Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
fatma hale;bende ilk defa yapacağım ama buradaki arkadaşlardan cesaret alarak dün lavman setini aldım(4tl)...ve yine burada okuduğum yorumlardan edindiğim fikire göre lavmanı tek başına yapabiliyormuşsun....lavman torbasını yüksek bi yere astınmı sorun kalmaz sanırım....

yalnız bende birşey soracağım aldığım lavman setinin içinde şeffaf bi jel var....o ne olacak ki?

ayrıca lavman suyunun içine koyacağımız sirke bi sorun teşkil etmez inşallah....

evt ark bende varım benide ekleyin listeye
bide bişey sorucam ben lavman setini aldım 1750lt lik benimki suyu doldurucağımız yer açıktamamen su koyduktan sonradakapatacak bi aparatı yok eğer şekli buysa suyu koyduktan sonra dökmeden nasıl yapabiliriz tek başına

selam arkadaşlar bende katılıyorum kasımda yapmıştım.lavmandan hiç korkmayın zor olmuyo suyu ilk başlarda pek tutamıyosunuz içinizde ama sonra dayanabiliyosunuz,ben sabah yapmıştım akşamdan suyu kaynatıp 2,5litrelik pet şişeye doldurdum sabaha kadar ılıdı ve lavman setine birazını koydum bağırsaklara verdim sonra onu boşaltıp kalan suyu verdim anlıcanız2,5 litreyi tamamladım kendiniz ayarlayabiliyosunuz zaten,ben vcdeki musluğa taktım lavman poşetini ağzı açık zaten içinden çıkan ilacı boş verin koymayın sirke koyun başka sorularınız olursa yanıtlarım kolay gelsin herkese

Arkadaşlar baya kalabalıklaşmışız...Ne güzel yalnız değiliz.Ben sürekli internet başında olamıyorum ama her fırsatta takip ediyorum sizleri ve güç buluyorum.E ne demişler bir elin nesi var iki elin sesi var....HEP BERABER OLUNCA SÜPERİZ kaydirigubbakcemile5

-Bu arada arkadaşlar yarın malumunuz ilk lavman ile güne başlıyoruz.Ama bizim bağırsaklarımız şu an baya doludur ve sabah daha zorlanırız gibi geldi.Benim aklıma şimdi sinameki içip akşamda çorba içip sabaha daha rahat başlamak geldi.Ne dersiniz ilk günden gözümüz korkmadan boş sayılacak bağırsaklarımıza suyu daha rahat vermez miyiz ?Öpüyorum hepinizi ve İNŞAALLLAH HAZIRIMMMMM YARINA :teytey:

benim lavmanım da hazır bakalı yarın başlıycam kısmetse. 3.5 aylık bebeğim var ve emzirmeye sorun olmadığını duydum. uarım sütümün kalitesinde bir düşme olmaz. 4 gün ede yapcam haftaya çarşamba işe başlıyorum. yani 3 günd e işyerinde yapcam evde lavmanı yapıp gitcemm işe. yiyeceklerim de yanımda taşıycam artık. umarım zorlanmam.

kızlar bende kasımda yapmıştım.bugün memleketten annem geliyor yanıma sırf bunun için.bende ona yaptıracam.ben mayısta yapmayı düşünüyorum yine kasımdaki gibi pancar aramaya koyulduk inşallah buluruz yarına kadar.hepinize kolay gelsin paylaşımlarınızı bekliyoruz.

hepinize kolay gelsin kızlar..bende yapıcaktım ama gözüm korktu şu lavmandan özellikle birde ben sigara ve çay içmeden duramam hadi çay neysede sigara içmeden duramam aranızda sigara içip bu temizliği uygulayan varmı??

merhaba arkadaşlar bende beden temizliğini eşimle yapmaya karar verdim.benide aranıza alabilirsiniz.yalnız lavman setini eşim eczaneye sorduğunda ilaçlı olanı var demiş yani ilacı içinde tüp şeklindeymiş o şekilde alan yada kullanan arkadaşlar varmı merak ediyorum.yoksa torba şeklinde olup suyunu lkendimizin hazırlaması şartrmı.?

bende aldım bugün lavman setini 2,5 tlye 1,750 litrelik. whiteice67 2,5 litre olması şartmıki yeterli gelirmiki benimki acaba.pancarın kilosunu da 2,5 tl almış annem.walla uyannan kazıklıyor.bi medikale sordum 7,5 tl dedi lavman setini

süperanne benimkinin ayrı olarak ilacı poşet içinde bi jel ama onu kullanmıycaz kendimiz hazırlıycaz suyunu herşey doğal olcak

buarada pazar günü mevlüd kandili.ben oruç tutmayı düşünüyordum.o günü oruçlu geçirirsem sonrasında akşam nasıl devam etmeliyim.fikir verirseniz sevinirim.

eie canım senin torba şeklinde yani değilmi eş,ime söyledikleri tüp şeklinde yani krem tüplerini büyüğü gibi ona su doldurmak imkansız yani.ben birazden çıkıp kendim bakıcam inş.bulurum...

evet süperanne benimki poşet şeklinde. araştır bakalım ben eczanede buldum ama daha cok medikallerde bulunuyormuş bulursun işallah

lavmandan korkmayın arkadaşlar inanın zor deil. bende çok korkuyodum ama öle deilmiş...
bide lavmanı tüp şeklinde almayın ben çok zorlandım kasım ayındakinde. bu sefer bende torba şeklindekini aldım hemen bağırsaklara doluyomuş kullanan arkadaşlar çok memnunlar .
ama tüp içindeki çok zorluyo bağırsaklarda tutamıyosunuz suyu medikalcilerden alın arkadaşlar

zemus cuğum kasım ayındaki kozmik temizlikte yanılmıyo isem burda bi arkadaş sigarayı bu yolla bırakmıştı benim hatırladığım kadarıyla. sende sigara içmemeye gayret et iradeli olursan bakarsın bırakırsın bi taşla iki kuş yani sositososito bide bi arkadaş daha sormuş benim lavman torbasınında üstü yok bi yere as canım döküleceğini sanmıyorum inaşşalh yanii :1rolleyes:

buarada pazar günü mevlüd kandili.ben oruç tutmayı düşünüyordum.o günü oruçlu geçirirsem sonrasında akşam nasıl devam etmeliyim.fikir verirseniz sevinirim.

canım kandile göre ayarlıcaz kendimizi yani lavmanı akşam yapacaz sahurda meyve sebze suyu içeriz idare edilir 1 gün

ayyy bunalım geçircem ne pancar bulabiliyorum, ne yeşil çay nede incir ... burda pancar patlaması olmuş hiç kimse bulamıyo yaw

evet arkadaşlar herşey tamam nerdeyse yarın sabahı bekliyorum .ilk defa yapacağım lavmandan korkuyorum inşallah yarını başarılı bir şekilde atlatırım.ben iki günlük sebzemi tedarik ettim .yarın sabah erkenden pazara gidip 4-5 günlük daha sebze ayarlamalıyım.hepinizede başarılar diliyorum kolay gelsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…