Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Alsebeye bir alkişşşşşkaydirigubbakcemile5 CANIM YAN YAT BEKLE FALAN DİYORLAR YAPTINMI ONLARIDA?

BEN PANCARI ANCAK BUGÜN BULDUĞUM İÇİN TAM OLARAK YARIN BAŞLIYORUM.SUYU SABAH SAAT KAÇTA İÇECEĞİZ AKŞAM KAÇTA YATACAĞIZ?BEN 10 DA BİLİYORUM.

hanımlar ben de yarın başlayacagım beden temzılıgıne lısteye benı de alın lavman setını bulamadımm aradımm yokkk artık kuuck sısede olan lavmanları denıyecem bıttıkce koyarım artık hadı bakalım hayırlısı olsun

Yok emos valla yapamadim onlari belki vucut alistikca yapabilirim..Birdahakilerde deniyicem....Bugunkini atlattim yaa basarabildim yaa super benim için...

Evet senin bildigin saatlerde...Kahvalti niyetine meyve sebze sularida 7-9 arasi olacak..

Son düzenleme:

Kucuklerle cok ugrastirir seni bence...Sabah yapilmazsa lavman aksam gunes batarkende yapilabiliyor...Bence sen aramaya devam et baslamis olsan bile..Sanada kolay gelsin... a.s a.s

ben tvde 7 kasım diye duydum sitesindede öyle okudum farklı sitelerimi varki herkes farklı görüyo neyse bikaç gün önemli deildir başaralım yeterki

kızlar bakliyatlar hakkında bişey duymadım ben önceki yaptığımda da onları kullanmamıştım
sadece mevsim sebze ve meyvesini kullanacağız diye biliyorum.

07/11/08 tarihli beden temizliğine katılanlar: kaydirigubbakcemile

ccerence
alsebe
babymom
umutlu99
minikız
lil@
whiteice67
iremya
nisasum

07/11/08 tarihli beden temizliğine katılanlar:

ccerence
alsebe
babymom
umutlu99
minikız
lil@
whiteice67
iremya
nisasum
SeRaRe

selam kızlar...ben basladım bugun ama lavmanı yapmadım yalnız annme ve ablam yapmıslar ayrıca arkadasımd ayapmıs...ılk basta zor olmus ama becerebılmısler.. ınsalalah hepmıze faydası olur.biz bulduk tüm ürünleri bolca aldık:) sıze gelısmelerı yazarım...sızde yazın paylasalım çünkü herkesın yapabılcegeı bırsey degıl..oructan beter

evet ben demleme yeşil çay yapıyorum. günde 3 bardak hakkımız var.

Ben demlemistim icemedim cok aci geldi..Sen bana birde nasil demledigini yazarsan ben yarin cayi bulup demlerim insallah...Faydali olmasina ragmen icememistim birdahada demedim zaten..Belkide ben yanlis yada cok demledim de icilmeyecek hal aldi...?

o yeşil yapraklar küçük. ben onlardan bir fincana 7-8 tane atıyorum. suda onlar şişip kocaman yaprak oluyorlar. şekersiz içiyorum. gayette tatlı.

Ben az once pancar ispanak yesil elma havuc ve zeytinyagli karisimi içtim...Tadi iyice kotu gelmeye basladi bana...NAsil dayanicam bilmiyorum...Ben lavmanida aksamlari yapiyorum...Vucuttan kacinci gunu birseyler cikmaya basliyor acaba?

bende bu gün pancar kattım içeceğime çok kötü geldiii zor içtim nasıl içecem 5 gün daha şuanda kahve içiyorum odamı içilmicekti yoksa bi fincan sadece :)

ya ben pancarın tadını çok sevdim.tatlı havuç gibi.kızlar zeytinyağı katmayı ihmal etmeyin.
bensabah 6 da içtim bidaha nezaman içecem kızlar?
canım çay yasak eminim kahvede yasaktır.içmesen iyi olur kafeinliya.

selam kızlar... kafeınlı içecek yasak..annem ve ablam yapıyor ama öğlen nıye karısım içtinizki haslama sebze degılmı? ben cokaz patates salatası yıyecegım...cevız fındık faland ayenılıyor...
nasıl gıdyor herkes yazsın ne yıyonuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…