Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
kızlar ben akşam koca bir tabak makarna yedim tavsiye edrim çok lezzetli üstünede rende kaşar ohhh.

şaka şaka hayalimdekini söylüyorum tabiki nerdeee ya başım ağrıyor,halsizlikte var evdekilere etli yumurtalı yemek yapıyorum ben oturup ot yiyorum.şuanda doktorun söylediği gibi hiçte mutlu huzurlu sağlıklı değilim.umarım 7 günün sonunda çok sağlıklı olarak devam ederiz kızlar.

Arkadaşlar acaba bu yaz kurduğumuz domates sularından faydalanabilirmiyiz bir bilginiz var mı? sonuçta evde hazırlanmış bir şey ve de katkısız. yoksa sırf haşlama çok yavan geliyor. hiç tadı olmuyor. bir de ben lavman setini malesef bulamadım yarın eşimle arayacağım. ama internetten baktım görüntü olarak bana verilen idrar torbasına çok benziyor. acaba ikisinin arasındaki farkı bilen varmı. bana yazarsanız sevinirim. ya da idrar torbası da bir şekilde işimi görür mü?

canım az önce yine izledim.özellikle söylüyor doktor sadece mevsiminde yetişen meyve ve sebzeler yenecek.bakliyat falan yok.şeker yok muz yok.bende şaştım ne yesek 7 gün boyunca.

lavmanı bende bulamadım helede hafta sonu hiç bulamam burda.bakalım pazartesi bi şekilde arayacağız.idrar torbasından bişey anlamadım ilk defa duydum sondamı o acaba?

idrar torbası da internetten baktığım kadarıyla lavman setine çok benziyor aslında. o da bir torba şeklinde torbasında hortumu var 1 metre kadar. hortumun bir ucu torbanın içinde. bir ucu da dışarıda. 2lt bir torba ama olay şurada ben bu torbayı nasıl dolduracağım. ve kullanacağım. eczacılarında lavman setini bilmemesine şaşırdım. çünkü onların bilmediği şeyi bizim bulup bir de kullanmamız daha zorlaşıyor.

Gunaydin kizlar..Once nalana cevap veriyim sanirim domatesin olmaz cunki konsantre seyler hatta ev yapimi salca falanda yasak...Sadece yiyecegimiz kis sebze ve meyveleri...O kadar... :))))
Bana gelince aksam basim baya agridi...Dedigin gibi tansyonumu olctum 14.8 10.5 tu...Gerci benim tansyonum genelde yuksek ondanmi oldu bilmiyorum ama simdi kendimi iyi hissediyorum...Evet bir hafta nasil menu hazirliyicaz bilmiyorum...Zor gececek sanirim...Oyle kolay ac kalinmiyor falan diyordu maranki ama evdekielre guzel seyler kahvaltilar hazirlayip ben pancar suyumu içince pekte hos olmuyor valla...

Nalan o posetlerin yan tarafi acik olmali en azindan lavman setininki oyle..Ordan dolduracaksin...Benim biraz isim var 1-1.5 saat sonra sana lavman setinin resimleri cekip ucunun falan buraya koyarim aynisiysa onunla yaparsin isini gorsunde adi ne olursa olsun bosver...

çok teşekkür ederim Alsebe. ben şimdi torbaya baktım malesef yanları açık değil. ben en iyisi bugün eşimle çıkıp arayayım. yoksa böyle olmayacak hani bir gün olsa tamam bir şekilde kullanayım ama 7 gün çok uzun bulmak şart. birde sabah hazırladığımız bu karışıma ne ne kadar koyacağız biliyormusun. ben hepsinden koydum pancar,lahana,havuç ve elma ama ancak 300 ml çıktı. 500 ml çıkmadı.

Ben sabah 1 bardak kiloluysan 2 bardak icmek gerekiyor diye biliyorum...500 ml cok degil mi..?
ben iki bardak içmeye calisiyorum onuda zorla artik....O yuzden 500 ml icebilecegimi sanmiyorum...Senin koyduklarini koyuyorum bende. Dun ispanak ve lahanada eklemistim ama zor ictim..O yuzden bu sabah lahana ve ispanak koymadim..Lahanayi biraz haslayip salaya gibi yemeyi dusunuyorum bugun...Suyunu katinca digerlerine kotu oldu tadi...
Bu sabah 2 elma biri yesil biri kirmizi;1 pancar 2 havuc koydum ben bu kadarlik yaptim...

merhaba kızlar bende üç gündür tam anlamıyla yaptığımı düşünüyorum gayet iyi gidiyor

arkadaşlar merhaba.ben transporter aranıza yeni katıldım ...kürü uygulamaya dün başladım lavman dışında herşey yolunda sayılır.

merhaba kızlar bende üç gündür tam anlamıyla yaptığımı düşünüyorum gayet iyi gidiyor
tebrikler simmma.s. bu iş oruçtanda zor çünkü.. oruçta sabahtan akşama kadar aç kalıyorsun ama akşama istediğini yiyorsuncokacimcoook
benimde size önerim war kızlar ;sabah önce lahananın suyunu çıkarın ve hemen posasını başka bir kaba..öğlen veya akşama onu hafif suyla ve azıcık zeytinyağıyla kavurup limon sıkın çok lezzetli oluyor.Birde havuçların posasını ayırın yine tavada ısıtın iyice suyu gittiğinden emin olunca ocaktan alın ve içerisine ceviz fındık fıstık ve bisküvi ile yoğurup yuvarlaklar haline getirin hindistan ceviyle süsledikten sonra eşiniz ve çocuklarınıza verebilirsiniz..Burada önemli olan yiyeceklerin posasının ziyan olmamasıyerimseniben
ben geçen öyle yapmıştım.
kızlar birde pancar diyorum posası acaba turşulara renk vermesi için turşunun içine atılırsa nasıl olur diyorum.Fikrimi olumlu görüyorsanız kızlar teşekkür butonuna basın cevap yazmanız gerekmiyor :1rolleyes:

ben sitede önerilen haplardan da aldım sanırım onlarında faydası var çünkü acıkmıyorum
lavmanda çok zorlanacağımı düşünmüştüm ama gayet iyi

arkadaşlar bu kürü bebiş sahibi olmak için deneyenler oldumu sonuç nedir cevap verirseniz çok sevinirim

sitede bu konuda bir yazı vardı ama bu gün açılmıyor. kaplıcadaki küre katıldıklarını ve olumlu sonuç aldıklarını yazıyordu

yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.çoğaldıkça okadar seviniyorumki.başta üzülmüştüm koskoca kk da sağlığını önemseyen bukadarmı diye...
haplar vitaminler bana biraz pahalı geldi almadım inşallah bidahaki sefere...
hepinize bişey sormak istiyorum ben yanlışmı biliyorum anlamadım ama bu kür sabah akşam günde 2 keremi içilecek yoksa sadece sabah mı içilecek anlamadım?cevap verirseniz sevinirim...

ben sabahları 1 litre sıkıyorum bu kürü ama içine aklınıza ne gelirse ekliyorum pancar havuç elma ıspanak dereotu kereviz maydonoz marul lahana aklıma gelenler bunlar:) bu 1 litrenin 500 ünü ben içiyorum evdekilerede 1er bardak pay ediyorum hepimiz şapur şupur içiyoruz hatta bundan sonra her sabah istiyolarmış yani o kadar lezzetli geliyor bize

ben taam bilmiyorum ama yerinde olsam akşam yapmaz sabah tekrar başlardım.yani sabah akşam gibi olur zor olur bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…