam edicem..gün boyu yediklerinizi de yazarsanız sevinirim,gerçi eski sayfalarıda yavaştan okuyacağım,oradanda faydalanırım.
dün önceden yapan bir arkadaşım akşamları ıspanak yemeği,pırasa yemeği,kapuska vs. sebze yemeklerini 1 dilim kepek ekmeğiyle tükettiğini söyledi,sizlerden de böyle yapan var mı?
hepimize kolay gelsin....

valla canlarım ben kepek ekmeği die bişe duymadım. ve bölede beslenmedim kasım ayındakinde .sadece irmik lapasını duydum ama onuda yiyemedim tadı bana kötü geldi. kepek ekmeğinin içinde yine benim biildiğim beyaz un var . hadi bunuda geçtik hazır satılan lıght ekmeklerin içindede bence katkı maddeleri vardır. bunlarında ne olduğunu bilmiyoruz . bizim yapacağımızda detoks olduğuna göre 1 hafta dişimizi sıkıp bunlardan uzak duralım . allah kolaylığını veriyo . yani inşallah :)
bide lavman akşam güneş batatrken de yapılabilio bende bir iki gün kalkamadım ve akşamları yaptım ama sabah yapabiliyosanız sabah yapın. çünkü evde akşamları gelen giden olacak endişesi insanı gün boyu rahatsız ediyo. hem sabahları aç karna daha etkilidr die düşünüyorum. geniş bilgi için marankinin sitesinden yararlanabilirsiniz arkadaşlar .yada önceki yazılanlarda herşey mevcut. şimdiden hepimize kolay gelsin

Kozmik temizliğin amacı, vücudu toksinlerden arındırmak. Önümüzdeki bir hafta boyunca kesinlikle hayvansal ve unlu gıdalar yasak. Öğlenleri haşlama mevsim sebzesi ve salata, akşamları da sebze çorbası ve salata yenecek. Öğün aralarında ceviz, badem, kuru üzüm gibi yenebilir ve bitki çayları içilebilir. Meyveler suyu sıkalarak içilebilir. Daha fazla ayrıntılı bilgiyi Ahmet Maranki'nin sitesinden öğrenebilirsiniz. Ben Kasım ayında bu şekilde yaptım ve hiç açlık hissetmedim. Size de başarılar arkadaşlar...

merhaba arkadaşlar, ben de siteye yeni üye oldum. ne zamandır bu detoksu yapsam mı yapmasam mı diye düşünürken yazdıklarınızı okuyunca bu sefer karar verdim inşallah yapıcam.konuyla ilgili tecrübelerini paylaşan herkese teşekkür ederim. karar vermemde çok etkili oldunuz.

pazardan gerekli olabilecek sebze ve meyveleri almakla başladım işe. ama bu arada marankinin sitesinde de detoksun daha etkili olması için önerilen destek ürünlerini inceledim. Ben gördüüğüm bir çok olumsuz sonuçlu bebek tedavisi nedeniyle denemek istiyorum bunu.o nedenle destek ürünlerini de almak istiyorum. şu an kampanya varmış ürünlerde . lavman seti ve kullanım kitabı falan da dahil. bayağı pahalı fakat mühim meseleler için değer diye düşünüyorum. bilginiz olsun diye belirtmek istedim.ayrıca aynı içerikte bazı haplar piyasada daha ucuza bulunabilir mi diye baktım .bir tanesini buldum güvenemedim.herkese allah şifa versin. sevgilerle..

Kızlar merhaba
haydi hep birlikte destek olalım yapalım .......kurtulalım kilolardan .sağlıklı olalım

Arkadaşlar madamsembol doğru yazmış, destek çok önemli. Burda neler yaptığımızı paylaşalım, birbirimize destek olalım. Zor bir haftayı keyifli bir hafta olarak yaşayalım...Ben bebiş için yapıyorum önceliklebana da dua edin lütfen...

Kesinlikle arkadaşlar destek olalım bende varım :lepi:
3 saat oldu sanırım :) tüm sayfaları okudum.Tüm tecrübelerini paylaşan tüm arkadaşlara kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum.Bizide yüreklendirdiniz.
Ben bir şeyi merak ettim yalnız daha önce yapan arkadaşlar verdikleri tüm kiloları geri aldılar mı bide uykusu tam olarak düzene giren erkenden uyanmaya devam eden var mı?

