Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

Hayirli sabahlar..Lavman setini hergun aynisiyla kullaniyoruz..Degistirmeye gerek yok hergun yeni alirsak masrafli olurdu zaten.. :))
Sebze sulari için ben kati meyve sikacagi almistim baska turlu yapan arkadaslar paylasirsa iyi olur masraf yapmamis olursunuz...
Sabah suyu içilecek meyve ve sebzeler ;pancar havuç yesil elma ispanak lahana ve zeytin yagi idi...

Ben kasım ayında yaptığımda, sabahları bir elma, iki üç tane havuç, bir tane kırmızı pancar, bir iki yaprak beyaz lahana, biraz ıspanak, maydonoz, roka, bir tane çiğ patatesi katı meyve sıkacağında sıkıp, içine bir kaşık zeytinyağı karıştırıp, yudum yudum içtim. Tadını beğenmiştim ben, yani içilmeyecek gibi bişey değil ama beğenmeyenler de olabilir. Lahana ve çiğ patatesi mide rahatsızlığım olduğu için eklemiştim ben.

sağol canım aslında bana da saçma geldi hergün yenisini almak ama dediğim gibi paketini açmadığım için acaba kullan at şeklinde mi felan diye düşünmüştüm.sağol canım.:1hug:

çok teşekkürler arkadaşım.bende bi ara patatesi duydum gibiydi sanki.demekki mide rahatsızlığı içinmiş.hala lahana maydonoz ıspanak gibi yapraklı sebzeleri nasıl sıkacağımızı anlamadım ama ben.robottan naısl sıkılırki o.bide bu konuda aydınlatırsanız çook sevinirim canlarım.:1hug:

haaa aklıma gelmişken bişey daha sorcam: şimdi sabh lavmandan sonra içiliyoya bu meyve suları.bunları sondakikada mı sıkmak gerekiyo, yoksa akşamdqan felan sıkıp hazırlıyabilitrmiyiz.sanki bana içeceğimiz zamn sıkılması gerekiyo gibi geliyo ama arkadaşım akşamdan sıkılabilir bence sabah çok ses olur dedi kafam karıştı yine.

Okyanuscum dünkü soruma cevabın için çok teşekkürler canım.Dedimya sizlerin desteği ile devam edeceğiz inşaalllah...kaydirigubbakcemile5

sevgili rose14, ben sebze sularını hazırlarken katı meyve sıkacağı kullandım, yapraklı sebzelerin suyunu da çok güzel çıkarıyor katı meyve sıkacağı. Robotta denemedim, deneyen arkadaşlar bizlerle paylaşırsa çok iyi olur. Bu arada sebze ve meyve suları sıkılınca hemen içilmesi gerekir diye biliyorum, beklerse vitaminlerini kaybedeceği için.

herkese merhaba bende birkaç gündür burayı takip ediyorum
daha önce yok ya yapamam zahmetli birşeye benziyor gibi dedim yapmıycaktım sonra sizlerin yazdıklarını okuyunca yok kesin yapıcam dedim ve dün ilk adımı attım lavmanı aldım
cuma günüde sebze meyvelerimi alırım inşallah hepberaber burada bir hafta paylaşımlarımızı yazarız
arkadaşım var o yapmayı düşünmüyordu onuda gaza getirdim

masraf mı dedin anacım sen?millet 2000 liraya özellikle kampına gidiyor, 50 ytl. ye bi katı meyve sıkıcağı alnır artık....
lavman torbasını evet 8 gün kullanabiliriz....
herkeze kolay gelsin
kaydirigubbakcemile5:1hug::teytey:

rose14 ıspanak filan bunlraın suyu bencede çıkmaz . zaten geçen sefer ben bunları içmedim aama sanırım bunları 5-10 dk haşlayıp o sularını içmemiz lazım bildiğim kadarıyla . bu konu hakkında bilgisi olan varsa yazacaktır zaten . lavmanı ben sürekli değiştirmedim ama değiştirmekte fayda olabilir . ancak sürekli 8 gün boyuncada değiştirmek zor olur . imkanın varsa sen bilirsin canım ...
leyalcim lavman zor gibi görünüyo ama korkulduğu kadar deil canım .
yalnız vazelin edinmeye çalış . lavmanı yapmadan o bölgeye sür zorlamaz yani seni
ilk bende çok korkmuştum ama korkulcak bişe deilmiş :))

arkadaşlar ben 8 gün boyunca ne yiyebileceğimizide düşünüyorum,galiba esmer şeker serbest,mesela kabak pişirsek onunla ama şu tatlı kabaklardan,cevizle yesek olur mu 1 öğün yerine?fazla yemeyiz,ama çeşit olur,hergün az az yeriz,akşamüstüleri,fındık,kru üzüm ,hurma atıştırırız,akşam yine sebze meyve suyu...bana fikir verin arkadaşlar...

pın@rımcım bizler kabak tatlısını zaten normal hayatta yiyoruz.Burda 1 hafta dişimizi sıkalım nede olsa tatlı olacak esmer şekerlerde olsa.O kadar eziyet çekeceğiz ufak tefek şeyler için kaybetmeyelim bence.tatlı yerine kuru üzüm ,hurma fila yeriz...

