Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

Canim ben kendi adima yaziyim oglen icmedim sonradan yazdim içtigimi ancak vakit bulup oturdum...Ve bazen saat farkida oluyor onlarida katarsak o yuzden sana oglen gibi geldi sanirim...
Oglende sebze haslama yiyiycem bende ya kabak yemegi ya ispanak yemegi yada patates salatasi dusunuyorum..
Yanliz bende biraz bas donmesi basladi gibi....

Herkese selamlar ben de aranıza bugün katıldım. aslında bu siteyi çok uzun zamandır takip ediyordum ama sadece yorumları okuyordum. ve bana o kadar faydası dokunuyordu ki. ve en son bu beden temizliği konusuna ben de başlamaya karar verdiğim için aranıza katılmak istedim. ama ben yarın başlayacağım allah izin verirse. pancarı ve lavman setini bulamadım çünkü. onun yerine bana idrar torbası verdi eczacı. ama sanırım onunla olacak iş değil. umarım herkes bu yoğun, zahmetli ve zor temizlikten sonra istediği sonucu alır.
Hepinize
Saygı ve Sevgilerimle

Nalan hosgeldin ve kolay gelsin..Inan hepimizin amaci faydasini gormek...Cerence hadi gozun aydin. :))) sonunda buldun demek...
Herkese kolay gelsin...Bugun menunuzde ne var yazarsaniz fikir aliriz..Ben kabak yemegi yapmaya karar verdim zeytinyagli...Pirinc yada bulgur katsammi diye dusunuyorum...

merhaba arkadaşlar aranıza bende katıldım bende ahmet marankiyi takip edenler arasındayım ve sonunda karar verdimbeden temizliği yapmaya 7 kasım günü başladım bugün ikinci günüm hiç acıkmıyorum ama biraz baş ağrım var öğlen sebze haşlaması yaptım akşamada düşünüyorum ne yapsam diye lavmana gelince biraz zorlanıyorum ama inşallah güzel sonuçlar olur hepinize kolay gelsin....

evet bi yediklerinizi yazın kızlar kızlar ki herkes birbirinden model alsın ben de yarın başlarım diyorum ama ne yicem ne içcem oluşturamadım kafamda...

evet arkadaşlar bendede çok kötü baş dönmesi var öğlen brokoli haşlayıp tussuz limonla yewdim tuz olmuyca sonra taze hurma yedim o tok tutuyo hem kanşekerini dengeliyo galiba iyi geldi birazdanda yeşilçay içecem eve sebzeleri doldurdum karnıbahar çok az taze fasulye bigünde onu haşlayıp yerim lahanam yoktu aldım üzüm aldım öğlenleri haşlanmış sebze yenecek ve suyu içilecek dikkat edin bu sebzeler bağırsakta kabarıyomul temizlikte yardımcı oluyo sanırım

ben öğlen için bulgur yaptım zeytinyağı ve domatesle.biraz yavan oldu ama güzel yine de.akşam için de ıspanak yaptım içine biraz prinç atıp düdüklüde 5 dk pişirdim.aralarda fındık ceviz falan atıştırıyorum.lavmanı da yaptım.bu arada lavmanın tam sonucu zeytinyağı limon içildikten sonra alınıyor diye biliyorum ben hepinize kolay gelsin

Ben oglen kabak yemegi yaptim soganini kavurmadim pek direk suyla haslama gibi oldu..Birazda bulgur attim içine azcik tok tutsun diye...
Aksam icinde ispanagim var onuda yaptim ama acikiyorum ben hemen..Ben az tuz koyuyorum yediklerime yoksa dayanamam..Son gun için o limonla zeytinyaginda kendime cok guvenemiyorum bugun pancarli sebze suyunu zor içtim yudum yudum icilecekmis ama ben yarisindan sonra bir kerede diktim yoksa dayanamiycaktim..Hafifi bas donmesi bendede oluyor arada...Ve yine basim agracakmis gibi hissediyorum..Enselerimde agri var benim...Insallah bu sefer yarim birakmama neden olmaz...

hoşgeldin aramıza nalan a.s.umarım diğer ziyaretci arkadaşlarımızda katılır fikirlerini söyler:dance:

ya bu konuyu okuyan misafir arkadaşlar üye olun sizde aramıza katılın olmazmı???sizde yaşadıklarınızı bizimle paylaşın.
sana tamamen katılıyorum emoşkaydirigubbakcemile5acaba izleyen misafirler erkekmi ondan katılamıyorlar herhalkaydirigubbakcemile3:1ninca:

