Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

meyve sebze sulari için kati meyve sikacagi lazim yada robotu olanlarin parcalarindan birinden oluyor sanirim...Ben oyle ucuzundan almistim birtane diger arkadaslarda okuyunca belki fikir verirler olmayanlari için...
Simdi cikmam lazim konuyu takipte olucam..Herkese iyi gunler..

hergün lavman yapmak sonradan barsak tembelliği yapmıyor değil mi?
şu destek ürünlerinden sadece birini alıp kullansak oluyor muymuş?
ya da onların yerine yaş maya eritip içsek nasıl olur? mayayı da diyet yapanlara tavsiye ediyorlar diye hatırlıyorum ben.

ALVEO Karışımı (Sebze ve meyve suyu karışımı yapamayanlara veya artı katkı sağlaması için Alveo’yu mutlaka ve COSMIC Alfa, Soya, Kapari ürünleri, kilo fazlalığı olanlar Spirulina ve Yeşilçay ile birlikte kullanmaları detoks sırasında bedenden kaybolan unsurları tamamlamak için kullanmaları önerilmektedir)

Ne demek?Alveo hap mı ne oluyo? Bu cümleden hiç bişey anlamadım

canım saolasın araştırma sonucunu bana da bildirirsen ço kçok sevinirim. bugün pancarı vs. alıyorum bakalım. yeillikler de haftaya. pancar haftaya kalmaz diye şimdiden alıyorum da :)

evet alsebecim yine burdayız . kızlar inşallah birbirimize destekle yine bu işin üstesinden gelicez:) yeni başlayan arkadaşlar sakın korkmayın . dışarıdan göründüğü kadar zor bişe deil inanın . lavman setlerini medikalcilerden alabilirsiniz.bizim burdaki eczanelerde ben lavmanı bulamadım anca bir iki medikalcide buldum . bide dikkat edin bazıları çok yüksek fiyat biçiyolar fazla kanmayın . sanırım bu apılan işin farkında olan cingözler kar sağlama peşinde .hepimize şimdiden kolay gele. bide ben güya yapmıyacaktım ama marankinin rüzgarına yine kapıldım yağın kokusunun etkisi geçti anlaşılan :))))

internetten araştırdım kızlar lavman setleri 1 ila 3 tl arasında... bnim bir arkadaşa geçenlerde eczaneden 7 tl demişler aman dikkat edin.

Asli hayir bagirsaklarda termbellik falan olmuyor gerci temizlikten yemege gecince 3 gun tuvalete cikilmiyor oda icimizin tamamen bos oldugunda dolayi dolana kadar bu kadar sure gecti yaptigimizda ilk sayfalardada okumussunuzdur ondan baska tembellik sayilabilecek bir degisim olmuyor merak etme....
Paprika evet sitesinde kendi imalat haplarini satiyorlar yardimci olmasi icin ama bizler hiçbirsey almadan yaptik bir zararda gormedik..
Okyanus34 'cugum sen gecen kasimda bizimle yapmamismiydin? Daha uzerinden cok gecmedi o yuzden bende cok yeni yaptigim için yapmiyorum birdahaki aya nasipse diye dusunuyorum....Bence sende bekle yoksa malum yaz uzun surecek sureler esitlensin (bence yani )
Evet lavman setleri ucuz dikkat edin bencede..Eczanelerde yoksa getirtiyorlarmis fiyat farksiz ustelik dikkatli olun arkadaslar..

bilmiyorumki alsebe yapmak istiyorum . evet kasımda yapmıştım ama kilo da vermek istiyorum gelinlik giycemde nasipse diktirmeden bi kilo verim istiorum hihoyyyt gerçi verilen kiloları hemen geri alıoruz ama neyse . bide bu sebzelerin meyvaların zamanı tam geçsin istemiorum onu da düşünüorum . ne yapsak :1shok:

albesecim ben sonbahar temizliğinde katılamamıştım size ama şimdi yapmak istiyorumda sorum olacak sana..
nisan mayıs demişsin..
yani bunu nisan mayıs ayında yapsam olurmu?
benimde şu anda yapacak zamanım yok ta...

nasipse bende bu ay başlayacağım....

ayın 7'sinde başlıyoruz dimi arkadaşlar??

