Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
yapanları tebrik ediyorum. iyi cesaret.
10 günün sonundaki gelişmeleri merak ediyorum. tam olarak nasıl bir sonuç elde ettiniz. bir de bir su bardağı zeytin yağını nasıl içtiniz. mide şikayeti olmadı mı?
bağırsaklarınızın temizlenmesi nasıl oldu

açıkcası bende merak ediyorum 10 günün sonunda mucize bekliyorum çünkü:hooray:

merhaba, ben marankinin kampına katılmıştım, gercekten bedenim de temizlenmisti
cok sancılı adetlerim agrısı cok hafiflemişti ancak beden temizligi yaparken kesinlikle patates filan yemeyin, onemli olan bagırsakları bosaltmak
patates zaetn kabızlık yapar.. baska bir doktor da bana sadece 7 gun boyunca sebze suyu meyve suyu ic dedi, hatta mumkun oldugu kadar ac kalmanız onemli
ne kadar cok ackalırsanız o kadar iyi sonuc alırsınız, saın tok tutacak seyler yemeyin,
meyve suyu mıdeden direk bagırsaklara gectigi ve mideyi calıstırmadıgı icin cok iyi bir secim.

sebze yemegi bile yenmemeli..,

bir de hergun lavman yapmak zararlı olabilir. bagırsaklardaki yaralı bakterileri de atıyorsunuz.. sadece sebze meyve suyu icip son 3 gun lavman yeterli diye biliyorum.

onemli nokta meyve suyu taze sıkılmış olmalı, hemen 30 dk. iöinde tuketilmeli.. sorularınız varsa cevaplayabilirim, marankinn kampına katılmış biri olarak
ben lavmanı merak ediyorum en az ne kadar tutmak lazım yapıyorum ama 2 dakika anca tutuyorum işe yarıyormudur yoksa boşa mı zahmet çekiyorum
bir de maranki 10 bardak yeşil çay demişti ben o kadar sıvı tüketemiyorum az olmasının bir sakıncası olur mu

alsebe ondan olmsı muhtemel. dedigin gibi belirtmeleri gerekiyor.

bir de bebekler icin

- Bebegi emzirdikten sonra aglatmak, hareket ettirmek ve asırı sallamak zararlıdır, hazım bozulur mide ve bagırsaklarda gaz olusur.
- Bebek sık sık yani 2-3 saatte bir azar azar emzirilmeli. bu sekilde bebek sütü daha kolay hazmeder.
- Asırı emilen sütün hazmı zordur. bu sebeple bebeklerde kusma ve gaz sancısı görülür
- Bebeklerde gaz ve karın sismesi annesin karisik ve bozuk yemek yemesinden olabilir(asırı pismis sebze, ısıtılmış yemek vs kastettigi)

benim doktorum yemekler arasına en az 5 saat koy dedi. Yemeklerden 5 saat sonra meyve yiyebiliyorsun.Oncesinde degil, mayalanmaya sebep oluyor.

bir seferde tek cesit meyve yenmeli.. 2 meyve arası 1 saat olabilir.Ancak sebze yemeklerden hemen sonra da tuketilebilir.

diye yazıyor kitapta..

yalnız sen son gun zeytinyagı icmeyip lavman yapmazsan karaciger temizlemen tamamlanmıs olmaz, organları rahatlatmıs olursun sadece..

Canim eger ben bunu bastan bilseydim hiç baslamazdim ikidir niyetleniyorum ilk senden duydum bak bak emzirilmeyecegini..Ben sutum olsunda emsin diye bunca ugrasirken....Hiçbiryerdede yazili degil bu konu hakkinda birsey..Ama simdi dusunuyorumda dogru yani benim yediklerim bebegime geciyor zararli seylerde gecer...Ben bebegimi tehlikeye atamam ne olursa olsun...Cok fena moralim bozuldu simdi....Ben birakicam sanirim....