Albese bence bakliyat koymayalım yapıyorsuz tam olsun çünkü ben sacece meyve,sebze veya sularını duydum hatta salça bile yok biberden yapıldığı ve doğal olduğu halde ...yarın ben ıspanak yapacam eşime salçalı ve pirinçli kendime sadesenağlamaKızlar ben bugün pancarı buldum yarın tam anlamıyla başlıyorum:dance:

Canim artik yedim ben bulgurlu kabagi...Haklisin aslinda yenilmeyecekleri saydilar icinde bakliyat olmadigindan bence yenilebilir gibi geldi ama haklisin yememekte fayda var...Kizlar bende bas agrisi var hafifi hafif basladi...Gecen seferde 2. gunu boyle baslayip siddetlenmisti...Sizde degisiklikler varmi?

Sabah: Lahana, havuç, yeşil elma ve kırmızı pancar bunun yanında mevsimine göre ıspanak, maydanoz, çiğ olarak katı meyve sıkacağı ile suları sıkılarak her sabah kahvaltı yerine 2 bardak vücut sıcaklığında içine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı koyularak yudum yudum içilecek.

Not:Bu sebzelerin içindeki vitaminler yağda çözündükleri için zeytinyağı mutlaka konulmalı,aksi halde vitaminlerden yararlanmak mümkün değil.

Öğlen :mevsiminde olan sebzeler 5 dakika kadar hafif haşlanarak yenilecek suları da içilecek.

Akşam: salata , ve sebze çorbası tüketilecek başka bir şey yenilmeyecektir…

son gece akşam yemeği yerine 1 su bardağı limon suyu ve 1 su bardağı zeytin yağını yudum yudum içilecek ve burundan nefes almaya özen gösterilecek ki yağ vücutta gezinsin ve bedeni temizlesin.sabah kalkınca da lavman yapılacak.

Kür boyunca yemememiz gereken yiyecekler

Ekmek , hayvansal gıdalar et süt yumurta, peynir ,konsantre gıdalar,şeker yenmeyecek siyah çay içilmeyecek, .

benimde 2. gün lavmanı tam anlamıyla becerdim içim rahatladı şimdi daha inançla ilerliyorum.
allaha şükür yemeklede sorunum yok sıkıntı çekmiyorum. sabah 500 lük sebze suyumu büyük bir zevkle içiyorum herkeze tattırdım beğenildi. zaten o baya tok tutuyor diye düşünüyorum. öğlen buharda patates havuç kabak kereviz haşladım limon zeytinyağıyla gözümü kapadım vazifemi yaptım:)
akşamda sebze çorbası içine ne sebze bulduysam doldurdum en sonda zeytinyağı ekledim yanınada bol salata yedim. gecede hurma yedim yanında ceviz fındık atıştırdım. gün boyuncada 2 bardak yeşil çay içtim bu kadarrrr:) hiç açlık hissetmiyorum sırf menü tamamlansın diye yiyiyorum desem yeridir .
yanlız işin kötüsü eşim pazardan balık almış yarın onu pişirip seyretmek gerçekten şimdiden içime oturdu sağlık olsun:))
herkese kolay gelsin

hanımlar ben yarın başlıyorum lavmanı bulamadım cok aradım ama yook elımde kucuk sıseyle ıdare edıcem hadıo bakalım lısteye benı de all yarın buyuk gun bısmıllah ...

Albese canım sen tansiyonunu ölçüyormusun yükselmiş olabilir....canım burada kırmızı pancar denen şeye biz şalgam diyoruz ve şalgam suyununda tansiyonu çıkardığını iyi biliyorum belki senin ondan yükselmiş olabilir ..eğer tansiyon yükselmesi ise sakın detoksu bırakma bol bol sarmısak tüket derim ben:1rolleyes:

Ayy canim yaa benim tasyonum zaten yuksektir ben ondan yapmak istiyordum bunu hatta...Bilmiyordum pancarin tansyonu yukselttigini...Olciyim ben bir...Cok tsk ederim ilgine...Simdi biraz cikicaz gorumceme gidicez...Artik yarin cevap yazarim..Hepinize iyi geceler...a.s. a.s. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…