Arkadaşlar tarifte Alveo yazıyo Soya yazıyo..Ne oluyor onlar bide aLfa yazıyo.. Allahaşkına nolur cvp verin..Onlar ne oluyo

paprikacım onlar marankinin üretmiş olduğu destek tabletleri . bizde o kadar bütçe olmadığı için alamıyoruz . olmasada sorun olmaz . ama imkanın varsa edinmen ii olur vitamin kaybı filan olursa diye destek için yanılmıyo isem .
pinarim esmer şeker yada beyaz şeker ikiside olmayacak . üç beyazdan veya ham maddesi olanlardan uzak durmak gerek :))
1 hafta sabret nefis terbiyesi hem :)

okyanuscum ıspanağın suyu konusunda haklısın evet suyu çıkmaz ama çiğ sebze suları içilcek diye biliyorum ben.zaten 1 kaşık olsa yeter demişti sanki önceden.benmi yanlış biliyorum acaba.noluur bu konuda fikri bilgisi olan söylesin.nasıl sıkcaz bunların suyunu ıspanağın yani. ben en kötü ihtimalle robotta kıyıp sonra süzgeç gibi bişey yardımıyla suyunu sıkcam.

rose14 son dediğin şey mantıklı . burda bayanlar katı meyve sıkacağından sıkıldığını sölemişlerdi önceki sayfada yanılmıyo isem . ama senin dediğinde mantıklı tülbentten yada ince telli süzgeçlerden geçirilebilir. bende mutfak robotunun katı meyve sıkacağını kullanmıştım katı meyveler için. ancak katı meyve sıkacağından bile sular tam çıkmıyo bende içerisinde kalan parçalarını direk çöpe atmıyorum onları ince telli süzgece alıp üzerine bastırıyorum ve inanın bayada su çıkıyo . yani dediğin mantıklı canım .bende bu sefer ıspanağı filan böle denerim .çünkü geçenkinde yapmamıştım

merhaba arkadaşlar....zuhal ve okyanus arkadaşlar ben kendimi birden aç kalıcam düşüncesiyle sağlama alayım dedimdi,planlarımı suya düşürdünüz...(şaka tabiiiki)çok doğru söylediniz 1 hafta bu yaaa,aç gezmiyecez ya,katı gıda,şeker de tüketmeyiveririz dimi ama?
ben size şunuda sorucam:lavman için illaki önceden yarım litreyi bağırsaklara alıp,boşaltım yapmak şart mı? yani 2 litrelik suyu direkt bağırsaklara yollasak,2 işlem valla zor,banyodan çıkamıyacağım gibi geliyor 1 saat... ne diyorsunuz?sevgiler....

Arkadaşlar tarifte Alveo yazıyo Soya yazıyo..Ne oluyor onlar bide aLfa yazıyo.. Allahaşkına nolur cvp verin..Onlar ne oluyo

canım bende onlardan kullanmayı düşünmüyorum..kapari ve siprulina da diyor ama ben sadece yeşil çay içicem 3 bardak,okadar....kaydirigubbakcemile5

Okyanuscum çok saol.. Bu arada anneme söyledim bunu yapacağımı ve sakın yapma dedi. Bi dr çıkmış televizyona ve Marankinin bu detoks kürünü yapmayın sakıncalı..Kuran-ı Kerim'de bile beden temzliği oruçla sağlanır bu Kuran'da geçmiyor demiş. Ayrıca Dışkının bir şey yardımıyla çekilmesini eleştirmiş. İbrahim Saraçoğlu iyi, onun formüllerini yapabilirsiniz demiş ve eleştirmiş.. Annem kattiyen yapma ilerde sorun çıkabilir diyor. Hayal Kırıklığına uğradım :1no2:
Çünkü arkadaşımla yapacaktım. Şu yapan kişilerde bize detayıyla bilgi verse sağlıkları elden gitmiş mi, tehlikeli uygulama mı? Ona göre düşünecem

arkadaşım bilemiyorum tabikide ama benim bu uygulamayı,3 senedir yapan(6 kez yapmış)bir doktor arkadaşım ve beyi var,biliyor musun çocuklarına dahi yapıyorlar,yani tüm aile. Kampına gidiyorlar her sene...maşallahları var.o doktor,ün yapmış oolmak için bunu söylemiş olmasın sakın?ama araştırmalı bakalım kimmiş sözüne itibar edilebilecek birimiymiş?

şimdi arkadaşlar kuran da beden temizliği oruçla sağlanıyor ama,bağırsaklardaki parazitleri,kıl kurdu,tenya,solucan,çamur,et parçaları vs. bunları lavmansız vücuttan atmak çok zor..millet ilacını kullanıyorda atamıyor.. bu bilimsel birşey ama bak şimdi kafam karıştı yaaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…