Okyanus'cugum sen bilirsin tabiiki ama bence az biraz rejim yap kilo icin..Daha cok yeni bizim yaptigimiz...Gerci yakinda evleneceksende biraz zor yaparsin evliligin ilk gunlerinde...:)))

Lil@ ilk bahar girisinde mart nisan mayis ta yapilabiliyor temizlik..Onemli olan yaza temizlenip girmek..En uygun zamanda bu aylarmis...bende kasimda yaptigim için nisan yada mayis gibi yapmayi dusunuyorum..Su anda hamileyim ve asiri mide bulantisi gibi problemlerim var...Sebze sularini icmsemde icimde kalmayacagindan biraz hafiflemesini bekliyicem bende..Sende sana uygun zamanda yap...Yanliz biri yazmis ayin en kuvvetli cekim gucu marttaymis diye yanlis hatirlamiyorsam...Bende esime yapicam bu ay insallah vazgecmezse...
Bu arada birseyi daha belirteyim..Ben bu konunun sadece takipcisiyim uzun zamandir takip ediyorum maranki'yi ve ikna oldugum için yaptim da..Yani ekipte yada herhangi bir baglanti içinde degilim..Sadece baya uzun bir sure takip edip arastirdim..O yuzden bende sizin kadar bilgiliyim ve gecen sefer yaptigim için birazda pratik bilgim oldu simdi..Benim yazdiklarimi yinede arastirin yanlislik yapmak istemem.

arkadaşlar bu sebzeleri çiğ olarak yiyemiyor muyuz??

sadece sularını mı içmek gerekiyor??

arada acıktığımız zaman yine çiğ sebze veya haşlamasını yiyebilir miyiz?yoksa öğün mü beklemek gerekiyor??

yanlış birşey yapmaktan korktuğum için çok soru soruyorum ....bilen arkadaşlar cevap verirse sevinirim...

Sabah sebze meyve suyu karisimi (biz gecen sefer ispanak,beyaz lahana,pancar ,yesil elma,havuç ve 1 kasik zeytinyagi karisimi yapmistik bu seferki listeye henuz bakmadim ) iciliyor kahvalti yerine....
Sonraki ogunlerde sebzeler cok az haslanip yeniliyor kaynatildigi suda iciliyor...Gun icinde acilikdiginda sebze meyve yeniliyor.....Ac kalmadan mevsiminde sebze meyve ile bunu yapabiliyorsunuz...Onemli olan bu...Istediginizi yiyin ama tabiiki az yemek daha faydali deniliyor...

7 Mart Beden Temizligi Programi

1. Gün
7 Mart 2009 Cumartesi - Başlangıç

05-07 saatleri arası sulu Lavman-Detoks
07-09 Meyve – Sebze suyu + Yağ (1 tatlı kaşığı zeytinyağı (COSMIC Alfa, Soya, Kapari ürünlerini, kilo fazlalığı olanlar Spirulina veYeşilçay ile birlikte kullanmaları detoks sırasında bedenden kaybolan unsurları tamamlamak için kullanmaları önerilmektedir. Alfa ve Soya’dan her öğünden önce 2şer tablet, Kapari’den de her öğünden sonra 2şer tablet alınması tavsiye edilir. )
12-14 Her türlü az haşlanmış mevsiminde sebze, meyve ve salatalar (Az yenilmesi tavsiye edilir)
17-18 Lavman Uygulaması
18-19 Salata (Az yenilmesi tavsiye edilir)
Saat 09:00 - 19:00 arası her türlü sıkılmış meyve suları ve çaylarıyla birlikte fındık, ceviz, üzüm, hurma tüketilebilir.

2. Gün
8 Mart 2009 Pazar

07-09 Meyve – Sebze suyu + Yağ (1 tatlı kaşığı zeytinyağı (COSMIC Alfa, Soya, Kapari ürünlerini, kilo fazlalığı olanlar Spirulina veYeşilçay ile birlikte kullanmaları detoks sırasında bedenden kaybolan unsurları tamamlamak için kullanmaları önerilmektedir. Alfa ve Soya’dan her öğünden önce 2şer tablet, Kapari’den de her öğünden sonra 2şer tablet alınması tavsiye edilir. )
12-14 Her türlü az haşlanmış mevsiminde sebze, meyve ve salatalar (Az yenilmesi tavsiye edilir)
17-18 Lavman Uygulaması

Saat 09:00 - 19:00 arası her türlü sıkılmış meyve suları ve çaylarıyla birlikte fındık, ceviz, üzüm, hurma tüketilebilir.