Birde senin yazdigin basdonmesi halsizlik bugun bende baya var bugun hiçbirsey yapmadim bebegimle ilgilenmekten baka..Kolum basim kalkmadi inan....

Alsebe bu halsizlikler vucudun temizlemeye yavas yavas basladıgının göstergesi olabilir. ancak bebek emzirmemek icin dedigim gibi zeytinyagı icildigi gece 23.00 dan sabah 11.00 a kadar diyor.. aslında doktorla gorusup yapman daha iyi olabilir. Sana ozelden mesaj atmıstım ancak mesaj sayımın en az 50 olması gerekiyormus. gonderilmedi mesaj.

süt artırıcı karısımları ozel mesajdan hakkım gelince sana yazayım
burası alakasız olabilir

Hatuze.. bagırsaklarla alakalı birdurum.. ben de ilk yaptıgım zamanlar cok az tutuyordum, sonraki zamanlarda daha cok tutmaya basladım. Bir de bayanlar daha az tutuyor.

ancak hergun yapmak zararlı diye biliyorum, son 3 gün yeterli eger 1 hafta boyunca sadece meyve ve sebze suyu icilirse.

gunde 10 bardak yesil cay bana abartı geldi.. herkesin su icme kapasitesi farklı bir kere. bir de canın istemese zorla icme ve yeme aclık daha iyi. bize kamota sadece 2 bardak icirmisti maranki bir de 2bardak ozel iksir hazırlamıştı.

yesil cay icin onemli olan bir diger nokta da sadece 1 dk. demlenmeli.1 dk.dan sonra zararlı maddeler olusuyor

Peki ben napicam simdi....Kizimin karni agriyor bugun bundan dolayi olabilecegini daha cok dusunuyorum simdi gecen ayda boyle sancisi olmustu hatta burayada yazmistim...Cok fena moralim bozuldu...Korktumda ustelik bebegim için...
Cok tesekkur ederim sana iyiki yazdin inan hiç bilmiyordum bunu...Ne kadar tesekkur etsem az sana...

Yazacagini sen yaz burdan ben pc ye kayederim sende silersin mesaji alakasiz olacagini dusunuyorsan...

Alsebe bu halsizlikler vucudun temizlemeye yavas yavas basladıgının göstergesi olabilir. ancak bebek emzirmemek icin dedigim gibi zeytinyagı icildigi gece 23.00 dan sabah 11.00 a kadar diyor.. aslında doktorla gorusup yapman daha iyi olabilir. Sana ozelden mesaj atmıstım ancak mesaj sayımın en az 50 olması gerekiyormus. gonderilmedi mesaj.

süt artırıcı karısımları ozel mesajdan hakkım gelince sana yazayım
burası alakasız olabilir

Hatuze.. bagırsaklarla alakalı birdurum.. ben de ilk yaptıgım zamanlar cok az tutuyordum, sonraki zamanlarda daha cok tutmaya basladım. Bir de bayanlar daha az tutuyor.

ancak hergun yapmak zararlı diye biliyorum, son 3 gün yeterli eger 1 hafta boyunca sadece meyve ve sebze suyu icilirse.

gunde 10 bardak yesil cay bana abartı geldi.. herkesin su icme kapasitesi farklı bir kere. bir de canın istemese zorla icme ve yeme aclık daha iyi. bize kamota sadece 2 bardak icirmisti maranki bir de 2bardak ozel iksir hazırlamıştı.

yesil cay icin onemli olan bir diger nokta da sadece 1 dk. demlenmeli.1 dk.dan sonra zararlı maddeler olusuyor

ne yani kampta her gün lavman yapılmadı mı

kampta yapıldı ancak benim kampta tasvip etmedigim bazı seyler oldu, o yüzden maranki ne yapsa dogrudur gibi bir dusuncem yok.Kendisi doktor degil. Ama cok okuyor

ben sonra baska bir doktora muayene oldum, o bana sadece 2 defa yapmamı soyledi, zeytinyagı-limon icildigi gun gece saat 2 de ve sabah saat 7 de. bagırsaklarda yaralı enzimleer var onları da tamamen yok etmek yanlıs. Baska sıkıntılara sebep olabilir

