- 13 Aralık 2015
- 9.396
- 15.716
- 198
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Şimdi sevgilimi aramış demek ki hastaneden haber verdiler numarasını da verdiler sevgilimin, ben böyle bişeyi kabul etmiyorum demiş öyle bişey yapmadım diyormuş belki başka biri benim hesabımdan eklemiştir diyormuş salak sevgilim de ekran görüntüsü aldık geç bunlaı demiş halbuki ekran görüntüsü falan yokŞöyle birseyde var o da sizden şikayetçi olabilir yalan beyanda bulunuyorlar diye sizi ekledigi anin ekran goruntusunufalan aldiniz mi. Sonucta inkar edebilir yani
Ya bence isin icindrn kalca mevzusunj cikardigimizda kafadaki olumsuz dusunceleri sildikten sonra kotu bir durum yok ki ortadaKatılıyorum. Sonuna kadar.
Özellikle sevgiliye anlatılması kısmı hiç masum gelmedi.
Artı ben de aynısını düşündüm, belki kalçadan değil ama genel olarak hoşlandı.
Yine etik değil gerçi.
Ya öyledir muhtemelen ama ben popomu da gördüğü için daha köyü hissediyorum kendimi diyorum ya normal muayene edip eklese bu kadar sorun yapmazdım belki ne kadar ayıp bidaha yüzüne nerden görcem ki diyip geçerdimBelki poponzdan değil sizden etkilenmistir belki gevsegin tekidir herkesde şansını deniyodur herşeyi popoya yormayın bence
Ya bence isin icindrn kalca mevzusunj cikardigimizda kafadaki olumsuz dusunceleri sildikten sonra kotu bir durum yok ki ortada
Sonucfa o barkotta evli yada bekar oldugu yaziyor eee parmagindada yuzugu gormemisse hoslanmissa pek ala sansinj deneyebilir
Yillar once girdigim bi sinavdaki gozetnen hoca facemden eklemisti reddettim sadece olaganustu bi durum yok ki burda yolda hastanede okulda gordude sansini denedi gibi varsayalim
Bi insan sapik degilse inanin her gun o kadar cok kalca goruyorlar ki o isin gucun arasinda guzel mi degilmi derdine dusmediklerini dusunuyorum
Ki o sekilde bakanida benim gozumde sapiktir
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun, kesinlikle şikayet edin çok rahatsız edici birşey.
Ayrıca bir arkadaş acili acil durumlar için kullanalım demiş ona da cevap vermek istiyorum.
haklısınız belki ama kimse hafif burnum akıyor diye hastaneye gitmez, arkadaşımız duramayacak konumdaymış ki hafta sonu gitmiş iki gün bekleyip hastalığı ilerletmemek lazım.
Kendim de aynı durumu çok yaşadığım için cevap verme gereği duydum.
Şimdi sevgilime ulaşmış çocuk kabul etmiyorum böyle bişeyi ben eklemedim kimseyi diyormuşAdını sanını öğrenmesi için araştırma yapsına gerek yok.
Kimi yerde acilde girişte verilen kağıdın üstüne yazar dr hangi ilaçlarla serım yada iğne yapılacağını kimi yerde sisteme girer.
Ya kağıdı hemşireye verirsin ya hemşire sistemden bakar.
Hangi hastaya hangi şey olduğunu bilmedi içinde adınada bakması lazım.
Neden erkek hemşir gelmiş anlamadım .
Ben acil durumlarda herzaman numuneye giderim iğne yapılacağında kadın yoksa erkek hemşirler kadın hemşireye çağırıyo .
Erkek hasta içinde aynı durum geçerli.
İlk defa duyuyorum böyle bişey.
Sosyal medyadan eklemeside saçmalık bi poponun kenarını gördü diye arkadaş mı olmayı planlıyodu.
