Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
kızlar aylardır bende başlamak istiyordum yarın eşim katı meyve presi alacak.başka ne şekilde suyu çıkarki bu meyvelerin.bide pancar bulamam manavlaradada yok diyor off çok istiyorum inşallah bulurda kesin karar verirsem bende aranıza katılırım.kolay gelsin.

anam anam lavman hergünmü yapılcakmışşşş...
ben son gün 1 kere sanıyodum uwwww
her sabah 5 de boşaltım sistemimizi yeniliycez....
kızlar ben pancar konusunda çok ümitsizdim çünkü eskişehir pazarlarında bulunmuyor ama eşim iş arkadaşına sormuş oda bizim köyde var ben sana getiririm demiş :)
bu gün gelcek inşallah :)
hadi bakalım 1 hafta dişimizi sıkalım...
sağlıkla yaşayalım :)

bende yapıcam arkadaşlar lavman setini aldım 1750 likmiş bakmamıştım ikibuçukluk olacakmış eczanelerdede olmuyo ki neyse herkese kolay gelsin

ben de bugün pazara gidicem kızlar pancar alıcam hiç de yemek ama tam anlamıyla yapmak istiyorum pazarın karşısında 3-5tane eczane var inşallah bulurum.aslında ecz.cı arkadaşım var yoksa da getirtebilirim ama başka semtte gidip alamam yetişmez artık napıyım bulcaz bi çare....

tarih yanlis. Ben bizzat tvde seyrettim pazar gunu. Ahmet maranki 7-14 kasim dedi arkadaslar

evet ben onu proğramda yazdım eşime uygulayacağım ama hepatit var onda

tarih yanlis. Ben bizzat tvde seyrettim pazar gunu. Ahmet maranki 7-14 kasim dedi arkadaslar

bence 7.si sitesinden ekledim işte 7kasım artık aya göre yaptıgımza göre dolunay zamanı bitirdigimize göre zaten 7sinde başlamalıyız kızlar ya

07/11/08 tarihli beden temizliğine katılanlar:

ccerence
alsebe
babymom
umutlu99
minikız
lil@

whiteice67

*lavmanıyla-çayıyla-sigarasıyla-yemegiyle yani anlamıyla herşeyiyle yapacakların listesidir.diğer arkadaşlarla elbette konu içinde bilgi alışverişinde buluruz listeye eklenmek istenenler olursa eklerim.

selamlar sırf bu konu için az önce kayıt oldum bende:) listeye benide ekleyin herşeyi kuralıyla yapacağım.
evde kendileri yapacaklar için başlangıç 7si arkadaşlar bende seyrettim sadece onların programına katılacaklar otelde yani 8 inde başlayacaklarmış
hade hayırlısı:)

hoşgeldin iremya a.s.
İnşallah hepimiz bu yapacaklarımızın faydasını tez zamanda görürüz:Saruboceq:

07/11/08 tarihli beden temizliğine katılanlar:

ccerence
alsebe
babymom
umutlu99
minikız
lil@
whiteice67
iremya

*lavmanıyla-çayıyla-sigarasıyla-yemegiyle yani anlamıyla herşeyiyle yapacakların listesidir.diğer arkadaşlarla elbette konu içinde bilgi alışverişinde buluruz listeye eklenmek istenenler olursa eklerim.

arkadaşlar ya dün biizm sokaktaki 4eczaneye sordum hiç duymamış gibi baktılar suratıma hani ürün elinde olmaz ama bilirsin ya yok hiç bilmiyorlar!
bulamadım yani lavmanı!
pazara da baktım pancar da yok!

yapamıcam heralde

Lavman için medikalcilere bak.
Ya da internetten de alabilirsin: (Zaman azaldığı için link veriyorum)
Lavman Seti | Dost Medikal

eşim sabah lavman setimi aldı öğleden sonrada pazara gidip listeyi tamamlayacak artık hazır sayılırım
marankinin sitesi düzeldi.ana sayfada 8 kasım başlangıç yazsada detaya girdiğimizde
1. Gün
07 Kasım 2008 Cuma - Başlangıç
olarak açıklamayı görüyoruz. yarın sabah başlıyoruz gazamız mübarek olsun:)

off yaa eşimin arkadaşı pancar getirmemiş aman yaa kırkyılda bişiye başkoydum bak şimdi olana şu lavman setinide burada hiç bi yerde bulamadım hemde bir keç eczaneye baktım yok yok yooook çıldırcam yaaa....

Arkadaslar panik yapmayin 1750 lt lik setlede olur bence tamamini doldurursunuz cizgisini gecerek yani...Zaten ilk gunlerde bunun tamamini basarabilecegimizi sanmiyorum...

Gelelim pancara..Olmazsa olmazimi bilmiyorum ama eger bulamadiysaniz bence diger sebzeleri karistirarak yapin sirf pancar yuzunden daha 6 ay kacirmayalim...
Bende lavman seti var pancarda aldim az once marketten sebze (brokoli karnibahar elma havuc ispanak siyah ve beyaz uzum) aldim.. Bir haftayi bunlarla geciricem artik...INSALLAHHHH basaririm bu sefer....Ekmek olmamisi biraz korkutuyor beni cunki gecen sefer denedigimde ramazandan cikmama ragmen hayatimda bu kadar kokulara karsi duyarli oldugumu hatirlamiyorum..Nerdeyse butun yolalrdaki yiyecek kokularini aldim...
O zaman yarin sabah basliyoruz demekki..Ben 8 'inde diye biliyordum ama neyse...Ne kadar cabuk baslarsak o kadar cabuk biter...Burdan yedigimizi ictigimizi yiyecegimizi falan yazalim..Hepberaber basarip saglikli olalim..Insallah denildigi gibi yorgunluk falan bisi kalmaz....

Canim pancara takma yarin basla yinede sen madem niyetlendin...Eczaneye sor yoksa ismarla yarin sabah lavmani yapamazsan gunes batarkende yapabilirsin....Aksama yani....Olmadi ikinci gunu yaparsin...Allah denk getirsin canim.....Diyecek birsey bulamadim....

arkadaşlar eşim lavman bulamadı bana daha dogrusu buldu ama haftaya gelicekmiş ne yapayım...

yarın da abime baktırıcam ama ooof hiç içime sinmedi olmadı evdeki küçük kolonoskopi için verilen lavamnı yaparım olmaz mı

olmadı beklicez bi dahakini... :S

bende 8 veya 9 kasımda başlıycam.manavları aradım pancarı o tarihte getirtebiliriz dediler.hadi hayırlısı.nezaman elimize geçerse ozamana artık.

benim lavman işi yattı
ama genede yiyecekleri kullanacağım bakalım zaten pancarda yok elimdekilerle olduğu kadar artık...
olmadı bir dahaki sefere tam techizat hazırlanıp yaparım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…