evet arkadaşlar destek için bende varım ve buradayım,yarından itibaren malzeme hazırlığına başlıyacağım..1 hafta anlamadan geçecek bence..arkadaşım lavmanıda çok abartmayın korkulduğu gibi değil demişti,yaparız allahın izniyle...
kepek ekmeği banada mantıklı gelmedi,birde yemek yeme fikri..1 hafta yemek yemesek açlıktan ölmeyiz di mi?sebze ve meyve suları bizi tok tutacaktır zaten...abur cubur işinide kuru yemişlerle gideririz...
arkadaşlar önceden yapanlar hangi kuruyemişlerin serbest olduğunu yazarlarsa sevinirim..ben ceviz,fındık biliyorum ama kuru kayısı,ve kuru incirde var mı?kuru üzüm serbest,leblebi var mı?(yoktur sanırsam)

pinarım ceviz, fındık, badem ,kuru kayısı ,incir ,kuru erik,kuru üzüm gibi doğal olanları yiyebiliyosunuz .yalnız kayısı yerine gün kurusunu tercih edin çünkü doğal olanı oymuş yani dışında kükürt olayı yokmuş.
zuhalcim aslında o zaman kilo vermiyoruz bence .çünkü tuzlu ve suni gıdalar yemediğimiz için vücudun şişiliğ inmiş oluyo. tuz olmadığı içinde vucutta su tutulması olmuyo. bide benim uykum düzene girmedi çünkü benden kaynaklı . birazda iş bizde bitiyo.sonradan yine eski suni gıdalara dönünce haliyle yine aynı tas aynı hamam. aslında sağlıklı beslenmeyi hayatımıza yaymak gerek

teşekkürler okyanusçum...gözlerim ağrıdı geçmişi okumaktan ama değerdi,kendim yapmış kadar oldum arkadaşlar,artık daha kolay yapabilirim diyorum,cumartesiyi iple çekiyorum,iyi geceler.....

sana da canım aklına takılan bişe olursa bizler yine burdayız bildiğimiz kadarını aktarmaya çalışırız . sadece 1 haftalık bi süre zaten hemen geçer inş.

bu beden temizliğini bende yapmayı istiyorum ama biraz zor gibi geldi
lavman falan çok zor yapılmassada olmuyormuş galiba

slm bende bütün geçmişi okudum ve diyorumki bende varım kardeşimle beraber bizde yapıcaz ama açık söylimmm ben biraz endişeliyim lavman filan problem gelmiyo nedense (hayatımda da hiç görmedim)açlık beni korkutuyoooorrrr!!!

Arkadaşlar aç kalmaktan korkmayın. Aç kalmıyorsunuz. Acıktığınızı hissetiğiniz zaman kuruyemişlerden yiyebilirsiniz. Bitki çayları içebilirsiniz. Mevsim meyvalarının suyunu sıkıp içebilirsiniz. Bunlar açlığınızı bastırıyor zaten. Hurmayı tavsiye ederim, tok tutuyor insanı.

hayırlı sabhlar arkadaşlar.benim bütün malzemelrim tamam.dün eşim lavmanı da almış medikalden.5ytlymiş.merak ettiğim 8 gün boyunca hep aynı lavman setinimi kullancaz.yoksa hergün alcakmıyız.doğrusu içini açıp bakmadım henüz.1.750 litrelikmiş.2 litreliğini bulammamış. bi sorumm daha var:lahana ıspanak maydonoz tere gibi otların suyunu nasıl sıkcaz.turp elma gibi olanları robotun meyve sıkacağı aparatı var ondan sıkcam ama lahanayı felan nasıl sıkcam anlamdım.bide çiğden patatesin suyuda sıkılıyomuydu.ya nolur cevaplayın arkadaşlar.şimdiden hepinizden allah razı olsun. yapacak olan arkadaşlarıma da kolay gelsin inşallah.sabah suyu içilcek olna sebzeleri bi söyleyebilirmisiniz. inşallah ben akşam tekrar gircem görüşürüz.yapacak arkadşlarda yarın felan toplanabilsek yani buraya yazabilsek çok iyi olur bence.hem eksiklerimizi tamamlar hemde hazırlanıp motive oluruz.şimdiden hepinize teşşekkür ediyorum.görüşmek üzere allaha emanet olun

Herkese gunaydin..Baya kalabaliklasmis burasi sevindim adiniza...Biraz disinizi SIkarsaniz birdahaki sefere kendiniz kararli bir sekilde yapacaksiniz emin olun..Faylarini gordukten sonra yani...
Ben birsey ekliyim kuruyemis olarak ben sadece ceviz findik ve hurma diye biliyorum ve gecen seferde oyle yaptim...Kepekli ekmek yok listede unlu hersey yasak arkadaslar...Sadece sebze meyve bitki caylarida balla tatlandirilacak yani sekerde yasak...Muz siyahcayda yenmeyecekler arasinda...
Bende yarin obur gun pazara gidip malzemeleri esim için alicam insallah...Hepinize azim ve kolaliklar diliyorum....

psikolojik olarak hazırım...

pancarı da anneme ısmarladım...

lavman setinide aldımmı olaya hazır sayılırım.....

lavman olayından çok korkuyordum....ama bu bölümde yazılanları okuduktan sonra korkumu yendim....tecrübeleriyle destek olan tüm arkadaşlara teşekkürler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…