3. Gün
9 Mart 2009 Pazartei

17-18 Lavman Uygulaması

4. Gün
10 Mart 2009 Salı

17-18 Lavman Uygulaması

5. Gün
11 Mart 2009 Çarşamba

17-18 Lavman Uygulaması

6. Gün
12 Mart 2009 Perşembe

17-18 Lavman Uygulaması

7. Gün
13 Mart 2009 Cuma

07-09 Meyve – Sebze suyu + Yağ (1 tatlı kaşığı zeytinyağı (COSMIC Alfa, Soya, Kapari ürünlerini, kilo fazlalığı olanlar Spirulina veYeşilçay ile birlikte kullanmaları detoks sırasında bedenden kaybolan unsurları tamamlamak için kullanmaları önerilmektedir. Alfa ve Soya’dan her öğünden önce 2şer tablet, Kapari’den de her öğünden sonra 2şer tablet alınması tavsiye edilir. )Saat 09:00 - 19:00 arası her türlü sıkılmış meyve suları ve çaylarıyla birlikte fındık, ceviz, üzüm, hurma tüketilebilir.
Bugüne mahsus olarak;
Gündüz bedeni ısıtma, hamam
Akşam saat 20.00'den sonra yağ limon karışımı içilir - 1 su bardağı saf sızma zeytinyağı(yaklaşık 150-200 cc ve 1 su bardağı taze sıkılmış limon suyu - yaklaşık 150-200 cc)
Akşam saat 21.30 nefes egzersizi uygulaması
Akşam Saat 22.00 den sonra hemen yatış
Not: Temizliğin son gününde rahat boşaltım yapılabilmesi, akşamki yağ ve limon uygulaması ile boşaltımın kolay yapılabilmesi için bugün içerisinde bir şey yememeniz tavsiye edilmektedir.

8. Gün
14 Mart 2009 Cumartesi

05-07 saatleri arası sulu Lavman-Detoks (çıkan maddelerin kontrol edilip mümkünse görüntülenmesi)
17-18 Lavman Uygulaması
Saat 09:00 - 19:00 arası her türlü sıkılmış meyve suları ve çaylarıyla birlikte fındık, ceviz, üzüm, hurma tüketilebilir..
- Normal yemeğe yavaşça geçilebilir.

9. Gün
15 Mart 2009 Pazar

-Önceki gün yapanlara bedeni daha iyi temizlemek için bugünde detoks yapmaları tavsiye edilir.

10. Gün
16 mart 2009 Pazartesi

-Önceki gün yapanlara bedeni daha iyi temizlemek için bugünde detoks yapmaları tavsiye edilir.

Not : Detoksun son günü yani 7. günü 8'e bağlayan gecenin sabahındaki sulu set ile lavman yapamayanlar için İngiliz tuzu (magnezyum sulfat) ile temizlik yapılabilir . Uzman doktor kontrolünde yapılmalıdır.
Not: Zaruret hali dışında ve tansiyon hastaları, mide rahatsızlıkları , kalp damar rahatsızlıklarında doktor kontrolunda yapılması tavsiye edilir.
Yapma şekli; 30-45 gr tuz, 300gr bardak suda geceden eritilir sabahleyin 05:00-07:00 arası beden ısısında içilir arkasından 500gr portakal suyu yarı yarıya normal suyla sulandırılmış olarak beden ısısında içilir.buda gün içinde detoks etkısı gosterecektir.bu sebeple pazartesi gun insanların ihtiyatlı ve detoks arınma yapabilecek mahallerde bulunmaları önerilir.çünkü gün içinde boşaltım ishal şeklinde ve zaman zaman olacaktır.

Not: Bu temizlik- detoks- arınma ile bedenden kaybedilen faydalı unsurları telafi için ve COSMIC Alfa Alfa, Soya, Kapari ve kilolu alma ve vermede sorun yaşayanlar için Spirulina ve Yeşilçay BESİN DESTEK ÜRÜNLERİNİ kullanmaları önerilir.

Detoks sırasında COSMIC BESİN DESTEK ÜRÜNLERİNİ kullanmaları halinde temizlenmiş olan bedene çok daha etkili ve tesirli olacak; kalın barsak, karaciğer, safra kesesi, akciğer, böbrek, pankreas ve dalak temizliği için katkı sağlayacaktır. Beden temizliği sırasında COSMIC BESİN DESTEK ÜRÜNLERİNİ kullanmadığınız takdirde daha sonra bu organlarınızdan kaynaklanan rahatsızlıklar için COSMIC BESİN DESTEK ÜRÜNLERİNİ kullanmanızı tavsiye ederiz.

Salatalarınıza elma sirkesi koyarak yemeniz kan yağlarının tanzimlenmesine, kolesterol ve toksinlerin bedenden atılmasında artı bir katkı sağlayacaktır. Elma sirkesi bedenimize uygun, en faydalı sirkedir.

Her gece yatmadan önce bir bardak kaynar suya bir kaşık elma sirkesi katarak içilmesi kan yağları, kolesterolü dengelemek, ödem ve şişleri azaltmak ve zayıflamak için kullanılması tavsiye edilir.

Her gece 2şer 3er adet kuru incir, kara erik(mürdüm) ve kuru siyah kayısı suda yumuşatılarak yenilmesi tavsiye edilir.

