canım emin ol ne başın dönecek nede miden bulanacak benim eşimde geçen detoks döneminde içmişti sabahları normalde kahvaltı yapmasa midesi bulanırdı ama hayret bulanmadı midem dedi.bugün pancarı ve lavmanı temin edebilirsem bende yarın başlıycam.eşim bugün arayacak inşallah bulurda kurtulur dilimden.ya kızlar ben bikaç saat aç kalsam başım döner bayılırım.nasıl durcaz etsiz ekmeksiz.
birde bu su günde 2 bardak değilmi?
emoş ben ramazandan sonra yaptım hemde tam anlamıyla sadece onların ürünleri olan bitkisel tabletleri almadım 250ytl idi gereksiz yere bu fiyatta olduğu için almadım ama onun dışında denilen şeylere harfiyen uymaya çalıştım ve ben bebek istiyorum canım geçen yaptığımda bir daha asla yapmam dedim ama yine sizlerle birlikte başlıyorum ayrıca geçen dönem hiç katılım yoktu şimdi ne güzel kalabalığız:dance: inşallah hepimiz faydasını görürüz.:Saruboceq:kızlar dün ahmet maranki esra ceyhana katılmış izleyen oldumu kaçırdım tekrarını arıyorum.
ya keşke şu bebek isteyen arkadaşlarda yapsaydı kimse tıklamıyo galiba belki birine şifa olurdu.
Sitesindeki vitaminler banada biraz pahali geldi.uygun olsaydi almayi düşünüyordum neyse elimizdekilerle idareye devam.
Lavmandan bencede korkmayin 2 yaşindaki kizima bile bikaçkez yaptim ben.hiç sorun olacak bişey değil.
Kizlar bide akşam yamağinde patates salatasi yesek olurmu hem doyurucu hem lezzetli.sonuçta salata demi kizlar ya bir hafta sadece sivilarlami yaşayacağiz.
cerence canım ben karfurdan almıştım bikaç gün önce bende ikibuçukluk lavman seti bulamadım dün sıhiyedeki medikallerin hepsine baktım yok 1750 likle bu gün başladım hiç zor değil vcde çeşmeye astım ilk önce yarım litre yaptım sonrada kalanı inşallah tamamına erdiririz:)medikallerde lavman oluyo cebeciden 1 ytlye almıştım kızılayda 2 dediler sıhiye pazarının ordaki medikallere baktım benhihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?