Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
lavman kendi kendine yapılabiliyor.ben kolonoskopi çektireceğim zaman evde kendim yapmıştım.gözünüzde büyütmeyin.

listeye beni de ekleyin arkadaşlar ama 8-15 arası değil miydi ben 8 kasım saat 5 te başlayacaktım.yanlış mı biliyorum*

Simdi siteden baktim 7 sinde degil 8 kasimdan 15 kasima kadar surecek temizlik...Kizlar haberiniz olsun...

teşekkürler demekki doğru anlamışım ve emin olun benden doğru sonuçlar alacaksınız.takipte kalın

Simdi siteden baktim 7 sinde degil 8 kasimdan 15 kasima kadar surecek temizlik...Kizlar haberiniz olsun...
CANIM 7 KASIM DA BASLANIYOR BEN BUGUNTVD EYINE IZLEDIM.8 kasım diil ... ama... ılk gun sabah lavmanlamı baslıycaz... bend eyapmayı düşünüyorum ama benden cok annem ve ablam kesın yapacaklar. eger yapamazsam onlardakı gelısmelerı yazarım buraya..ama lısteye benıd eklersenız sevınırım. yapmaya kararlıyım.akslık cıkmazsa... 500 gram dedı maranki tv programınd asabha iç,lecek sebzelere ...2 bardak demedı...off kafam karıstı sımdı..lavman hıc yapmadım.ama bedenınızın rahatlayacagını düşünün ve yapın arkadaslar. marankının sıtesıne gırılmıyor bu arada..

arkadaşlar 8 - 15 kasım diye marankinin sitesinde bakmıştım.ona göre hareket etmeyi planladım bir aydır bekliyorum

bilmıyorum canım.bır daha bak sımdı ıstersen. ben tvde oyle duydum 7kasım dıye bend e yapoıcam baslama gunu konusunda karasız kaldım sımdı

bende varım kızlar....
benide ekleyin siteye...
şimdi kesinleştirelim 7 mi 8 kasımdamı başlıyoruz?
ne yalan söyliyim lagman benide korkutuyo ya hem ben şu an regl oldum yaaaa nasıl olcek
bide sigarada içiyom ben şimdi 1 hafta sigaradamı içmiycem?
kafam allak bullak...
lagmanı diyoki eğilecekmişiz lağman torbası 1 metre yukarısda durcakmış
bi sandaliyeye falanmı assak ki napsak..
bide her sabah mı yapcaz?
saat kaçta kalkmamız lazım..
şu yapılış listesini iyice bi araştırıp eklesekmiki...
hergün ne yicez ne iççez...
hep aynı şeylerin sularını sıkıpmı?
marankinin sitesinede girilmiyor offf...

Evet sitede sorun var gibi ben baktim sitede ayin 8 inde diyor...Neyse eger site acilmazsa yarin obur gun kitabi bende var oradan yazmaya calisirim..Evet lavman hiçte kolay olmuyor hele tek basina ama imkansiz degildir herhalde....
Sabah 5-7 arasi ilk lavmanla balayacak temizlik Lil@ .Ben sabah 1 bardak pancar havuc elma suyu 1 kasik saf zeytin yagi karistirilip içilecek eger kiloluysaniz 2 bardak 2 ser kasik zeytin yagi diye biliyorum...Vede oyle yapmistim...Birde ben kendimi cok zinde hissedip baya bir kosturmustum o yuzdende rahatsizlandim belkide diye dusunuyorum...Hayat tempomuda yavaslatmayi dusunuyorum bu bir hafta insallah...

Son düzenleme:
erkenden kalkacaz anlaşılan...
neyse banyoya kapanır kapıyıda kitler bi şekilde yaparız artık lagmanı :)
yoksa herifin dilinden durulmaz yatar kalkar dalga geçer benimle :)
birde o halde o pozisyonda görünmek ne ürkütücü
yok yok ben kendi başıma 4 duvar arasında yaparım lagmanımı ama önce seti tedarik etmeliyim :)
yok canım kilolu değilim kilo vermek için yapmıycam yani:)

evet kızlar 08/11/08-15/11/08 tarihli beden temizliğine katılanlar:

ccerence
alsebe
babymom
umutlu99
minikız
lil@

...

*lavmanıyla-çayıyla-sigarasıyla-yemegiyle yani anlamıyla herşeyiyle yapacakların listesidir.diğer arkadaşlarla elbette konu içinde bilgi alışverişinde buluruz listeye eklenmek istenenler olursa eklerim.
tarih dogru mu kızlar ?