Kozmik Beden Temizliğini yapamayanlar ve hasta, yaşlı olanlar uzman kontrolünde yapmaları tavsiye edilir.

Lavman....

Kaynamış Su ile Lavman Detoks Uygulaması
İki buçuk litre su kaynayana kadar ısıtılır. Kaynayan su vücut ısısına gelene kadar soğutulur. İki kaşık limon suyu ve elma sirkesi ilave edilir. Öncelikle bu karışımın yarım litresi, sulu lavman setinin torbasına doldurulur. Lavman setinin hortumunun ağzı hafifçe yağlandıktan sonra anüse sokulur. Lavman setindeki suyun kalın bağırsağa dolması beklenir. Dolduktan sonra minimum 5 dakika su kalın bağırsakta bekletilir. Erken peristaltik hareket refleksi oluşursa boşaltım yapılır. Daha sonra hazırlanan karışımın iki litresi lavman setine doldurulur ve lavman işlemi için hazırlanılır.

Bu aşamada diz üstü durulur ve öne yere doğru eğilinir. Hortum ve anüs yağlanarak veya kremlenerek hazırlanır. Lavman seti, içindeki suyun rahatça kalın bağırsağa akması için 1-1,5 m. yükseğe asılır. Diz üstü durumda lavman setinin hortumu anüse yerleştirildikten sonra dirseklerin üzerine eğilerek alın yere değecek şekilde baş ve beden öne doğru yatırılır. Lavman setindeki bütün suyun kalın bağırsağa dolması beklenir. Daha sonra duruş pozisyonu hiç bozulmadan, lavman seti anüsten çıkarılır. Bu işlemden 1 dakika sonra vücut önce sağ tarafa 5 dakika yatırılır. Sonra sırt üstü yatarak bacaklar yukarı doğru kaldırılır ve suyun kalın bağırsağın dibine doğru gitmesi sağlanır. Bu konumda mümkün olduğu kadar durulduktan sonra boşaltım yapılır. Bu süre 7 gündür.

merhaba arkadaşlar...ben de siteye yeni oldum sayılır. Kasım ayındaki kozmik temizliği izin alarak evde uygulamıştım. izinli olduğum için foruma katılamadım, sonradan haberim oldu. Önümüzdeki hafta başlayan temizliği tekrar yapacam inşallah. öncelikle şunları söyleyim. Ben çok sık bademcikleri şişen, kışın sık sık grip olan bir insandım. Kasım ayından bu güne kadar hiç boğaz ağrısı yaşamadım. Grip de olmadım. çok şükür . bu diyetle kasım ayında 4 kilo verdim, karnım dümdüz oldu, gaz sansıcı midede şişkinlik gibi bütün dertlerimden kurtulmuştum. Ama sonrasında yediklerime dikkat etmediğim için son zamanlar bu şikayetlerim yine başladı. İNşallah önümüzdeki hafta kozmik temizlikten sonra daha iyi olacam. Bu sefer sağlıklı beslenmeye özen gösterecem. Hepinize başarılar diliyorum..

Bende yeni üye olanlardanım kadınlar kulubünün metini çok duydum gerçekten her yönüyle bilgi sahibi olabileceğim çok güzel bir site! bende kozmik beden temizliğini haftaya ilk defa uygulayacağım sevgili görümceceğim:) derya51 ablamın tavsiyesi üzerine karar verdim gerçekten çok fazla şikayetlerim var bu şekilde şikayetlerimden kurtulacağımı söylüyor kendisi bende bunun olacağına inanıyorum çünkü önce inanmak gerekiyor benim gibi ilk defa başlayacaklara başarılar diliyorum.:lepi:

kızlar ben bu sürede kepek ekmeği yiyebileceğimizi duymuyştum yanlış bilgimi acaba sadece beyaz ekmek yasak diye biliyodum bu konudada bilgi verirseniz arkadaşlar memnun olurum

mavi şeker kepek ekmegi degilde irmik kepek lapası var oda sindirim sistemi rahatsızlıkları için öneriliyo saglıklıysan gerek yok bende 7 mart itibarıyla başlıyorum inşallah allahın izniyle tabi buda bebek için inşallah faydasını görürüm lavman setimi ısmarladım gelicek hazırlıklara devam hepimize kolay gelsin

merhaba hanımlar bende bu detoksu ekim ayında yapmıştım Hemde sayenizde... Hergün misafir kullanıcı olarak katıldım grubunuza:) Burada yazılanlardan güç almasaydım ebedi bitiremezdim. Biraz geç oldu ama teşekkürler :)
7 martta bende varım. Geçen sefer verdiğim kiloları aldım ama yıllardır sorun olan kabızlığımdan kurtuldum. Herkese şimdiden kolay gelsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…