Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
arkadaşlar ben sabah içtiğim pancar suyundan başka bu saate kadar hiçbirşey içmedim....şimdi pancar suyu sıksam olur mu ki??

yoksa yağı boş mide ile kaldıramayacağım....

Bende başarabilirsem önden yağı daha sonra l,monu içicem.Ama midem çok hassas şuan o zaman neyaparım bilemiyorum. :uhm:

Arkadaslar kendinizi cok fazla yormayin derim ben illa herseyi harfi harfine yapicak diiliz.Elmaz maranki sonucta karistiripta icilebilecegini bununda faydali oldugunu soledi zaten.ben once yagi icersem kusarim die dusunuorum en mantiklisi bir yudum limondan bir yudum zeytinyagindan icmek.kusma riskini goze alamam.

icme sirasinin cok onemli olmadigini asil onemli olanin derin nefes alark oldugunu bu sayede diyaframlarin acildigini ve daha iyi temizlenme oldugunu da soledi.sirf dogru bilgi vereyim die deminden beri videolarini kurcaliorum Marankinin ve sonunda buldum bazi bilgileri.

Tekrar soluorum ;
limon ve zeytinyagini hangi sirada icmemiz cok onemli diil asil onemli olan derin nefes alarak icmekmis.mide bulantisinada iyi geldigini soledi.

arkadaşlar saat 13:30 dan beri su tornabısıyla duruyorum.bugün hep böyle mi durcaz.bende 3 tane var şimdi.2 tanbe komşular getirmiş.ama 1tanesini tutyorum.ikisi birtden olmuyo.en azından ben yapamadım.

Limon suyu kolayda zeytin yagi bakalim nasil içecegiz... Allah hepimize yardim etsin insAllah

arkadaşlar bende pipetle içmeyi düşünüyorum bi yudum yağ hemen peşindenbir yudum limon.pipeti boğazıma doğru gittiği kadar göndercem.

kızlar korkmayın yolun sonuna geldınız ıste bunu da astınız mı tamam en zoru bu zaten ben ınanıyorum sızee:))

arkadaşlar bende pipetle içmeyi düşünüyorum bi yudum yağ hemen peşindenbir yudum limon.pipeti boğazıma doğru gittiği kadar göndercem.

en ıyısını yaparsın ben de pıpetle ıcmıstım aklınızda bulunsun sındıre sındıre burnunuzdan nefes alarak ıcın pıpet en guzelı

arkadaşlar merhaba bende bugün sıcak sıcak banyomu yaptım daha sonra sağ ve sol taraflarıma sıcak su torbalrını koydum ..sanki sağ tarafımda hafif bir ağrı başladı sizdede öyle oldumu.zeytin yağını önce arkasından limon içeceğim.aklıma kötü şeyler getirmeden güzel yemekelri düşünerek içeceğim derin nefes alarak.arkadaşlar nefes egzersisiniz sakın unutmayın.sakın içerken kusmayı düşnmeyein düşünürseniz kusmanız daha kolay olur mümkün olduğu kadar kafanızı başka yerlere verin ben tv izleyere k içeceğim.

arkadaşlar birde ben bugün marankinin sitesinde iletişim bölümü var ordan sağlık sorunlarınız için olan bölümdeki telofon numarasını aradım.pazar ve pazartesi nasıl olacak diye detokstan kastınız ne.onlar bir numara vardı uzmanlarımıza sorun diye orayı aradım. onlar dediki normalde detoks yarın bitiyormuş.ama pazar ve pazartesi de lavman yapmak en güzeliymiş iyi olurmuş.ve birden kesinlikle herşeyi yemeyin mümkün olduğu kadar yavaş geçin dedi normal yemeğe.ben yarında sebze diyetimi yapacağım. pazar hafif şeylerle geçiştircem artık. aklında soru işareti kalanlara okuyun lütfenn...

london seninle aynı şeyi yapıyomuşuz.bende şimdi kapattım.artık okumaktan dinlemekten fenalık geldi.ama gene de bakıyorum işte

Napayim nazmelek,bilgi ediniorum bide dogru olsun die saglamasini yapip buraya yazmak istiorum.

Herkes birbirine yardimci oluyor Allah razi olsun herkesten..

teşekkür ederiz nur_irem bizi aydınlattığın için sağolasına.s

canim bana o tel nosunu verebilirmisin?baska sorularim varda..ama sitedeki cep nosunu degil orayi aradim telesekreter cikio..hani uzman nosu vermisler ya oranin nosu varmi?

yarın daha iyi olsun diye bugunden lağman yapan varmı

evt ben az önce lavman yaptım ama rezaletti hiç tutamadım hiçbir şeyde çıkmadı acaba bu kadar emek boşuna mı gitti üzülüyorum ve üstelik çok halsizim sabah lavmanı nasıl yaparım diye düşünmeden edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…