Alsebe ben sana sunu yap diyemem, doktor degilim ancak bendeki kitapta bebegin biraz ac bırakılması gerekir diyor, bebek zararlı maddeleri kendi atıyormus.

sütü artıran besinler
- lahana suyu icmek(ozellikle B ve AB kan grupları icin)
- Cig havuc yemek veya havuc suyu icmek. (ozellkle ac karnına tüm kan grupları icin)
- Rezene cayı icmek
- Tere, corekotu, anasan ısırganotunu yemeklere katmak veya cay olarak icmek

Bahartlardan tarcın,zencefil, karanfil, safran, kekik,kimyon(tane halinden ezilerek taze hazırlanacak) kullanılırsa sütü mikro elementlerle zenginlestirir, artırır, kokusunu güzelleştirir,

ancak bahartalrı karıstırmakdan sırayla kullanmak gerekir.

sütün artması icin cok süt icmek degil, bol meyve ve yesillik yemek ve su icmek gerekir yazıyor.

su meselesi icinde suyu buzlukta donduruyorsun, donduktan sonra buzluktan cıkar, 12 saat icinde o suyu vucut icin cok iyiymis, erirkenhareket kazanıyormus ve hazmı cok kolay oluyormus. Durgun su hic iyi degil.

alsebe ben marankinin cebini verecektim ancak burdan tel veremiyoruz o yuzden ozelden mesaj atmaya calismistim

Alsebe ben sana sunu yap diyemem, doktor degilim ancak bendeki kitapta bebegin biraz ac bırakılması gerekir diyor, bebek zararlı maddeleri kendi atıyormus.

sütü artıran besinler
- lahana suyu icmek(ozellikle B ve AB kan grupları icin)
- Cig havuc yemek veya havuc suyu icmek. (ozellkle ac karnına tüm kan grupları icin)
- Rezene cayı icmek
- Tere, corekotu, anasan ısırganotunu yemeklere katmak veya cay olarak icmek

Bahartlardan tarcın,zencefil, karanfil, safran, kekik,kimyon(tane halinden ezilerek taze hazırlanacak) kullanılırsa sütü mikro elementlerle zenginlestirir, artırır, kokusunu güzelleştirir,

ancak bahartalrı karıstırmakdan sırayla kullanmak gerekir.

sütün artması icin cok süt icmek degil, bol meyve ve yesillik yemek ve su icmek gerekir yazıyor.

su meselesi icinde suyu buzlukta donduruyorsun, donduktan sonra buzluktan cıkar, 12 saat icinde o suyu vucut icin cok iyiymis, erirkenhareket kazanıyormus ve hazmı cok kolay oluyormus. Durgun su hic iyi degil.

alsebe ben marankinin cebini verecektim ancak burdan tel veremiyoruz o yuzden ozelden mesaj atmaya calismistim

Canim sen bana telefonunu ver ben bunu simdi olmazsa bile sonralari yapicam...Mail attim acil diye ama klimse cevap vermedi sadece siparis hattinin telefonunu buldum ondada telesekreter cikiyor..Yanliz dunden beri bebegimin baya bir karin sancisi var...Gecen ay basladigimdada olmustu ben bunu farkettim ama normal diye dusunmustum pancardan lahanadan falan..Ama sen zehirli seylerin indigini falan yazinca mantikli geldi bana belkide benden ona bisiler geciyorda rahatsizlik veriyor...Ben baya korktum birakicam icmiycem bugun sebze suyunu...
O kadarda ugrastim azimliydim ihtiyacimda vardi bunu yapmaya vucut olarak ama bebegimin bu karin agrilarindan simdi nasil vicdan azabi cekiyorum her agladiginda....:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

Alsebe onların hepsi kamptadır. Burdan teli vermem pek etik olmaz ki zaten forumun formatı da bu sekilde.

