Hastanede karşılaştığım terbiyesizlik !

Şöyle birseyde var o da sizden şikayetçi olabilir yalan beyanda bulunuyorlar diye sizi ekledigi anin ekran goruntusunufalan aldiniz mi. Sonucta inkar edebilir yani
Şimdi sevgilimi aramış demek ki hastaneden haber verdiler numarasını da verdiler sevgilimin, ben böyle bişeyi kabul etmiyorum demiş öyle bişey yapmadım diyormuş belki başka biri benim hesabımdan eklemiştir diyormuş salak sevgilim de ekran görüntüsü aldık geç bunlaı demiş halbuki ekran görüntüsü falan yok

Ya bence isin icindrn kalca mevzusunj cikardigimizda kafadaki olumsuz dusunceleri sildikten sonra kotu bir durum yok ki ortada

Sonucfa o barkotta evli yada bekar oldugu yaziyor eee parmagindada yuzugu gormemisse hoslanmissa pek ala sansinj deneyebilir

Yillar once girdigim bi sinavdaki gozetnen hoca facemden eklemisti reddettim sadece olaganustu bi durum yok ki burda yolda hastanede okulda gordude sansini denedi gibi varsayalim

Bi insan sapik degilse inanin her gun o kadar cok kalca goruyorlar ki o isin gucun arasinda guzel mi degilmi derdine dusmediklerini dusunuyorum

Ki o sekilde bakanida benim gozumde sapiktir

Belki poponzdan değil sizden etkilenmistir belki gevsegin tekidir herkesde şansını deniyodur herşeyi popoya yormayın bence
Ya öyledir muhtemelen ama ben popomu da gördüğü için daha köyü hissediyorum kendimi diyorum ya normal muayene edip eklese bu kadar sorun yapmazdım belki ne kadar ayıp bidaha yüzüne nerden görcem ki diyip geçerdim

Sapık olduğunu ben de düşünmüyorum, sonuçta kaç tane popo görüyordur heyecanı kalmaz onun

Sadece etik değil işte o kısmı var

Çok teşekkür ederim

serum takan birisinin istek atmasıyla kalçanızdan iğne yapan birisinin istek atması arasında hiçbir fark yok bence

Şimdi sevgilime ulaşmış çocuk kabul etmiyorum böyle bişeyi ben eklemedim kimseyi diyormuş

Sapık olduğunu ben de düşünmüyorum, sonuçta kaç tane popo görüyordur heyecanı kalmaz onun

Sadece etik değil işte o kısmı var
Etik olup olmama durumu kisiden kisiye degisir

Dusunsene etkilendin hatta karsindakinin hayatinin aski olacak insan oldugunu dusundun bi daha nerde nasil gorucem kaygisina kapilsaniz yapmazmiydiniz boyle bisey

Yada soyle dusunun burda bi hemsire arkadas ayni seyi yasamis ve sormus olsa burda belki bizlerde facedsn ekle sansini dene diye akil verecsktik

Bi doktor tanidik vardi karisida ogretmendi nasil tanistiniz diye sordum esinin arkadasi hastaymis eside arkadasi icin gelmis doktor etkilenince pesine dusmus sonunda svlenmisler kotu bisey mi olmus suan ikide cocuklari var

Yani bu doktorun esi refakatci degilde hasta olarak gelse doktor sapik mi olacakti

Bu arada konu sahibinin bi kac eski konusuna bakarsaniz ne demek istedigimi belki anlarsiniz

Sevgilime öyle bian da anlatıverdim işte, tabiki bende kalçamı görüp ekledi demiyorum ama ekleyince direkt aklıma gelen şey ay inanmıyorum ya bu bana iğneyi yapan çocuk dedim utandım kendi kendime

Belki de o kadar kotu bir niyetle yapmamistir diyelim iyi tarafindan bakmaya calisalim. Hoslanmis demek ki sizden, ha yaptigi dogru degil orasi ayri. Etik de degil. Ben olsam sikayet ederdim. İs hayati baska ozel hayat baska sonucta.

Nasıl hatırladıniz iğne yapan kişinin yuzunu belki benzettiniz ismini kartindanmi okudunuz
Dün hastaneye gittim bugün eklemiş bında hatırlamayacak ne var ki ayrıca isminin altına bi dolu açıklama yazmış okuduğu üniversiteyi memleketini yaşadığı yeri hemşire olduğunu falan zaten okuduğu üniversite ve yaşadığı yer dün benim yaşadığım şehir tanımamak mümkün değildi yani

Etik kişiden kişiye değişmez ki Ahircim, hele ki meslek etiği

Ahlak değişir.

Şöyle ki her mesleğin belli kuralları var, kendi odaları/kurumları tarafından belirlenmiş bazı etik kurallar var

Doktorun sapık olduğunu göstermiyor bu, etiğe uymadığını gösteriyor

serum takan birisinin istek atmasıyla kalçanızdan iğne yapan birisinin istek atması arasında hiçbir fark yok bence
Sonucta meslegi o milletin kalcasina bakmaya kimse bayilmiyordur

Ki zaten enjeksiyon yapilirkende afedersinkz ama komple acilan bisey yok sadece enjeksiyon yapilabilecek kadsr alan siyriliyor

Şöyle birseyde var o da sizden şikayetçi olabilir yalan beyanda bulunuyorlar diye sizi ekledigi anin ekran goruntusunufalan aldiniz mi. Sonucta inkar edebilir yani
+1
Yaptigi etik degil. elinizde kanit yoksa o bile sizden sikayetci olabilir. katiliyorum arkadasa.

Ayrica calisaninin kimlik bilgisini bir telefona ifsa eden kurum, sizin sikayetinizi ne kadar kaale alir bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…