Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Merhaba..Oncelikle kolay gelsin lavmanda korkulacak birsey yok inan..Herkes ilkte tedirgindi ama korkulacak birsey olmadigini anladik...Sizde okumusunuzdur onceki sayfalari burda bir grup birbirimize destekle yaptik gecen sefer temziligi cok sukur...Lavman olmasa olurmu? soruna gelince
bilmiyorum ama cevremde tanidigim birinin bunu birada bilincisizce yapip sadece meyve sebze sularini icmis lavmani hiç yapmamis ve tabiki vucudundaki butun birikmis ler bagirsaklarina inmis ama temizlemedigi icin hastanelik olmus.. Kendi soylemis boyle oldugunu..Doktorlar bile sasirmislar onlarin nasil indigini...Kendide boyle yaptim dememis nedense soylememis...Ben kadini taniyorum hastanede yatiginida biliyorum..Neden yttiginida kendi anlttigi ikinci kisiden duydum...Gerisini bilemiyorum.....Bence kesinlikle yapilmali....Inanin lavman sebze sularindan daha kolay birseey asil is sulari hergun icebilmek....

sevgili alsebe her gün sebze sularından başka yemek olarak ne yediniz? yani marankiyi dinliyorum ama tam anlamadım sebze yemekleri yenebilir mi yoksa sebzeleri haşlayıp sadece onlar mı yenecek. ayrıca bugün bir arkadaşım kozmik temizlik yapınca 3-5 kilo birden verenleri duymuş sizde böyle etkiler oldu mu?

marankiye bir hanım sormuştu emzirirken yapılırmı diye oda sütün artar daha iyi olur falan demişti.canım sebze yemeği derken z.yağıyla haşlayıp tuzsuz salçasız etsiz limon sıkıp yemek gerekiyor.öğlen sebze çorbasıveya yemeği akşamda domatessiz salatalıksız ve bibersiz salata demişti doktor.1 hafta dayanıcaz artık oruç gibi bişey bu.
ayrıca ben kasımda yaptığımda 4 kilo verdim.şuana kadar 1 kilosunu geri aldım.herşeye rağmen faydası çok grip olunca 10 gün yatan ben 3 aydır daha burnum bile akmadı.artık daha nelerden kurtuldum bilmiyorum ama bişeyler attık işte:)

Emos sagolsun cevaplamis bende once...Evet oyle yemek yapip yenmiyor sebzeler ama acta kalinmiyor...Sebze olarak hersey mevsimindeki sebzeler yani yeniliyor haslanip sulari iciliyor....Kolay gelsin marttaki yapacak gruba... :)))

Arkadaslar benim ablam yapti aralikta. böbreklerinden tas döktü bagirsaklari cok düzenli calismaya basladi arti 4 kilo verdi. bende martta denemeyi düsünüyorum sonucta tibbi acidan hic bir sakincasi olmadigini düsünüyorum ayrica bircok kitaplarda buna benzer detox uygulamalari var.

kızlar kozmik temizliği bende yapacam yapan arkadaşlar lavmanı hergünmü yaptılar sadece zeytinyağ limon suyu içtiğimiz son gün yapsak nasıl olur acaba yada 2 günde bir nasıl olur sadece lavman düşündürüyo beceremezsem diye vazgeçecek gibi oluyom burda grub halinde yapmakta iii olur umarım isteyen herkes yapabilir

hergün lavman şart kızlar.vücuttan aşağı inen toksinler zehirler lavman yapılmazsa bağırsaklara ve diğer organlara zarar veriyor ve temizlik sağlanmıyormuş.
martta anneme yaptırıcam yani lavmanı falan kendi yapamaz.bende nisan yada mayısta yapıcam arkadaşlar.kasımda yaptım aradan biraz daha zaman geçsin istiyorum.

kızlar kısmetse ben de yapacağım martta. şimdi 34. sayfadayım sizlerin ayzdıklarınızı okuyorum . tecrübelerinizden yararlanmam lazım. özellikle her gün yediklerinizle çok ilgilendim not alıyorum çünkü hergün haşlanmış sebze yemek zor gibi. lavman seti alacam kısmetse bugün yarın. son güne bırakmak itemiyorum. tek derdim emzirirken yapmakta sakınca olur mu işte. bir de sütüm azalır mı? henüz bebeğim 3.5 aylık çünkü. ne dersiniz?

lavman yapınca tuvalet işi sorun oluyormu aacaba bütün gün evdemi oturmak gerekiyo hani olur olmaz yerde sıkıştırmasın

