Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
kac gundur pc bozuktu nete gıremedım kızlr... nasıl kendınızı yağ ıcmeye hazırladınız mı? benım asırı derecede mıdem bulanıyor sanırım aclıktan... 45 dk sonra yağ ıcmeye baslıcaz hadı kolay gelsın hepımıze

vakit daralıyo ben kara kara düşünmeye başladım.korkuyorum yaa baygınlık falan geçiririm diye:çok üzgünüm:

korkunun ecele faydası yok kızlar ölmek var dönmek yok.. emekler boşa gitmesin. bugünü ne yapıp edip başarılı bir şekilde atlatmamız lazım herşey zeytin yağı ve limoonda bence..

ben limon ve z.yağını karıştırarak içmeyi düşünüyorum...diğer türlü içemem

ya büyütmemeye calışalım bi arkadaşın dediği gibi acunun yarışmasında millet ne börtü böcek vs. yedi biz halis muhlis zeytin yağı içeçez.ben kaşık kaşık önce zeytin yağı içmeyi düşünüyorum üstüne limon bastırır gibi geliyor. bi de tek hamam giden benim galiba.

ben ayrı ayrı çorba kasesine koycam zeytinyağısını ve limonu kaşıklaya kaşıklaya çorba niyetine içicem ohhh misssdelikafadulden

Son düzenleme:
safı nerden bulayım bilemedim bizimki marketten alma sızma zeytin yağı safmı akıllımı bilmem

kendımızı kotu motıve etmeyelım kızlar ... rahatlıkla ıcebılecegımızı dusunelım boylelıkle daha kolay olur kaydirigubbakcemile5

gidersin tabii eskişehirde oturuyon ohh:mymeka:
hamamcılar sokağında seç beğen gir
ama burda öyle değil
burda bi tane hamam var
ben ona girsem nasıl kaçarım acaba
yeri ve konumu pek hoş değil

gidersin tabii eskişehirde oturuyon ohh:mymeka:
hamamcılar sokağında seç beğen gir
ama burda öyle değil
burda bi tane hamam var
ben ona girsem nasıl kaçarım acaba
yeri ve konumu pek hoş değil

tamam ya ne vuruyon kafama kaydirigubbakcemile5
ne biliyim hamam olmadığını sizin orda
boşver hamamı içelim açılalım yağı:içelim:
:içelim: :içelim: :içelim: :içelim: haydi hep beraber

bende ne dökülen bişey var ne bi agrı gurultu varrr yarın sabahı merak ediyorum ne olcak meraktan uyuyamıycam gibime geliyor

bende ne dökülen bişey var ne bi agrı gurultu varrr yarın sabahı merak ediyorum ne olcak meraktan uyuyamıycam gibime geliyor

tam dokulme yag ıctıkten sonra oluyormus zaten buyuk ıhtımalle yarın sabah dokulur bısıler... hıcbısey dokulmezsede demekkı cok saglıklıymısız kaydirigubbakcemile2

tamam ya ne vuruyon kafama kaydirigubbakcemile5

ben eskişehiri çok seviyom napim kıskandım ondan:dilcikar:

kaydirigubbakcemile3bende ilk gün çamur döktüm o kadar bakalım yarın yağın etkisiylen neler olacak

ege senden ekimdeki temizlikte neler çıktı bu temizlik gerçekten işe yarıyomu

valla benden yeşil saydam mum gibi ceviz büyüklüğünde birşey çıktı. ve yıllardır süren kabızlığımdan kurtuldum. mesela geçen sefer lavmanı 3 seferde ancak yapabiliyordum bu sefer 1750 yi bi kerede yapabildim. Gözüm yerse ekimde bi daha yapıcam

hadi ben hazırlık yapmaya gidiyorum limonları sıkmaya anneme de sıkacam.
hepimize allah kolaylık versin emeklerimizi boş cıkarmasın işallah.
yarın sonuçları konuşuruz artık işallahhh

ben limon suyumu sıktım
şimdi de yağı koyup içmeye başlayabilişrim demi
bir an önce bitsin artık bu işkence

Bende hazırlıkları yapmaya gidiyorum.Birbirimize dua edelim arkadaşlar.Allah yardımcımız olsun. kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…