Sen mail adresini yaz, sana mail atayım.. daha once de dedigim gibi ozelden mesaj atma hakkım henuz gelmemis.. ya da su an kamp yaptıkları oteli ara, danısmadan Ahmet Marankiye ulasamasan bile, esi Elmas Marankiye veya kızı Kübra Marankiye ulasmaya calisçVeya Marankinin ekibinde doktor Rıfkı Bey var ona ulasmaya calıs. sunu da not duseyim, ahmet maranki biraz sinirli bir insan, telefonda cok kisiye yuksek sesle konustugunu sahit oldum, moralini bozma :)

Evet zeytinyagı son gun iciliyor, 50 gramlık parcalar halinde 15 dk. ara ile,her 50 gramlık zeytiyagı icin 50 gram limon icilecek ama limon her seferinde taze sıkılacak, cunku limon 15 dk. sonra sifallı ozelligini kaybediyor. . zeytinyagı- limon icimi 2 saate yayılacak. ictikten sonra tuvalete cıkma dısında kesinlikle hareket edilmeyecek. Ilık su torbası ile yatılacak.Kusma olursa temizlik olmaz.

yarın tatile cıkıyorum, yarın sabahtan itibaren nete giremem

gorusmek uzere

Karaciger temizleme işlemi icin son bir kac detay:

- zeytinyagı limon icilecegi son aksam saat 17.00 da yarım cay kasıgı sinameki icilmeli ki tuvalete cıkılabilsin.(bagırsakların temiz olması gerekiyor)

- saat 19.00 dan 23.00 a kadar karaciger ustunde ılık su torbası olmalı ama sıcak olmamalı, sıcak olursa karacigerdeki pislikleri hapsederek atılmasına mani olur.

- zeytinyagı limon icme araları 50 gramlık sekilde 15dk olmalı ancak daha kısa veya daha uzun olabilir, ancak onemli olan mutlaka saat 21.00 a kadar bitirilmis olmalı.

- icim sırasında mide bulantısı olursa agzı acıp derin nefes alıp vererek, yutmamak kaydıyla nane veya ayva cigneyerek bulantı durdurulabilir.

- saat 19.00 dan sonra hareket edilmemeli(yag icmeye baslandıgı andan itibaren) tuvalet ihtiyacı dısında yerinden kalkılmamalı. Mutlaka sag tarafa yatılmalı.

- saat 24.00 den sonra kusma olursa karacigerin temizlenmeye hazır olmadıgının ya da karacigerde cok miktarda agır zehirlerin toplanmış oldugunun göstergesidir.

- saat 23.00 - 2.00 arasında 2-3 defa tuvalete cıkmak gerekir. saat 2.00 a kadar tuvalete cıkılmazsa lavman yapılmalıdır.

- gece lavman yapılsa da yapılmasa sabah saat 7.00 da mutlaka lavman yapılmalıdır.

- En son gelen buyuk abdest sarı , yesil veya yesile yakın bir renkte olmalıdır. eger boyle degilse temizlenme tamamlanmamıstır.Cünkü karacigerde cok miktarda toksin birikmiş ve ve tek temizlemede onu atamamış demektir.

- Temizlenme bittikten sonra 1-2 gun boyunca dışkının rengi kontrol edilmelidir. Renk yeşile donmezse 4-5 hafta sonra temizlemeyi tekrarlamak gerekir.

- sabah saat 7 .00 da lavman yaptıktan sonra 2-3 kasık yagsız, tuzsuz pirinc lapası yenmeli, bu temizlenen karacigeri kapatır.

- temizlenmeden sonra 3 gun boyunca karacigeri muhafaza amacıyla hafifi yemekler yenmeli agırlıklı olarak meyve suyu icilmeli. Et, peynir, yumurta, siyah cay, kahve, seker, tuz, konserve , hazır yiyecek ve bayat yemek kesinlikle kullanılmamalı.

