selam kızlar... kafeınlı içecek yasak..annem ve ablam yapıyor ama öğlen nıye karısım içtinizki haslama sebze degılmı? ben cokaz patates salatası yıyecegım...cevız fındık faland ayenılıyor...
nasıl gıdyor herkes yazsın ne yıyonuz
arkadaşlar akşam yemeğinde zebze çorbası ve salata yaptım sizler neler yaptınız bulgur yeniyomu
hoşgeldin aramıza nalan a.s.umarım diğer ziyaretci arkadaşlarımızda katılır fikirlerini söyler:dance:Herkese selamlar ben de aranıza bugün katıldım. aslında bu siteyi çok uzun zamandır takip ediyordum ama sadece yorumları okuyordum. ve bana o kadar faydası dokunuyordu ki. ve en son bu beden temizliği konusuna ben de başlamaya karar verdiğim için aranıza katılmak istedim. ama ben yarın başlayacağım allah izin verirse. pancarı ve lavman setini bulamadım çünkü. onun yerine bana idrar torbası verdi eczacı. ama sanırım onunla olacak iş değil. umarım herkes bu yoğun, zahmetli ve zor temizlikten sonra istediği sonucu alır.
Hepinize
Saygı ve Sevgilerimle
sana tamamen katılıyorum emoşkaydirigubbakcemile5acaba izleyen misafirler erkekmi ondan katılamıyorlar herhalkaydirigubbakcemile3:1ninca:ya bu konuyu okuyan misafir arkadaşlar üye olun sizde aramıza katılın olmazmı???sizde yaşadıklarınızı bizimle paylaşın.
Albese bence bakliyat koymayalım yapıyorsuz tam olsun çünkü ben sacece meyve,sebze veya sularını duydum hatta salça bile yok biberden yapıldığı ve doğal olduğu halde ...yarın ben ıspanak yapacam eşime salçalı ve pirinçli kendime sadesenağlamaKızlar ben bugün pancarı buldum yarın tam anlamıyla başlıyorum:dance:Nalan hosgeldin ve kolay gelsin..Inan hepimizin amaci faydasini gormek...Cerence hadi gozun aydin. :))) sonunda buldun demek...
Herkese kolay gelsin...Bugun menunuzde ne var yazarsaniz fikir aliriz..Ben kabak yemegi yapmaya karar verdim zeytinyagli...Pirinc yada bulgur katsammi diye dusunuyorum...
yoğurt olurmu hiiiçç hayvansal hiçbişi yok bana pancar katınca zor geldi içmek ama sonuna kadar devam kaç gün sankibu arada yoğurt hakkında bilgisi olan varmı acaba yenebilirmi ?
Albese canım sen tansiyonunu ölçüyormusun yükselmiş olabilir....canım burada kırmızı pancar denen şeye biz şalgam diyoruz ve şalgam suyununda tansiyonu çıkardığını iyi biliyorum belki senin ondan yükselmiş olabilir ..eğer tansiyon yükselmesi ise sakın detoksu bırakma bol bol sarmısak tüket derim ben:1rolleyes:Canim artik yedim ben bulgurlu kabagi...Haklisin aslinda yenilmeyecekleri saydilar icinde bakliyat olmadigindan bence yenilebilir gibi geldi ama haklisin yememekte fayda var...Kizlar bende bas agrisi var hafifi hafif basladi...Gecen seferde 2. gunu boyle baslayip siddetlenmisti...Sizde degisiklikler varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?