Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
maşallah meltemcim ya sende 6 litre su içiyosun.Daha acıkıyorum deme kafamçokkarıştı

bitki çayları hemen vücuttan çıkıyo kii o su sayılmıyo zatende 4 lt içiyorum genede
ama su yemeğin yerini tutar mı hiç:çok üzgünüm:
ben zaten çok amaan amaan aç değildim bundan önceki günlerde ama yemek yeme isteğim vardı
ama bugün açım valla
kuru kayısı yedim ama aç karna şekerli daha da acıktırdı

Şuan 11 misafir ve 13 kullanıcı var maşallah.Mısafirlerde katılsa paylaşsalarda bir şeyler dserdimizi unutsak..

arkadaşlar biraz daha gayret edelim inş sayılı saatler kaldı, dünden beri benimde midem öyle buruluyor ki anlatamam zaten midem için yapıyordum bu detoksu iyileşeceğine daha da kötü mü oldu diye korkmaya başladım birde arkadaşlar benim şöyle bir tavsiyem olacak lavmandan sonra mutfaklarda kullandığımız plastik süzgeçler var ya hani genelde un elemek için kullanılır onları tuvalette çıkanları görmek için kullansak çünkü öbür türlü gerçekten suyla beraber çıkanların hepsi gidiyor birşey göremiyorum ben yabancı sitelerde görmüşsünüzdür sizde klozetin üst kısmına süzgeç gibi birşeyler koymuşlar çıkanları daha tespit etmek için. ben öyle yapmayı düşünüyorum bakalım neler çıkacak gerçi şuana kadar birşey çıkmadı ama

ya aslinda bole olmamamiz gerekiomus simdi dinledim marankinin bi videosunu"bazilari bitkin kaliolarmis bu donemde biz cok sukur hic ole zorlanmioruz " dio.bizdemi bi acaiplik var acaba? :1no2:

aynen bende senin gibi düşünüyorum

Kızlar yarım saat sonra eve gideceğim.Akşam sizlerler birlikte olmayı çok isterdim.Burada olan her arkadaşa çok teşekkürler.Çoook destek oldunuz.Yağı yalnız içeceğim artık :)
Sabaha inşaalllah herkes en hayırlı sonucu alır.
Burası çok keyifliydi.Bence kampa gidenlerde girmeli buraya.Programa doğa yürüyüşünden sonra kadınlar kulübünde sörf eklenmeli bence :)
Hepinize şifalar diliyorum.Allah yardımcınız olsun...

canım tşkkrler hemen yeşil çay yaptım koca bir bardak içtim barsaklarımdan sesler gelmeye başladı iyi geldi :enbuyukkk::enbuyukkk:

merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum.yorumlarınızı okudum hepinize teşekkürler.bende kendimi çok yorgun ve halsiz hissediyorum akşam olmuyo. saatlerr geçmiyo sanki.allah hepimizin yardımcızı olsun:Saruboceq:

Sanki yağı içince ben kendimi doycakmışım gibi hissetmeye başladım.Açlığım geçsinde tek yağla doymaya razıyım.yağlı limonlu yaprak sarması yer gibi hayal edicem kendimi cokacimcoook en sevdiğim yemektir yaprak sarması.Sizde bir şeylere benzetip yutun bence. yerimseniben

bi an önce geçsin kurtulmak istiyorum. nasıl içeceğimi bende bilmiyorumhiç sevmem z.yağını. tek tesellim limonla içilecek olması.

7. gün beden ısıtılır , mümkünse hamama gidilir , Karaciğer , Safra ve Kalın bağırsak , Böbrek , Dalak , Akciğer ve Pankreas ısıtılır. Saat 20:00 den sonra önceden hazırlanmış özel saf 1 bardak 150 gr. Zeytin yağı yudum yudum 20 dk gibi bi sürede 1 bardak 150 gr.taze sıkılmış limon suyuyla birlikte 1yudum zeytin yağı 1yudum limon şeklinde veya karıştırılarak yudum yudum içilir.
Sonra nefes teknikleri yani burnun sol tarafından nefes alıp tutup biraz bekledikten sonra sağından verilir daha sonra aynı işlem sağdan alınıp beklenip soldan verilerek bu işleme 20 dk devam edilir.bu hareket diz üstünde namaz şeklindeki gibi oturularak yapılır.
Not: Bu sırada karaciğer ve karın bölgesine termoform konularak sıcak tutulur.Bu pozisyonda önce yarım saat sağ tarafa sonra sol tarafa dönerek Termoformla ısıtma devam ettirilerek uyunur.
Dolunay gününün sabahı 05-07 saatleri arası yukarıda tarif edildiği şekli ile Sulu lavman seti ile detoks yani arınma yapılarak Kozmik Beden temizliği tamamlanmış olur.
8. gün ve sonraki günlerde yemek düzenine , saatine , şekline ve türüne dikkat ederek beslenmeli daha çok hayvansal gıdalardan uzak Sebze , Meyve yenmeli ve suları içilmelidir.
8. gün tam bir boşaltma yapılmadığını düşünenler ve diğerleri 9. gün sabahı da Lavman yapabilirler.
ARKADAŞLAR BıLGıNıZE marankinin sitesinden aldım bir de cansuu arkadaşım termofor kısmını dikkatli okursan sevinirim ben önermiştin sana 2 adet almayı çünkü.

c.tesi başlayıp p.tesi son buldu benim kozmik temizlik :)
aynı gün c.tesi tel taktırmak için diş aralansın diye lastik takıldı ve hiç bişe yiyemiyordum
p.tesi lavman sonrası ve öğle saatlerinde başım döndü

benim sorunum kozmik temizlikten dolayı dişçinin tavsiyesi tek yiyebileceğim çorbayı içememem
diş sorunum yüzündende sebze türü şeyler yiyememem oldu
ve haliyle vücut iflas etti bırakmak zorunda kaldım

inşAllah Nisan'da Umre'ye gideceğim ama Mayıs'ta kesin yapmayı düşünüyorum
herkese kolay gelsin

ayy arkadaşlar.geri sayım başladıı.ayy nolur yağı içerken içtikten sonra felan birbirimizi yalnız bırakmayalım.taktiklerimizi söyliyelim.ben önden 1 bardak yağı,arkasından 1 bardak limonu içicem.ama maranki bi yıudumnm ondan bi yudum ondan demiş.london arkadaşımızda elmas marankinini önce yağ sonra arkasından limon suyunun içilmesi gerektiğini söylemişti.

Bende başarabilirsem önden yağı daha sonra l,monu içicem.Ama midem çok hassas şuan o zaman neyaparım bilemiyorum. :uhm:

slm hanımlar
ben ekimdeki temizlikte 7.gecede bir bardak yağı ve bir bardak limon suyunu koydum karşıma...
yanıma bir çay bardağı aldım, bir kaşık yağ iki kaşık limon suyunu koydum çay bardağına hızlıca bi karıştırıp birden yuttum. böyle böyle 20 dakikada anca bitti. diğer türlü zeytinyağını içmeye kalktığımda içim çok bulanmıştı bu akşamda böyle yapıcam..
birde hanımlar eğer olur ya gece kusarsanız hiç üzülmeyin sabah gene de lavmanda pislikler dökülüyo...
hepimize kolay gelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…