- karaciger temizlendikten sonra agrı, sancı, bulantı gibi rahatsizlıklar devam ederse bu tasların dusmeyi
sürdürdügüne delalettir. bu durumda sarımsakla zeytinyagı-limn suyu karısımı icilir. Meyve suyu, yogurt suyu, havuc suyu ve kırmızı pancar suyu icmeye devam edilir. ishal olursa endiseye kapılmamalı. 2. gun sonra ishal kesilmezse ishal tedavsine baslanmalıdır.(ishal tedavisini de baska zamana yazayım)

Kolay gelsin herkese

foruma girmekte epey zorlanıyorum nihayet başardım 4. gün bitti sayılır günler geçmiyor.cemen sen de sağol epey bilgilendirdin bizi şimdi temizlik gerçekleşmezse ne olur tekrar dener miyim bilmiyorum inşallah olur da rahatlarım öğleden sonra epey zorlanıyorum bu arada sizlerin nasıl gidiyor tamam mı devam mı

5. gündeyim hala kimse yok az kaldı diye dayanıyorum bakalım cumartesi ne olacak bugün sabahki meyve suyundan sonra öğlen 1 elma 1 armut yedim o kadar şimdi yeşil çay içicem alsebe emzirme meselesinden sen bıraktın sanırım öyleyse sağlık olsun başka sefer inşallah

ben varım hatuze :)
gayet iyi gidiyor benim şükürler olsun
17:00-18:00 arası lavman yaptım
18:00-19.00 arası salata yapıp yedim
sonra da funda yapraklı yeşil çay içtim kuru üzüm ve hurmayla :D

sebze haşlayıp yemek canım istemiyor
salata da canım çekmiyor
ben de meyve ile geçiştiriyorum
kuru incir, kayısı, badem yiyorum arada
açlık dışında içimde hiçbir şey hissetmiyorum yani temizlik başladı mı acaba
ikinci gün kas ağrılarım olmuştu ama sonra devam etmedi
5 gün bitti ben hala lavmanı 2 dakikadan fazla tutamıyorum siz nasıl dayanıyorsunuz :uhm:

sebze haşlayıp yemek canım istemiyor
salata da canım çekmiyor
ben de meyve ile geçiştiriyorum
kuru incir, kayısı, badem yiyorum arada
açlık dışında içimde hiçbir şey hissetmiyorum yani temizlik başladı mı acaba
ikinci gün kas ağrılarım olmuştu ama sonra devam etmedi
5 gün bitti ben hala lavmanı 2 dakikadan fazla tutamıyorum siz nasıl dayanıyorsunuz :uhm:

5. gündeyim hala kimse yok az kaldı diye dayanıyorum bakalım cumartesi ne olacak bugün sabahki meyve suyundan sonra öğlen 1 elma 1 armut yedim o kadar şimdi yeşil çay içicem alsebe emzirme meselesinden sen bıraktın sanırım öyleyse sağlık olsun başka sefer inşallah

Canim masallah sen sonuna geldin...Benim çok kafam karisti..Esimde kizimdaki karin agrisini farketti eziyet ediyorsun dedi kizima...Buraya cemen emzirme konusunu yazinca moralim sifira indi nasil oldum anlatamam..Oyle bilsem ben zaten kalkismam beklerim kizim emmeyi birakana kadar...Ben kendimde yorgunluk hissettigim ve daha once bu temizligi onceden yaptigimdaki halimi bildigimden hiç dusunmeden girdim bu ise..Neyse hayirdir insallah diyim..Allah omur verirse sonra yapicam artik memeden kesince...Mail attim cevabini bekliyorum eger zarari olur son gun zeytinyaginda cevabi gelirse ilk sayfadaki yazimi emzirenler için dikkat diye degistiricem...Baskalarinada sebep olmayim...

Back
X