Son düzenleyen: Moderatör:
sitesinde 1.gün 7kasım cuma günü olarak gözküyor kızlar 8i nerden çıkardınız anlamadım ben

iki arkadaşım var onlarda yapacaklar benim pek cesaretim yok eşime sende yap dedim sigara içmeden duramam dedi..7 kasım da başlıyo kızlar siz yapın bakalım faydasını görürseniz bende yaparım inşallah.

kızlar sitesi açıldıda karakterler bozuk bi kısmı düzelttim ekliyorum ilk 7gün tamam notlar ve diğerleri kaldı ayy yoruldum anlımayadımda neyse bekliyelim belki sitesi düzelir gene de bu halini ekliyim koyu olan yeri çeviremedim.siz çözersiziniz belki

1. Gün
07 Kasım 2008 Cuma - Başlangıç

05-07 saatleri arası sulu Lavman-Detoks
07-09 Meyve – Sebze suyu + Yağ(1 tatlı kaşığı zeytinyağı)
12-14 Her türlü az haşlanmış mevsiminde sebze, meyve ve salatalar (Az yenilmesi tavsiye edilir)
17-19 Salata (Az yenilmesi tavsiye edilir)
Saat 09:00 - 19:00 arası her türlü sıkılmış meyve suları ve aylaryla birlikte fındık, ceviz, üzüm, hurma tüketilebilir.

2.gün-3.gün-4.gün-5.gün-6.gün 1.günle aynı.

7. Gün
13 Kasım 2008 Perşembe

05-07 saatleri arası sulu Lavman-Detoks
07-09 Meyve – Sebze suyu + Yağ (1 tatlı kaşığı zeytinyağı
Saat 09:00 - 19:00 arası her türlü sıkılmış meyve suları ve çaylarýyla birlikte fındık, ceviz, üzümm, hurma tüketilebilir.
Bugüne mahsus olarak;
Gündüz bedeni ısıtma, hamam
Akşam saat 20.00'den sonra yağ limon karışımı içilir - 1 su bardağı saf sızma zeytinyağı (yaklaşık 150-200 cc ve 1 su bardağı taze sıkılmış limon suyu - yaklaşık 150-200 cc)
Akşam saat 21.30 nefes egzersizi uygulaması
Akşam Saat 22.00 den sonra hemen yatış
Not: Temizliğin son gününde rahat boşaltım yapılabilmesi, akşamki yağ ve limon uygulaması ile boşaltımın kolay yapılabilmesi için bugün içerisinde bir şey yememeniz tavsiye edilmektedir.

8. Gün
14 Kasım 2008 Cuma

05-07 saatleri arasý sulu Lavman-Detoks (çýkan maddelerin kontrol edilip mümkünse görüntülenmesi)
07-09 Meyve – Sebze suyu + Yağ (1 tatlý kaþýðý zeytinyaðý (COSMIC Alfa, Soya, Kapari ürünlerini, kilo fazlalýðý olanlar Spirulina veYeþilçay ile birlikte kullanmalarý detoks sýrasýnda bedenden kaybolan unsurlarý tamamlamak için kullanmalarý önerilmektedir. Alfa ve Soya’dan her öðünden önce 2þer tablet, Kapari’den de her öðünden sonra 2þer tablet alýnmasý tavsiye edilir. )
12-14 Her türlü az haþlanmýþ mevsiminde sebze, meyve ve salatalar (Az yenilmesi tavsiye edilir)
17-19 Salata (Az yenilmesi tavsiye edilir)
Saat 09:00 - 19:00 arasý her türlü sýkýlmýþ meyve sularý ve çaylarýyla birlikte fýndýk, ceviz, üzüm, hurma tüketilebilir..
- Normal yemeðe yavaþça geçilebilir.

9. Gün
15 Kasým 2008 Cumartesi

-Önceki gün yapanlara bedeni daha iyi temizlemek için bugünde detoks yapmalarý tavsiye edilir.

10. Gün
16 Kasým 2008 Pazar

-Önceki gün yapanlara bedeni daha iyi temizlemek için bugünde detoks yapmalarý tavsiye edilir.

Not : Detoksun son günü yani 7. günü 8'e baðlayan gecenin sabahýndaki sulu set ile lavman yapamayanlar için Ýngiliz tuzu (magnezyum sulfat) ile temizlik yapýlabilir . Uzman doktor kontrolünde yapýlmalýdýr.
Not: Zaruret hali dýþýnda ve tansiyon hastalarý, mide rahatsýzlýklarý , kalp damar rahatsýzlýklarýnda doktor kontrolunda yapýlmasý tavsiye edilir.
Yapma þekli; 30-45 gr tuz, 300gr bardak suda geceden eritilir sabahleyin 05:00-07:00 arasý beden ýsýsýnda içilir arkasýndan 500gr portakal suyu yarý yarýya normal suyla sulandýrýlmýþ olarak beden ýsýsýnda içilir.buda gün içinde detoks etkýsý gosterecektir.bu sebeple pazartesi gun insanlarýn ihtiyatlý ve detoks arýnma yapabilecek mahallerde bulunmalarý önerilir.çünkü gün içinde boþaltým ishal þeklinde ve zaman zaman olacaktýr.

