hayırlı sabhlar arkadaşlar.benim bütün malzemelrim tamam.dün eşim lavmanı da almış medikalden.5ytlymiş.merak ettiğim 8 gün boyunca hep aynı lavman setinimi kullancaz.yoksa hergün alcakmıyız.doğrusu içini açıp bakmadım henüz.1.750 litrelikmiş.2 litreliğini bulammamış. bi sorumm daha var:lahana ıspanak maydonoz tere gibi otların suyunu nasıl sıkcaz.turp elma gibi olanları robotun meyve sıkacağı aparatı var ondan sıkcam ama lahanayı felan nasıl sıkcam anlamdım.bide çiğden patatesin suyuda sıkılıyomuydu.ya nolur cevaplayın arkadaşlar.şimdiden hepinizden allah razı olsun. yapacak olan arkadaşlarıma da kolay gelsin inşallah.sabah suyu içilcek olna sebzeleri bi söyleyebilirmisiniz. inşallah ben akşam tekrar gircem görüşürüz.yapacak arkadşlarda yarın felan toplanabilsek yani buraya yazabilsek çok iyi olur bence.hem eksiklerimizi tamamlar hemde hazırlanıp motive oluruz.şimdiden hepinize teşşekkür ediyorum.görüşmek üzere allaha emanet olun
sağol canım aslında bana da saçma geldi hergün yenisini almak ama dediğim gibi paketini açmadığım için acaba kullan at şeklinde mi felan diye düşünmüştüm.sağol canım.:1hug:Hayirli sabahlar..Lavman setini hergun aynisiyla kullaniyoruz..Degistirmeye gerek yok hergun yeni alirsak masrafli olurdu zaten.. :))
Sebze sulari için ben kati meyve sikacagi almistim baska turlu yapan arkadaslar paylasirsa iyi olur masraf yapmamis olursunuz...
Sabah suyu içilecek meyve ve sebzeler ;pancar havuç yesil elma ispanak lahana ve zeytin yagi idi...
Ben kasım ayında yaptığımda, sabahları bir elma, iki üç tane havuç, bir tane kırmızı pancar, bir iki yaprak beyaz lahana, biraz ıspanak, maydonoz, roka, bir tane çiğ patatesi katı meyve sıkacağında sıkıp, içine bir kaşık zeytinyağı karıştırıp, yudum yudum içtim. Tadını beğenmiştim ben, yani içilmeyecek gibi bişey değil ama beğenmeyenler de olabilir. Lahana ve çiğ patatesi mide rahatsızlığım olduğu için eklemiştim ben.
Hayirli sabahlar..Lavman setini hergun aynisiyla kullaniyoruz..Degistirmeye gerek yok hergun yeni alirsak masrafli olurdu zaten.. :))
Sebze sulari için ben kati meyve sikacagi almistim baska turlu yapan arkadaslar paylasirsa iyi olur masraf yapmamis olursunuz...
Sabah suyu içilecek meyve ve sebzeler ;pancar havuç yesil elma ispanak lahana ve zeytin yagi idi...
Arkadaşlar tarifte Alveo yazıyo Soya yazıyo..Ne oluyor onlar bide aLfa yazıyo.. Allahaşkına nolur cvp verin..Onlar ne oluyo
okyanuscum çok saol.. Bu arada anneme söyledim bunu yapacağımı ve sakın yapma dedi. Bi dr çıkmış televizyona ve marankinin bu detoks kürünü yapmayın sakıncalı..kuran-ı kerim'de bile beden temzliği oruçla sağlanır bu kuran'da geçmiyor demiş. Ayrıca dışkının bir şey yardımıyla çekilmesini eleştirmiş. Ibrahim saraçoğlu iyi, onun formüllerini yapabilirsiniz demiş ve eleştirmiş.. Annem kattiyen yapma ilerde sorun çıkabilir diyor. Hayal kırıklığına uğradım :1no2:
çünkü arkadaşımla yapacaktım. şu yapan kişilerde bize detayıyla bilgi verse sağlıkları elden gitmiş mi, tehlikeli uygulama mı? Ona göre düşünecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?