Bende başarabilirsem önden yağı daha sonra l,monu içicem.Ama midem çok hassas şuan o zaman neyaparım bilemiyorum. :uhm:
arkadaşlar bende pipetle içmeyi düşünüyorum bi yudum yağ hemen peşindenbir yudum limon.pipeti boğazıma doğru gittiği kadar göndercem.
london seninle aynı şeyi yapıyomuşuz.bende şimdi kapattım.artık okumaktan dinlemekten fenalık geldi.ama gene de bakıyorum işte
arkadaşlar birde ben bugün marankinin sitesinde iletişim bölümü var ordan sağlık sorunlarınız için olan bölümdeki telofon numarasını aradım.pazar ve pazartesi nasıl olacak diye detokstan kastınız ne.onlar bir numara vardı uzmanlarımıza sorun diye orayı aradım. onlar dediki normalde detoks yarın bitiyormuş.ama pazar ve pazartesi de lavman yapmak en güzeliymiş iyi olurmuş.ve birden kesinlikle herşeyi yemeyin mümkün olduğu kadar yavaş geçin dedi normal yemeğe.ben yarında sebze diyetimi yapacağım. pazar hafif şeylerle geçiştircem artık. aklında soru işareti kalanlara okuyun lütfenn...
arkadaşlar birde ben bugün marankinin sitesinde iletişim bölümü var ordan sağlık sorunlarınız için olan bölümdeki telofon numarasını aradım.pazar ve pazartesi nasıl olacak diye detokstan kastınız ne.onlar bir numara vardı uzmanlarımıza sorun diye orayı aradım. onlar dediki normalde detoks yarın bitiyormuş.ama pazar ve pazartesi de lavman yapmak en güzeliymiş iyi olurmuş.ve birden kesinlikle herşeyi yemeyin mümkün olduğu kadar yavaş geçin dedi normal yemeğe.ben yarında sebze diyetimi yapacağım. pazar hafif şeylerle geçiştircem artık. aklında soru işareti kalanlara okuyun lütfenn...
yarın daha iyi olsun diye bugunden lağman yapan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?