Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

canım ben aldım pancarı ama anlamadım millet fırsatçımıdır yoksa artık pancar bitiyormu ondanmıdır kilosu 5 tl arkadaşım almamış kırmızı havuç almış oda aynı görevi görüyor dedi

rose cum evet ne yapıyosak şifa için herşey kendimize . bide bayanlar bunun bi hoş yanıda kilo vermemiz gerçi bence vücutta su kaybı oluyo ama tartıda azaldığını görmek çok mutluluk verici :icecream: bide insan kendini çok ii hissediyo öyle açlık filan çok olmuyo ya çünkü kuruyemişlerden atıştırabiliyoruz sebzelerde doyurucu oluyo . bide bağırsaklardan sorununuz var ben gibi inanın çok rahatlatıcı bu lavmanda . elimden gelse her zaman yapacamda olmuyo -tatlicadiarzu- :dance:

valaa yetercim bende anlamadım pazarcılar kalmadı haftaya gelecek dedi banada o zamana faydası yok o yüzden merkeze gidip arıycam bakalım . bizim burası belde inşallah vardır. ama burası pancardan yıkılırdı yüzüne bakmazdık noluyo anlamadım bende

yaa bu lavmanı bende akşam yapmayı düşünüyorum
sabah yapılanla akşam yapılanın arasında fark varmı
sabah yapılan dahamı iyi oluyor

canım dedimya pazarcılarda duydu herhalde fırsat bu fırsat millet nasıl olsa alacak fiyatı yükselttiler :uhm:
ama sizin pazarcılar duymadı galiba :))

Son düzenleme:
sabah aç karnına daha ii oluyo bence canım . eğer evdeysen sabah yap bence çünkü akşam olunca misafirmi gelir o mu olur bu mu olur derken gün boyu bunu düşünerek strese giriyosun . sabah hem erken kalkarız daha ii olur . ve bağırsakların boş oluyo sabah

evet erken kalkarızda sorun orada erken kalkamıyorum heleki son günlerde hiç kalkamıyorum
benim en büyük sıkıntım bu olacak öteki şeyler aklıma gelmiyor sabah erkenden lavman yapmak
benim için çok zor bide sabahları benim miğdem çok bulanır nasıl yapcam bilmiyorum

benimde bulanıyo canım ya bende takıyorum ama elden bişe gelmiyoki . bende erken kalkamıyorum . hele bide kalkınca o pancar suyunu içmek bana ölüm gibi . allah yardımcımız olsun ne diyim sabredecez

evet arkadaşlar bende pazar gün aldım pancarı.bi yerde 5 ytl idi .başka bi yerde 3 ytlydi. adam 2.5 tasn verdi.bende 5 tane felan aldım.keşke daha fazla alsaymuşım.ayy bende bulamazsam nolcak yaa.neyse hayırlısı artık.
ya bide arkadaşlar.bu kadar korkmayın.bunca zaman nekadar çok insan yapmış.hepsi başarmış.bişey olmamaış.bizim ne gibi mazeretemiz olabilir korkmak çekimser kelmak için.1 hafta dediğin nedirki hemen geçer.cesur olalaım.yapacaz deyip bisimillah.şifa senden yarabbi diye başlayalım inşallah.bende çok zor uyanırım ama bende sabha yapma tarafrtarıyım.tek sorun osaatlerede babam yanımda şuan abdest almaya felan kalkıyo.banyo lavobo sorunu .çünkü lavmanı banyoda yapcam.babamda banyoda abdest aldığı için bilemiyorum yani.ama onuda cumartesiden itibaren çözerim inşallah.ümitsiz olmayalım arkadaşlar.başarıcaz inaşallah.

Slm kızlar...Bende MARANKİ fanıyım :lepi: Kitaplarını, (proğramlarına yetişemediğimden ) sitesinden videolarını takip ediyorum..Ah bi de lavman seti bulsaydım Aralıkta bende yapmış, şuan tecrübelerimi size anlatıyor olacaktım senağlama...

Size konuyla alakasız gelebilir, ama önemli bişi sormak istiyorum :asigim:.. Benim için çok önemli....(Yapanlar özellikle) Aranızda namaz kılan varmı?

kız jelibon soruyu sordunda nereye kayboldun.desene anam niye sordun

Her lavman sonrası gusül abdesti şartmı...
yoksa şifa amaçlı olduğundan lavman sonrası namaz abdestiyle namaz kılınabilir mi?....

Fitill kullanımının abdest deki yerini biliyosanız belki buda soruma cevap olabilir...
Ben şu an kendi evimde olmadığım için tüm detayları düşünmek zorundayım...kafamçokkarıştı

Bu arada bikaç arkadaş sormuş...

Emizrmek ve regl lavman-detoksa engel değil...bizzat proğramında dinledim

neyse kıslar yatıom ben . çok uykum geldi görüşürz inş.

canım benim bence gusül gerekmez çünkü orda şifa amacı var . ve biz bundan ne zevk alıyoruz nede başka bi niyetle yapıyorz . biraz açık konuştum kusura bakma canım ama anlatılacak başka yoluda yok sanırım :) tekrar ii geceler hepinize görüşürz kıslar . allhah rahatlık versin

canım benim hassasiyetin için gerçekten tebrik edrrim. ama lavman abdesti bozmaz.burda amaç şifa bulmak.çok afedersin ilimde utanma olmaz gerçi ama burda kavmanda yani amaç zevk almak gibi cinsel dürtü uyandıracak bişey değil.dolayısıyla gusle gerk yok.amasen diyosanki yok ben rahat edemem yine de al gusül sonuçta zararı yok.

neyse arkadaşlar ben yatıyorum artık.hepinize allah rahatlık versin.

Teşekkür ederim arkadaşlar a.s. :1hug: ...

Umarım 7*5 = 35 vakit ....35*7 =280 rekat namaz boşa gitmez kaydirigubbakcemile3
Günaha girmeden yatim ben en iyisi :mymeka:

selam kızlar yatıyormuşsunuz ama ben sohbete biraz geç kaldım
lavmanı tek başınıza yapabiliyormusunuz:uhm::uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…