Hastanede karşılaştığım terbiyesizlik !

Sevgiline anlatmasydin keske. Adami bulup dovebilirdi bile. Benim hmroidd sorunum var sirf bu yuzden doktora gidemiyorum. Art niyetli olanin cani çıksın
Ahhh geçmiş olsun hemen doktora git doktorlar böyle olmuyo . Sevgilim Şırnak da orda görev yapıyor yoksa kalkıp gelirdi vallahi dövmeye, çok şükür ki öyle bi durum olmadı

şikayetten birsey cikcagini sanmam. adam ekleme talebi atmis sadece sonucta.
İşte sevgilim acilin santralini aramış rahatsız etmiş mesaj atmış demiş ismini öğrenmek için bende çok kızdım neden abartıyosun yalan söylüyorsun dedim, görevini kötüye kullanıp sosyal medyadan irtibat kurmaya çalıştı dese daha doğru olur oda diyo ki fotoğraflarını beğenmek için eklemedi herhalde mesaj atacaktı tabi ki diyo

Rahatsız edici olmuş gerçekten, sevgilinize anlatmamaliydiniz, ama şikayet etmeliydiniz, etmelisiniz.

Bu arada eğer iğne kalcadan yapılacağı için iğne istemiyorsaniz bayan hemşire talep etme hakkınız var , bir dahakine doktora ne yapacağını söylemek yerine öyle yapın :)

Şöyle birseyde var o da sizden şikayetçi olabilir yalan beyanda bulunuyorlar diye sizi ekledigi anin ekran goruntusunufalan aldiniz mi. Sonucta inkar edebilir yani

e olabilir. her ne kadar etik olmasa da yaptigi sey bir taciz de goremedim. dusunuce hak werrm rahatsz olmaniz normal ama gorevini tehliye atacak bi durum oldugunu dusunmuyorum. bir de sikayette bulunacksaniz iftira atmanizi hc tawsiye etmem. ondan daha zor durumda kalirsiniz

Çok geçmiş olsun, kesinlikle şikayet edin çok rahatsız edici birşey.

Ayrıca bir arkadaş acili acil durumlar için kullanalım demiş ona da cevap vermek istiyorum.
haklısınız belki ama kimse hafif burnum akıyor diye hastaneye gitmez, arkadaşımız duramayacak konumdaymış ki hafta sonu gitmiş iki gün bekleyip hastalığı ilerletmemek lazım.
Kendim de aynı durumu çok yaşadığım için cevap verme gereği duydum.

Adını sanını öğrenmesi için araştırma yapsına gerek yok.

Kimi yerde acilde girişte verilen kağıdın üstüne yazar dr hangi ilaçlarla serım yada iğne yapılacağını kimi yerde sisteme girer.

Ya kağıdı hemşireye verirsin ya hemşire sistemden bakar.
Hangi hastaya hangi şey olduğunu bilmedi içinde adınada bakması lazım.

Neden erkek hemşir gelmiş anlamadım .
Ben acil durumlarda herzaman numuneye giderim iğne yapılacağında kadın yoksa erkek hemşirler kadın hemşireye çağırıyo .
Erkek hasta içinde aynı durum geçerli.

İlk defa duyuyorum böyle bişey.

Sosyal medyadan eklemeside saçmalık bi poponun kenarını gördü diye arkadaş mı olmayı planlıyodu.

Erkek arkadaşına kalmadan sen şikayet et

Öyle durumlarda girişte ilk bakan asistan kovalar girişe izin vermez zaten.

Ya hiç aklıma bile gelmedi o an da tek istediğim şey iyileşmekti

Simdi soyle birsey soyleyeyim rahatsiz olmakta gayet haklisin ama bu bimer yada hastane sikayetini direk kendinde yapabilirdin cok sukur okuman var yazman var

Bu arada yine siz kendinizi benden daha iyi bilirsiniz ama bana bu gibi durumlari yada benzer durumlari nisanliya erkek arkadasa falan iletmenin karsi tarafi kiskandirmak maksatli yapildigini dusunuyorum ve bence dunyanin en sacma hareketi

Isin bi diger kismina gelecek olursak belki cocuk seni gordugu anda etkilendi illa afedersin ama popondan etkilendigi dusuncesini akla gwtirmek belkide biraz komik bi dusunce

Yani belki etkilendi bir daha girme ihtinali olmayacagini fusundu bu şekilde sansini denedi diyelim

Cunku soyle bi ornek gostereyim bi ara ozel saglik kurulusunda calisirken(saglikci degilim arkadaslar ogrenmek istiyorum diye) bazen nobetlerde enjeksiyon ve tansiyon alirlarken yanlarinda durmama izin verirlerdi ama afedersiniz kimsenin kalcadinada kotu bi niyetle bakmiyirduk

Ha kucuk bi ornek daha bi abi vardu orda eside hemsireydi kayinvalidesi hastaydi ama eside ordaydi ama kendisi yapti ignesine

Ha birde saglikci degilim ama bildigim kadariylada kalca tam acilmiyor sadece bi miktar camasir siyriliyor o kadar

Ha kucuk bi hatirlatma ordaki doktorlarin yillarca egitim aldiktan sonra serum yada igne karari vermeyi hastanin ustlenmesini saygisizlik olarak goruyorum ipeqbojuqu bi saglikci olarak yorumunu akanilirmiyim

Katılıyorum. Sonuna kadar.

Özellikle sevgiliye anlatılması kısmı hiç masum gelmedi.

Artı ben de aynısını düşündüm, belki kalçadan değil ama genel olarak hoşlandı.

Yine etik değil gerçi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…