• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hastane hangi bölüme gitmem gerkli?

nesscaffee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2009
476
37
123
35
Kayseri
4 gündür halsizlik var tansiyonum büyük 9 küçük 5 aşırı halsizlik,yorgunluk,iştahsızlık hiç bir şekilde yemek yemek ve görmek istemiyorum, sürekli uyku halindeyim bunun için acaba hangi bölüme gitmeliyim??

4 gündür halsizlik var tansiyonum büyük 9 küçük 5 aşırı halsizlik,yorgunluk,iştahsızlık hiç bir şekilde yemek yemek ve görmek istemiyorum, sürekli uyku halindeyim bunun için acaba hangi bölüme gitmeliyim??

Dahiliyeye git cnm bence sende demir eksikligine bagli anemi var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım buna benzer aşırı bi yorgunluk, halsizlik ve uyku durumu bende de var. Uzun zamandır geçmek bilmedi bi türlü.
Bu sabah netten araştırdım, dahiliye uzmanına görünmek gerekirmiş.
Şimdi ilk fırsatta gidip detaylı bi muayene olucam, bende fenalardayım çünkü.
Bu arada çok geçmiş olsun.

​Dahiliye doktoruna gidin,tiroit olabilir aynı şekilde kansızlık,vitamin eksikliği ve şekerinize baktırın.

Herkes yazmış zaten ama dahiliyeye gitmen lazım. çeşitli tahliller yapılır duruma göre başka bir sorun olduğu düşünülürse ilgili bölüme yönlendirirler.

çok geçmiş olsun.

dahiliye (iç hastalıkları)
o da muhtemelen hematolojiye sevkeder..
sevketmese bile hematolojilik bi durum gibi...

B12 eksikliğinde tansiyon düşmesi oluyorsa baya ciddi bir eksiklik var demektir ya da b12nin yanında başka kan değerleri de düşüktür. Tiroid problemi olduğunu zannetmiyorum yaşınız gençse, tabii doktor bu tahlili de ister büyük ihtimal emin olmak için. Cok geçmiş olsun, havalar sıcak, ihmal etmeyin bir an önce tahlilleriniz yapılsın. Kuru meyveler ve kuru yemişler ve kırmızı yeşil sebzeler tüketmeyi ihmal etmeyin :)

Back
X