Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
paprikacım hastanedemi yok hastanelden temin edebilirsin.canım yaaa allah yardımcın olsun
yada batıda felan tanıdığın varsa posta kargovs.ile yoollamasını isteseydin keşke.

arkadaşlar nerdesi,niz yaa.hazırlıklar nasıl gidiyoı.ben madden, manen hazırım. geri sayım başladı.cumartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum inanın.

bende hazırım canım.. yarın tüm sebze,meyve ve kuruyemişlerimide alıcam,lavmanımda hazır.. kaç kişi yapıcaz acaba?herkezin ismini listelesek,birbirimize ne yedik ne içtik sorarız,zaten albese arkadaşımızda aramızda olacak deneyimleriyle yardımcımız olur bize....işte katılanlar ben varım derse,kim yapacak kim yapmayacak belli olur...zaten tek gün kaldı oda yarın...birde lavmanları akşam mı sabah mı yapacaksınız arkadaşlar?kaydirigubbakcemile3

bende yapıcam arkadaşlar bir önceki dönemde de yapmıştım hatta,bizimde mamuller hazır :)) şimdiden herkeze kolay gelsin :)

merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim herşeyi paylaştığınız için.bir aydır bu konuyu araştırıyorum ve eşimle ben kozmik temizliği yapacağız.dün lavman setini aldık.bugün katı meyve sıkacağını ve sebzelerimi aldım pazardan.inşallah faydasını görürüm sadece en çok korktuğum açlıktan halsiz kalır hiç bişey yapamam diye korkuyorum ama herşeye rağmen allah izin veririse cumartesi sabah 6 da başlayacağım.ve kozmik beden temizliği yapanlar listesine benim ismimide yazın lüften.ve ilk günder itibaren neler yiyip içtiğimizi forumda paylaşalım inşallah.çok heyecanlıyım başarıp başaramaycağımdan endişeliyim nolur birbirimize destek olalım.herkese hayırlı akşmalr diliyorum.destek olmanıız bekliyorum..

1-pin@rim
2-rose 14
3-nur irem
4-melankoli
5-okyanus 34
6-livaza
7-marsel

8-zuhal 42
9-derya 51
10-yeteeer
11-paprika

12-ege 05
13-bermus
14-madam sembol
15-almila 61

16-bıcırrr
17-eie
arkadaşlar galiba şimdilik bukadarız,eksiğim varsa alıntı yapıp adını eklesin lütfen..birbirimize destekle başaracağız canlarım.....kaydirigubbakcemile5

yapmaktan vazgeçenler,yada yapamayacak olanlarda söylerlerse adlarını silelim....a.s.

Son düzenleme:
slm arkadaslar bende cumartesı gunu beden temızlıgıne baslıyorum benıde lısteye alırsanız sevınırım.. en azından sızlerın destegıyle daha kolay geçebılır gunler :lepi:

slm bende varım kızlar.sebzeleri aldım yarında lavman setine bakıcam bulurum işallah.ya ben zayıfın bu aralar kilo almıştım yine zayıflarım diye korkuyorum.düşmeyen bi böbrek taşım var onun için yapıcam hepimize kolay gelsin
bide bu çayları neyle tatlandırcaz bal yenebilirmiki ay ben şekersiz içememki

arkadaşlar beni listeye eklememişsiniz benide ekleyin lütfen.ve gerçekten patetes yiyebilirmiyiz yiyemezmiyiz merak ediyorum bu konuda bilgisi olanlar cevap yazarsa sevinirim.

arkadaşlar ben öncedende dediğim gibi lavmanımı güneş batınca yapıcam..sitede de yazıyor ama saat kaça kadar acaba 18 :00 dan sonra olmuyor mu ki19:00 da yapsam olmaz mı*nasılsa güneş batınca diyor ama?bilemedim yardımmmm......

arkadaşlar pazarınızı yaparken bürüksel lahanası ve brokoli almayıda ihmal etmeyin..az haşlayıp bol limon ve sarımsak la zeytinyağıda koyarız..azda tuz eker yariz alın size bir doyurucu öğün....
ben tuz kullanmazsam tansşiyonum düşüyor,günde 1 kere kullanırım heralde....

kızlar bende kırmızı pancarı bulamadım yaa bu kadar olur. kırmızı pancardanda hiç hoşlanmam suyunu içerken resmen dünya tersine dönüyo benim için bi işkence ama bugün yana yana aradım ne marketlerde ne manavlarda nede pazarda var . yarın merkeze giderim belki offf stresi vurdu bu pancarın bana

evet arkadaşlar tuz şeker yasak.ya allah aşkına bi hafta dayanalım yaa.sonuçta ölüm orucu değil bu.herşeyden yiycez.yani sebzeler salata meyve suları felan bunlarda gayet doyurucu bence. mesela brokoli haşlıycaz ama haşaldığımızı suyuda içicez. ve buda oldukça doyurucu oluyo zaten.eğer abur cubur yemek felan çok yiyen bi kişiysek belki o noktada zorlanılır.ama ben şahsım adına bu konuda hiç zorlancağımı sanmıyorum.tek zorlancağım nokta ben çayı ve peyniri çok seviyorum.siyah çauy içmeden peynir yemeden nasıl durcam bilemiyorum gerçekten.ama her aklıma çaygeldiğinde bitki çayı sebze suları felan içerim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…