Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
lavman setini bulamadım Çok üzgünüm çoook sormadığım medikalci kalmadı eczanelere hep sordum yok stoklar tükenmiş napıcam ben?
bugün pazara çıktım sebze fiyatları tavan yapmış.iki kadın yanımda konuşuyorlar.;
bir doktor varmış diyor birisi marankimidir nedir kadınlara anlatmış birşeyler sebze suyu için falan diye millet hücüm etti sebzeye sebze fiyatlar aldı başını gitti.şikayet edicem bu adamı vallaha diyor....

içimden güldüm ama çaktırmadım bende o maranki dinleyen kadınlardan olduğumu.. kaydirigubbakcemile2

ya şimdi arkadaşlar ben lavmanı nasipse sabh yapcam
suyu akşamdan kaynatıp sabah erken saatte vücut ısısına gelnce sirke ve limon koncak yaa.sirkeyi limonu nekadar koycaktık.

sabah lavman 7-9 arası sıkılmış pancar elma vs suyu.arada kuruyemiş.öğlenki menüm brokoli haşalayıp suyunuda içicem.akşama ıspanağı sulu pişirip çorba gibi gözümü kapatıp yiycem.

rose14 2litre suya 2 çorba kaşığı elma sirkesi ve 2 çorba kaşığı limon suyu.hadi kolay gelsin benim malzemelerde tamam.

Bende aranıza katılıyorum...tüm gerekenleri aldık.burda da pancar karaborsaya düşmüş...manav 200 kilo sattığını söyledi şok olsum...ne de çok yapacak olan varmış meğerse...
gün içinde yenecek olan sebzelerin sırası var mı, bunu merak ediyorum...

rose14 2litre suya 2 çorba kaşığı elma sirkesi ve 2 çorba kaşığı limon suyu.hadi kolay gelsin benim malzemelerde tamam.

sağol canım.cenabı mevla hepimize kolaylık versin.aman arkadaşlar neler yaptığımızı neler yiyip içtiğimizi yazalım .hem fikir ediniriz.ayyy ben çook heycanlıyım yaa.
ya bişey daha sorcam.benim lavmanı ben daha şimdi açtımda.benimkininide üsüt açık.uç kısmında şerit gibi bişey var.galiba o asılması için.birazdan bi olay yeri inceleme yapcam artık.kaydirigubbakcemile3

ben ilk güne pancarsız başlayacağım rose..(

yaa daha önce deneyenler arkadaşlar sonucu da anlatabilirler mi??pislik düküldü mü gerçekten?

arkadaşlar MARANKİNİN sitesindeki şu bölüm çok dikkatimi çekti ve beni biraz korkuttu..."daha sonra bu organlarınızdan kaynaklanan rahatsızlık" ne demek yaww..

Not: Bu temizlik- detoks- arınma ile bedenden kaybedilen faydalı unsurları telafi için ve COSMIC Alfa Alfa, Soya, Kapari ve kilolu alma ve vermede sorun yaşayanlar için Spirulina ve Yeşilçay BESİN DESTEK ÜRÜNLERİNİ kullanmaları önerilir.

Detoks sırasında COSMIC BESİN DESTEK ÜRÜNLERİNİ kullanmaları halinde temizlenmiş olan bedene çok daha etkili ve tesirli olacak; kalın barsak, karaciğer, safra kesesi, akciğer, böbrek, pankreas ve dalak temizliği için katkı sağlayacaktır. Beden temizliği sırasında COSMIC BESİN DESTEK ÜRÜNLERİNİ kullanmadığınız takdirde daha sonra bu organlarınızdan kaynaklanan rahatsızlıklar için COSMIC BESİN DESTEK ÜRÜNLERİNİ kullanmanızı tavsiye ederiz

benimde 2 günlük malzemelerim hazır çok merak ediyorum dayananabilecekmiyim.
ekmeği çok seven birisi olarak çok zorlanacam.:Saruboceq::Saruboceq:
eşimle bir yemekte 1,5 ekmeği rahatlıkla yiyoruz cokacimcoook

kızlar annemde yapcak
sabahı bekliyoruz hep beraber kaydirigubbakcemile3

herkese kolay gelsin valla
ben cesaret edemedimdelikafadulden

kızlar ben bu insanlarımızın çıkarcılıklarını anlamıyorum. pancar 2 tl idi şimdi 5-7 tl arasında değişiyor. nedir bu çıkarcılık anlamıyorum. yarın başlıyoruz bakalım dua edelim birbirimize kızlar... bugün lavan setim de geldi şükür...

haaa arkadaşlar hazır burdayken sorayım.ellerinize lavman setini alın .aldınıznmı.benimkinin ucunda mavi bi tşey var.hani şırıngaların ucuna takılan kapak varya onun biraz genişi.işte bu kısm hortumdan çıkıyoo.şimdi sorum şuu.anüse çok afedersiniz ama mecburum sormaya bu sadece hortumumu sokcaz,yoksa o dediğim kapak gibi şeyin ucunu delip onumu sokcaz.ayyy pek tuhaf oldu beee.ama oo hortumun uç taraflarındada delikler var yanlarında.ayyy napcam.az önce wcxyw girip denedim.astım.boş olarak denedim.tek anlamdığım kapak uç kısmı.

ya hadi artkadaşlar.özellikle önceden yapanlarcevap bekliyorum.okapağı yoksa yapıştırayımmı hortuma..ama ucu kapalı su koydum akmıyo yani.allah muhafaza bide ucu çıkıp içimde kalırsa.şifa bulacaz derken ameliyatlık olmıyayım.

alsebe okyanus nerdesiniz yavv.çok ihityacım var hadii gelin noluuur.

rose14 yetttiiiim :) canım bende hiç lavman seti ile yapmadım ama çıkar o ucundaki aparatı. o koruması için bence. çünkü delikleri var yanlarda rahat boşaltım yapması için . çıkartmamız lazım

canım bende takılmıştım bu mevzuya ama bilgi edinemedim. bunu bilmeme rağmen kasım ayında yaptım ama gerçekten böyle bi durum olsa maranki sölerdi galiba

ayy allah razı olsun bitanem yaa.ayy iyce gerilmiştim hee.gidip gidip wcde bi deneyip geliyom.-tatlicadiarzu-ssabahın seherinde uyku sersemliğiyle karıştırmıyayım diye şimdiden kendimi hazırlıyorum sabaha.allah yüz aklığıyla çıkarsın.bide ben dün akşam havuç elma turp sıkmıştım yarım bardak geldi.ee hadi ötekinlerle 1.5 felan olsun naıl tamamlıycam onu 500 mle yaa.delikafadulden

canım katı meyve sıkacağında kalan posası oluyo ya onları atma ince telli süzgeçten onlarıda eze eze suyunu çıkar.yoksaki sebze dayandıramazsın öle :) ya ben pancarı bulamadım burda kara borsaya düşmüş bakalım yarınım pancarsız olcak. sabahın körü merkeze pazara gitmem lazım deli oldum iki gündür hiç bi yerde yok ....

canım adam okadar ağzını yoruyor,bilgisini aktarıyor,tv. tv. dolaşıyor,,eeee ürünlerinide satacak tabiii.ama bizim buradada hiç onları alan yok.eczacı arkadaşım bile...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…