hanımlar ben de yarın başlayacagım beden temzılıgıne lısteye benı de alın lavman setını bulamadımm aradımm yokkk artık kuuck sısede olan lavmanları denıyecem bıttıkce koyarım artık hadı bakalım hayırlısı olsun
alsebe yok bulamadım cok aradım daha ne yapabılırımm
canım cebeci den nerden aldın? biraz acele yanıt verebilir misin?
ben tvde 7 kasım diye duydum sitesindede öyle okudum farklı sitelerimi varki herkes farklı görüyo neyse bikaç gün önemli deildir başaralım yeterkiKOZMİK BEDEN TEMİZLİĞİ İLE 10 YAŞ GENÇLEŞİN (9 KASIM - 15 KASIM 2008)
Beden temizliği yılda 2 kez yapılır. Sonbahar ve ilkbaharda dolunay olduğunda ayın çekim gücünden istifade ederek, vücudumuzdaki suları da çekeceğini düşünerek bu uygulama yapılıyor.
Vücudumuzdaki kalın bağırsak, safra kesesi, karaciğer, akciğerler, pankreas ve dalak gibi organlarımızı temizleyerek 10 yaş gençleştirebiliriz…
Beden temizliği hangi hastalıklara karşı etkili :
- Ölümcül hastalıklardan kanser, hepatit B.hepatit C,mide reflü, ülser, kalın bağırsak rahatsızlıklarında, hemoroiti, safra kesesi taş ve kumlarında çok etkilidir.
Uygulayacağınız bu kürle bağırsaklarınızı, sindirim sisteminizi arındırarak rahatlatacaksınız.
Ekim, Kasım ve Aralık aylarında her ayın dolunay olduğu zaman ;gökteki ayın 9. da başlıyor, gökteki ayın 15.günü tam dolunay olduğu günde bitiyor. Kasım ayındaki program 9 KASIM günü sabahı başlıyor.
evet ben demleme yeşil çay yapıyorum. günde 3 bardak hakkımız var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?