Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
selam ha gayret arkadaşlar ben kozmik beden temizliği sayesinde 5 kilo verdim çok mutluyum yağ mağ vız gelir tırıs gider ayol sizede muvaffakiyetler

Canım çok saolasın ama ben bu gün değil diye öğlen yemek yedim. İnanamıyorum. Off iyice kafam karıştı ben yağı yarın içeyim bari olmuycak böyle.

Yinede ilgilendiğin cevap verdiğin için çok teş. ederim a.s.

Canım çok saolasın ama ben bu gün değil diye öğlen yemek yedim. ınanamıyorum. Off iyice kafam karıştı ben yağı yarın içeyim bari olmuycak böyle.

Rica ederim canım.Bu arada yemek yemen sorun değil elbette ama yememen daha iyi.Yarın uygunsa yarın içersin.Ben yarn uygun olmadığım için bugün yapıyorum.Günü gününe yaptım zaten hepsini.Ben akşam içeyim bakıyım seni bilgilendiririm.

Tamam canım saolasın bende yarın içerim inş. hem bişey yememeye dikkat ederim. O kadar uğraştık içimde rahat eder. Bi güncük fazla yapmış olucam ondanda bişi olmaz inş.

Çok saol canım yardım ettiğin, destek olduğun için.

ınş. hiç miden bulanmaz başarıyla tamamlarsın. Ve her ne için yaptıysan hepsine şifa bulursun

Tamam canım saolasın bende yarın içerim inş. hem bişey yememeye dikkat ederim. O kadar uğraştık içimde rahat eder. Bi güncük fazla yapmış olucam ondanda bişi olmaz inş.

Çok saol canım yardım ettiğin, destek olduğun için.

İnş. hiç miden bulanmaz başarıyla tamamlarsın. Ve her ne için yaptıysan hepsine şifa bulursun

Rica ederim canım elbette birbirimize destek olacağız.İyi dileklerinin yansıması seni de bulur umarım yerimseniben Rabbim şifa versin.Ben burdayım yazışırız yine.Akşam olucakları haber veririm. a.s.

Canım çok saolasın ama ben bu gün değil diye öğlen yemek yedim. İnanamıyorum. Off iyice kafam karıştı ben yağı yarın içeyim bari olmuycak böyle.

Canım şeymanın verdiği liste doğru olan liste yani yağ bugün içilecek ertesi gün olmuyo.
Zaten amacı dolunay günü içilmesi bişeyler yediysen bile mutlaka içmeye çalış.

Merhaba arkadaşlar bu dönem beden temizliğine bende başladım tam dörtdörtlük olmadı lavmanı 3 gün yapabildim ama ancak bu kadar oldu bugün hiç bir şey yemedim ben sadece sabahki sebze suyu birde normal su ama şimdi zeytin yağı kısmı cok gözümde büyüyor neyse ufaktan içmeye başlıcam içmeye başlıyan oldumu aranız da

Canım şeymanın verdiği liste doğru olan liste yani yağ bugün içilecek ertesi gün olmuyo.
Zaten amacı dolunay günü içilmesi bişeyler yediysen bile mutlaka içmeye çalış.

Bonuscum madem öyle neden maranki sitesine cumartesi yazmış anlamıyorum.

Ben bu gece hayatta yağ içemem neden derseniz...öğlen ve akşam salata yedim öğlen birazda sebze onun için faydalı olmaz diye düşünüyorum. İçmiycem bu gün sanırım. Kafam karıştıda karıştı delircem senağlama

Takvimdede cumartesi dolunay gözüküyor bonuscum ayrıca oyyy oy yaktı başımı bu cosmic!!

kızlar siz neden bugün içiyorsunuz marankinin sitesindeki program cumartesi yazıyor nerden cıktı bu bugün içmek

hle şükür bi cumartesi içilcek idyen çıktı.Ben içmedim bir haftadır dişimi sıkıyorum pazar başladım ama ynede içmedim bi gün fazla yapmış olcm bi kaybım yok. Yarın akşam yapıcam yağ içme işini. inş. pazar günü midem çok bulanmaz. Çok endişeliyim bu yağ içme hususunda Allahım sen yardımcı ol herkeze Amin

Arkadaslar bende bugun sitesine baktim yag bugun içilecek yaziyordu s dikkat ettiyseniz orda iki liste var birinde tesislerde olan birindede evde yapanlar için...Gerci herkes ayni gunde iciyor yagi ama...Neyse yapanlara sifa olsun insallah..Kolay gelsin..

takvime baktigimizda dolunay yani ayin 15 olmuyomu 15 pazar:dilcikar:

evet canım ayın 15 de için diyor maranki ayın 15 pazar yani ne cumartesi nede cuma ama sitesinde cumarteisi yazıyor başka yerde cuma
geçen ay yapan arkadaşlarda böyle oldu sitede perşembe yazıyordu cuma içilcekmiş telefon açıp soranlara sitey e yanlış yazmışlar cuma içilcek demişler çok ayıp yapıyorlar gecen ayda aynı problem oldu insanların aklını karıştırıyorlar sinir oluyorum kötükedihüso

Merhaba arkadaşlar bu dönem beden temizliğine bende başladım tam dörtdörtlük olmadı lavmanı 3 gün yapabildim ama ancak bu kadar oldu bugün hiç bir şey yemedim ben sadece sabahki sebze suyu birde normal su ama şimdi zeytin yağı kısmı cok gözümde büyüyor neyse ufaktan içmeye başlıcam içmeye başlıyan oldumu aranız da

Ben içtim kafamçokkarıştı

Bonuscum madem öyle neden maranki sitesine cumartesi yazmış anlamıyorum.

Ben bu gece hayatta yağ içemem neden derseniz...öğlen ve akşam salata yedim öğlen birazda sebze onun için faydalı olmaz diye düşünüyorum. İçmiycem bu gün sanırım. Kafam karıştıda karıştı delircem senağlama

Canım iyi güzel haklısın da benim verdiğim adreste Maranki'nin başladığın ve bildiğin gibi devam et.Sorun olacağını sanmıyorum a.s.

kızlar siz neden bugün içiyorsunuz marankinin sitesindeki program cumartesi yazıyor nerden cıktı bu bugün içmek

Şimdi birşey diyeceğim ama neyse kötükedihüso
Bizim verdiğimiz adres nerden bi bakar mısınız?...........uydurmadık herhalde ay sinirlerim bozuldu yaaa :çok üzgünüm:

Back
X