tatlım ben bu gün şöyle yaptım baya bi faydalı oldu çünkü birinci gün hariç ilk defa bu gün birinciyi5 ikinciyi 17 dakika beklettim nasılmı ikinci duyu verdikten 4 dakikja sonra boşaltım hisettim ağrımı giderecek kadarını yaptım. hepsini değil klozette çok kısa kaldım. tekrar sırt üstü üzanıp ayak larımı yukarıda kalan süreyi tamamladım hatta kaktım tartıldım 58 kilo 600grmdım sonra tekrar boş he birde o arada normal tuvalete gittim:icecream:Arkadaslar bide herkesten bisi cikti mi? peki benden neden bisi cikmadi yaaa :1no2:
Onca seyi bosunami yaptim ben :1no2: Birde acik acik konusucam malum burda pek mahremiyetimiz kalmadi:) klozet kullanipta icinizden cikan seyleri nasi gorebiliosunuz?yada herkes Alaturka mi kullanio bu icinden cikanlari goren arkadaslara soruyorum yani..acaba bende ciktida goremedimmi klozet kullandigim icin diorum??
ya benim dehşet midem bulanıyo ve halsizlik var.böyle olursa akşam yağı nasıl içicem.
tatlım ben bu gün şöyle yaptım baya bi faydalı oldu çünkü birinci gün hariç ilk defa bu gün birinciyi5 ikinciyi 17 dakika beklettim nasılmı ikinci duyu verdikten 4 dakikja sonra boşaltım hisettim ağrımı giderecek kadarını yaptım. hepsini değil klozette çok kısa kaldım. tekrar sırt üstü üzanıp ayak larımı yukarıda kalan süreyi tamamladım hatta kaktım tartıldım 58 kilo 600grmdım sonra tekrar boş he birde o arada normal tuvalete gittim:icecream:
canım bende senin gibiydim az önce eşim zencefil lle tarçın çayı yaptı geçtı ben sabah suları hariç bide zencefil çayından başka hiç bişey yemedim sizler ne yediniz:enbuyukkk:
aslinda tutamioyorsak senin gibi yapmak en mantiklisi karankicim en azindan ne kadarini tutabiliosak o kadar tutariz hic tutamamaktansa.
genelde halsizlik herkes hissediomu,bende bugun fazlasiyla bi halsizlik var uyumakta istemiorum cunku gece 10da uykum gelmeyebilir die.sizde de bole durumlar varmi arkadaslar????
maşallah. valla tuşlara zor basıyorum uyumamakiçin bilgisayar başında oturuyorum uyursam saat 10 da uyuyamam:enbuyukkk:benimde çok uykum varmirmirmirmir
sözde 4 saat uyku yeticekti camış gibi uyudum yine yetmiyo işte
ben bugün çok kalın giyinip çıktım yürüdüm 1 buçuk saat kadar bayaa bi ısındım öyle terledim
şimdide sıcak su torbamı koydum sağıma o da sıcak sıcak bi mayıştırdı iyice uykum geldi
aa bide ben kuru kayısı ve fındık yedim
onların yenilebileceği yazıyodu zaten
ben bugün canavar gibiyim delikafadulden alıştıımmı ne :teytey:
canım ya maşallah inan ellerim titremeye başladı benim. kızlar 6 gündür dadece 1 bardak su içtim sizler . hiç canım su çekmedi
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Bende çok acıktım ve çok halsizim. -tatlicadiarzu-
Bide banyo yapmak şartmı?
Bende eskisi gibi su içmek istemiyorum ama içmeye çalışıyorum.1 bardak çok az canım ya iç bence biraz.
karanki 1 bardak su bunca gündür çok çok az ölcen susuzluktan
ben her gün 4 lt. su içiyorum
amaan sakın iç suyunu böbreklerine bişey olmasın kurucaklar bide allah korusun
zaten bi sürü su kaybetti vücudumuz
ben 4 lt su ve haricinde 1 lt suya ısırgan 1 lt suya da yeşil çay demleyip içiyorum yani çok fazla sıvı alıyorum
bu çikolata reklamlarına dasinir oluyorum.amma sık çıkıyorlarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?