Not: Bu temizlik- detoks- arýnma ile bedenden kaybedilen faydalý unsurlarý telafi için ve COSMIC Alfa Alfa, Soya, Kapari ve kilolu alma ve vermede sorun yaþayanlar için Spirulina ve Yeþilçay BESÝN DESTEK ÜRÝNLERÝNÝ kullanmalarý önerilir.
Detoks sýrasýnda COSMIC BESÝN DESTEK ÜRÜNLERÝNÝ kullanmalarý halinde temizlenmiþ olan bedene çok daha etkili ve tesirli olacak; kalýn barsak, karaciðer, safra kesesi, akciðer, böbrek, pankreas ve dalak temizliði için katký saðlayacaktýr. Beden temizliði sýrasýnda COSMIC BESÝN DESTEK ÜRÜNLERÝNÝ kullanmadýðýnýz takdirde daha sonra bu organlarýnýzdan kaynaklanan rahatsýzlýklar için COSMIC BESÝN DESTEK ÜRÜNLERÝNÝ kullanmanýzý tavsiye ederiz.
Salatalarýnýza elma sirkesi koyarak yemeniz kan yaðlarýnýn tanzimlenmesine, kolesterol ve toksinlerin bedenden atýlmasýnda artý bir katký saðlayacaktýr. Elma sirkesi bedenimize uygun, en faydalý sirkedir.
Her gece yatmadan önce bir bardak kaynar suya bir kaþýk elma sirkesi katarak içilmesi kan yaðlarý, kolesterolü dengelemek, ödem ve þiþleri azaltmak ve zayýflamak için kullanýlmasý tavsiye edilir.
Her gece 2þer 3er adet kuru incir, kara erik(mürdüm) ve kuru siyah kayýsý suda yumuþatýlarak yenilmesi tavsiye edilir.
Kozmik Beden Temizliðini yapamayanlar ve hasta, yaþlý olanlar uzman kontrolünde yapmalarý tavsiye edilir.

Kaynatılmış Su ile Lavman Uygulamasi

(Dr. N. Walker)
Yatmak üzere iken kaynatılan 2 Lt Su sabaha kadar beden isisina gelene kadar soğutulur. İki ÇORBA kaşığı limon suyu ve elma sirkesi ilave edilir. Öncelikle bu karişimin yarim litresi, lavman setinin torbasina doldurulur. Lavman setinin hortumunun ağzina ve anüse hafifçe vazelin - krem veya zeytin yağı sürülüp sonra anüse sokulur. Lavman setindeki suyun kalin bağirsağa dolmasi beklenir. Dolduktan sonra minimum 5 dakika su kalin bağirsakta bekletilir. Erken peristaltik hareket refleksi oluşursa boşaltim yapilir. Daha sonra hazirlanan karişimin iki litresi lavman setine doldurulur ve lavman işlemi için hazirlanilir....

Bu aşamada diz üstü durulur ve öne yere doğru eğilinir. Hortum ve anüs kremlenerek hazirlanir. Lavman seti, içindeki suyun rahatça kalin bağirsağa akmasi için 1-1,5 m. yükseğe asilir. Diz üstü durumda lavman setinin hortumu anüse yerleştirildikten sonra dirseklerin üzerine eğilerek alin yere değecek şekilde baş ve beden öne doğru yatirilir. Şekil 1

Lavman setindeki bütün suyun kalin bağirsağa dolmasi beklenir. Daha sonra duruş pozisyonu hiç bozulmadan, lavman seti anüsten çikarilir. Bu işlemden 1 dakika sonra vücut önce sağ tarafa 5 dakika yatirilir. Sonra sirt üstü yatarak bacaklar yukari doğru kaldirilir ve suyun kalin bağirsağin dibine doğru gitmesi sağlanir.

Bu konumda mümkün olduğu kadar durulduktan sonra boşaltim yapilir.
Bu yöntem yılda iki kez tekrarlanmalıdır. Lavman uygulaması yılın her zamanı yapılabileceği gibi, en uygun zamanı ilkbaharın mart, nisan aylarıdır. Uygulama zamanı ay takviminde ayin hareketine göre ayarlanır.

