maşallah meltemcim ya sende 6 litre su içiyosun.Daha acıkıyorum deme kafamçokkarıştı
arkadaşlar biraz daha gayret edelim inş sayılı saatler kaldı, dünden beri benimde midem öyle buruluyor ki anlatamam zaten midem için yapıyordum bu detoksu iyileşeceğine daha da kötü mü oldu diye korkmaya başladım birde arkadaşlar benim şöyle bir tavsiyem olacak lavmandan sonra mutfaklarda kullandığımız plastik süzgeçler var ya hani genelde un elemek için kullanılır onları tuvalette çıkanları görmek için kullansak çünkü öbür türlü gerçekten suyla beraber çıkanların hepsi gidiyor birşey göremiyorum ben yabancı sitelerde görmüşsünüzdür sizde klozetin üst kısmına süzgeç gibi birşeyler koymuşlar çıkanları daha tespit etmek için. ben öyle yapmayı düşünüyorum bakalım neler çıkacak gerçi şuana kadar birşey çıkmadı ama
karanki 1 bardak su bunca gündür çok çok az ölcen susuzluktan
ben her gün 4 lt. su içiyorum
amaan sakın iç suyunu böbreklerine bişey olmasın kurucaklar bide allah korusun
zaten bi sürü su kaybetti vücudumuz
ben 4 lt su ve haricinde 1 lt suya ısırgan 1 lt suya da yeşil çay demleyip içiyorum yani çok fazla sıvı alıyorum
sıcaktan o kadar mayıştımki gözlerimi acamıyorum.bırazdan çocuklar okuldan gelecek.kafam cok agır kalkamıyorum ay
ayy arkadaşlar.geri sayım başladıı.ayy nolur yağı içerken içtikten sonra felan birbirimizi yalnız bırakmayalım.taktiklerimizi söyliyelim.ben önden 1 bardak yağı,arkasından 1 bardak limonu içicem.ama maranki bi yıudumnm ondan bi yudum ondan demiş.london arkadaşımızda elmas marankinini önce yağ sonra arkasından limon suyunun içilmesi gerektiğini söylemişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?