Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok saol ama bak burda, marankinin sitesinde öyle yazmıyor.
Yaza Arınarak Girin! : AHMET MARANKİ
Canım çok saolasın ama ben bu gün değil diye öğlen yemek yedim. ınanamıyorum. Off iyice kafam karıştı ben yağı yarın içeyim bari olmuycak böyle.
Yinede ilgilendiğin cevap verdiğin için çok teş. ederim a.s.
Tamam canım saolasın bende yarın içerim inş. hem bişey yememeye dikkat ederim. O kadar uğraştık içimde rahat eder. Bi güncük fazla yapmış olucam ondanda bişi olmaz inş.
Çok saol canım yardım ettiğin, destek olduğun için.
İnş. hiç miden bulanmaz başarıyla tamamlarsın. Ve her ne için yaptıysan hepsine şifa bulursun
Canım çok saolasın ama ben bu gün değil diye öğlen yemek yedim. İnanamıyorum. Off iyice kafam karıştı ben yağı yarın içeyim bari olmuycak böyle.
Yinede ilgilendiğin cevap verdiğin için çok teş. ederim a.s.
Canım şeymanın verdiği liste doğru olan liste yani yağ bugün içilecek ertesi gün olmuyo.
Zaten amacı dolunay günü içilmesi bişeyler yediysen bile mutlaka içmeye çalış.
takvime baktigimizda dolunay yani ayin 15 olmuyomu 15 pazar:dilcikar:
Merhaba arkadaşlar bu dönem beden temizliğine bende başladım tam dörtdörtlük olmadı lavmanı 3 gün yapabildim ama ancak bu kadar oldu bugün hiç bir şey yemedim ben sadece sabahki sebze suyu birde normal su ama şimdi zeytin yağı kısmı cok gözümde büyüyor neyse ufaktan içmeye başlıcam içmeye başlıyan oldumu aranız da
Bonuscum madem öyle neden maranki sitesine cumartesi yazmış anlamıyorum.
Ben bu gece hayatta yağ içemem neden derseniz...öğlen ve akşam salata yedim öğlen birazda sebze onun için faydalı olmaz diye düşünüyorum. İçmiycem bu gün sanırım. Kafam karıştıda karıştı delircem senağlama
kızlar siz neden bugün içiyorsunuz marankinin sitesindeki program cumartesi yazıyor nerden cıktı bu bugün içmek