Arkadaşlar ben öğretmenim acaba zorlanırmıyım? çünkü okula gidiyorum. Bide lavmanı sabah yapmak şart mı? Ayrıca buna başlamadan önce dr'a gitmek lazım dimi? dahiliyeye mi gideyim?bilgilendirirseniz sevinirim

ayy arkadaşlar.zaten yapmayı düşünüyodum.yaptıklarınızı ve sonuçlarını duyunca hepten karar verdim yapmaya.inşallah yapcam.tek tedirginiliğim lavman hususunda.nerden temin etcem.evet yazmışsınız medikal eczane diye ama ben geçen gün sordum eczaneye. vardı ama ilacıyla beraber.ben burdaki lavmanının sirkeli suyla yapılması gerektiğini biliyorum.nolur beni bu konuda aydınlatırmısınız.boş lavman aletini nerden bulcaz.

merhabalar ben de martta beden temizliği uygulamak istiyorum.yeme-içme konusunda sıkıntım olmaz, sadece meyve ve sebze yiyerek bir haftayı geçirebilirim diye düşünüyorum. ama ben öğretmenim. ders ortasında ikide birde tuvalete gitmem mümkün değil. üstelik gaz problemim de var bu diyet sırasında gaz problemi yaşanıyorsa ben "ateşle yaklaşmayın patlayıcı madde" diye tabele taşımak zorunda kalırım. öğrencilere rezil olabilirim daha önce temizlik yapan arkadaşlarım merakımı giderirse sevinirim. ha bu arada diyet sonunda bağırsak tembelliği olmuyor değil mi.

Arkadaslar lavmani bu kadar buyutmeyin hepimiz tedirgindik basta lavman konusunda ama 2. defadan sonra alisiyor insan canida yanmiyor insanin...Bu kadar kasmayin kendinizi gercekten korkulacak yapilmayacak birsey degil yoksa bu kadar insan yapmazdi..Ben martta yapmiyicam nisan mayis gibi insallah..Ama martta esime yapicaz insallah..Saglik problemleri var ve ben eminimki cok iyi olacak...

Tek tek sorulanlari cevapliyim ben ;
Ilk once lavman seti eczanelerde evet ilacla satiliyor 2. litre kapasiteli bir serum posetine benziyor..Ilacini kullanmiyoruz biz 2 litre su geceden kaynatilip sabaha sogutuluyor içine 2 kasik sirke 2 kasik limon (bir dis tulbentte ezilmis sarimsagin sadece suyu katiliyor(bu sarimsak katildiginda bagirsaktaki parazitleride dokuyormus isterseniz katmayabilirsiniz )sabah gunes dogarken yada o saatte imkani olmayanlar aksam gunes batarken lavmani yapiyorlar..Bende aksamlari yaptim bu calisanlar icin daha uygun bir saat herhalde...
Sabahlari sebze suyunu içtikten sonra herhangi bir tuvalet sorunu olmuyor ikide bir gidip gelinmiyor yani o yuzden calisanlar rahat olsunlar..Tuvalet sorunu sadece lavman sirasinda mebburen cikiliyor yani... :))
Sebzeleri çig olarakta yiyebiliyorsunuz mevsiminde sebze meyve muz haricinde hepsini yiyebiliyorsunuz isterseniz cok az haslayip yiyip suyunuda iciyorsunuz...Sitesinde haslama olarak veriliyor ama size kalmis tabiiki....
Ben elimden geldigince yazmaya calistim eksik kalan yerleri eminim benimle yapan diger arkadaslarda tamamlarlar...Daha detayli bilgi için bence sirtesinden faydalanin...
Bu arada cocostar ben hamileler ve emzirenler icin sakincasi olmadigini biliyorum yinede arastiricam sana zarari olacagini sanmiyorum bende hamileyim gecens efer yaptim cok memnun kaldim hamile olmama ragmen nisan martta yapmayi dusunuyorum..Zararli olmadigini saniyorum ama yinede arastiralim....
Birde sebzelerinizi meyvelerinizi lavman setinizi herseyinizi son gunlerden once tamamlayip kosturmayin diyorum..Herkese kolay gelsin..Saglikli gunler....

ayy çok teşekküğrlker alsabecim.inana rahatlattın beni.benim problem ettiğm tek şey lavmanı nasıl temin edeceğim ve sonunda ne sıklıkla wcyw çıkacağım konusundaydı.onuda cevaplamışsın.haaa aklıma gelmişken lahananın suyuda sıkılcakmış yaa çiğden . bide yeil yapraklı bitkilerr mesela maydonoz tere gibi bunları nasıl sıkcaz pekii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…