2- Lavman Uygulamasi Zamani
Kalin bağirsak temizleme için her mevsim uygundur. En uygun zaman ilk ve sonbahar mevsimleridir. Ay dolaşiminin insan üzerindeki biyoritmik etkisine göre, kalin bağirsak temizleme için en uygun zaman yeni ay başlangicindan dolunay oluncaya dek geçen zamandir. Kalin bağirsaği temizlemek için sabahlari 05-07 saatleri arasi veya akşam güneşin batişindan sonraki zaman tercih edilmelidir.
Lavman ve detoks ile Kozmik Beden Temizliği uygulaması 7 gün her sabah 5-7 arası yapılır. Aksi bi durumda aksama yaşanırsa veya iş durumunuza bu saat uymuyorsa akşam güneş batınca yapılabilir.

7. gün beden ısıtılır , mümkünse hamama gidilir , Karaciğer , Safra ve Kalın bağırsak , Böbrek , Dalak , Akciğer ve Pankreas ısıtılır. Saat 20:00 den sonra önceden hazırlanmış özel saf 1 bardak 150 gr. Zeytin yağı yudum yudum 20 dk gibi bi sürede 1 bardak 150 gr.taze sıkılmış limon suyuyla birlikte 1yudum zeytin yağı 1yudum limon şeklinde veya karıştırılarak yudum yudum içilir.

Sonra nefes teknikleri yani burnun sol tarafından nefes alıp tutup biraz bekledikten sonra sağından verilir daha sonra aynı işlem sağdan alınıp beklenip soldan verilerek bu işleme 20 dk devam edilir.bu hareket diz üstünde namaz şeklindeki gibi oturularak yapılır.

Not: Alveo bulamayan veya kullanmayanlar sadece belirtilen terkipli suylada temizlik yapabilirler.

Bu sırada karaciğer ve karın bölgesine termoform konularak sıcak tutulur.Bu pozisyonda önce yarım saat sağ tarafa sonra sol tarafa dönerek Termoformla ısıtma devam ettirilerek uyunur.

8.yani pazartesi günü sabah Dolunay günün sabahı 05-07 arası yukarıda tarif edildiği şekli ile Sulu lavman seti ile detoks yani arınma yapılarak Kozmik Beden temizliği tamamlanmış olur.

8. gün ve sonraki günlerde yemek düzenine , saatine , şekline ve türüne dikkat ederek beslenmeli daha çok hayvansal gıdalardan uzak Sebze , Meyve yenmeli ve suları içilmelidir.

8. gün tam bir boşaltma yapılmadığını düşünenler ve diğerleri 9. gün sabahı da Lavman yapabilirler…

anam bacım ben de sana hep aynı soruyo soruyorum ama...şimdi bu 2lt.lik suyun yarım litresi lavmana katılıyorsa ve sitededki lavmannın resminde 1750 yazıyor...
toplam 2250 ltlik bir lavman uygulanmış oluyor.

eczaneye gidicem bugün kaç lt oluyor bu alacagım lavman sen 2,5lt. dedin ama bunun 500ü bizim eklicegimiz suysa 2litre olması lazım alacagım tek kutu lavmanın...ama sitedeki resimin üstünü okusana bi lavmanın..

Canim ilk once 500 grami veriliyor sonradanda 2 litresi veriliyor...Ben oyle okudum..Sen yinede 2.5 litrelik diye soyle eczaneye o verir..Sonrasinida kitaba siteye bakip yazariz...Hadi kolay gelsin...Bende yarin pazara gidip pancar alicam daha....:1rolleyes: :1rolleyes:

Yok anacım yooook.Ben bu kadarını yapamam..Zaten 46 kiloyum..Düşer bayılırım..
Bende sağlık için yapmak istiyorum yumurtalıklarım için.
Evde olsam neyse ama sabah 9 akşam 7 çalışıyorum birde..
Güçlü olmam lazım..
Beni listeye almayın tamam saz arkadaşlarımıda almayın :))
Zaten ablamı lavman yaptırmaya asla ikna edemem..
Bende şimdi düşünmeye başladım ciddi ciddi lavmanı..
Ama genede tam olarak yapabileceğimi sanmıyorum..
Çay tamam, sevmem zaten, ekmeksizde yaşayabilirim ama sigarasız olur mu bea..
Neyse ben bu konuyuda bir düşüneyim..
Ben 8 i diye duymuştum ama bakıciiz artık..
Ben kendi yapabildiğim kadarıyla yaparım sizi takip ederim napak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…