Erkek arkadaşına kalmadan sen şikayet et
Etik olup olmama durumu kisiden kisiye degisirSapık olduğunu ben de düşünmüyorum, sonuçta kaç tane popo görüyordur heyecanı kalmaz onun
Sadece etik değil işte o kısmı var
Sevgilime öyle bian da anlatıverdim işte, tabiki bende kalçamı görüp ekledi demiyorum ama ekleyince direkt aklıma gelen şey ay inanmıyorum ya bu bana iğneyi yapan çocuk dedim utandım kendi kendimeSimdi soyle birsey soyleyeyim rahatsiz olmakta gayet haklisin ama bu bimer yada hastane sikayetini direk kendinde yapabilirdin cok sukur okuman var yazman var
Bu arada yine siz kendinizi benden daha iyi bilirsiniz ama bana bu gibi durumlari yada benzer durumlari nisanliya erkek arkadasa falan iletmenin karsi tarafi kiskandirmak maksatli yapildigini dusunuyorum ve bence dunyanin en sacma hareketi
Isin bi diger kismina gelecek olursak belki cocuk seni gordugu anda etkilendi illa afedersin ama popondan etkilendigi dusuncesini akla gwtirmek belkide biraz komik bi dusunce
Yani belki etkilendi bir daha girme ihtinali olmayacagini fusundu bu şekilde sansini denedi diyelim
Cunku soyle bi ornek gostereyim bi ara ozel saglik kurulusunda calisirken(saglikci degilim arkadaslar ogrenmek istiyorum diye) bazen nobetlerde enjeksiyon ve tansiyon alirlarken yanlarinda durmama izin verirlerdi ama afedersiniz kimsenin kalcadinada kotu bi niyetle bakmiyirduk
Ha kucuk bi ornek daha bi abi vardu orda eside hemsireydi kayinvalidesi hastaydi ama eside ordaydi ama kendisi yapti ignesine
Ha birde saglikci degilim ama bildigim kadariylada kalca tam acilmiyor sadece bi miktar camasir siyriliyor o kadar
Ha kucuk bi hatirlatma ordaki doktorlarin yillarca egitim aldiktan sonra serum yada igne karari vermeyi hastanin ustlenmesini saygisizlik olarak goruyorum @ipeqbojuqu bi saglikci olarak yorumunu akanilirmiyim
Bence uzatmaya deymez keşke sevglnize soylemeseydnzYa öyledir muhtemelen ama ben popomu da gördüğü için daha köyü hissediyorum kendimi diyorum ya normal muayene edip eklese bu kadar sorun yapmazdım belki ne kadar ayıp bidaha yüzüne nerden görcem ki diyip geçerdim
Dün hastaneye gittim bugün eklemiş bında hatırlamayacak ne var ki ayrıca isminin altına bi dolu açıklama yazmış okuduğu üniversiteyi memleketini yaşadığı yeri hemşire olduğunu falan zaten okuduğu üniversite ve yaşadığı yer dün benim yaşadığım şehir tanımamak mümkün değildi yaniNasıl hatırladıniz iğne yapan kişinin yuzunu belki benzettiniz ismini kartindanmi okudunuz
Etik olup olmama durumu kisiden kisiye degisir
Dusunsene etkilendin hatta karsindakinin hayatinin aski olacak insan oldugunu dusundun bi daha nerde nasil gorucem kaygisina kapilsaniz yapmazmiydiniz boyle bisey
Yada soyle dusunun burda bi hemsire arkadas ayni seyi yasamis ve sormus olsa burda belki bizlerde facedsn ekle sansini dene diye akil verecsktik
Bi doktor tanidik vardi karisida ogretmendi nasil tanistiniz diye sordum esinin arkadasi hastaymis eside arkadasi icin gelmis doktor etkilenince pesine dusmus sonunda svlenmisler kotu bisey mi olmus suan ikide cocuklari var
Yani bu doktorun esi refakatci degilde hasta olarak gelse doktor sapik mi olacakti
Bu arada konu sahibinin bi kac eski konusuna bakarsaniz ne demek istedigimi belki anlarsiniz
Sonucta meslegi o milletin kalcasina bakmaya kimse bayilmiyordurserum takan birisinin istek atmasıyla kalçanızdan iğne yapan birisinin istek atması arasında hiçbir fark yok bence
Sevgilimi aramış çocuk kabul etmiyormuş kesinlikle öyle bişey yapmadım kanıtınız var mı diyormuş bende Nolur uğraşma bırak korkmuştur o zaten dedimBence uzatmaya deymez keşke sevglnize soylemeseydnz
+1Şöyle birseyde var o da sizden şikayetçi olabilir yalan beyanda bulunuyorlar diye sizi ekledigi anin ekran goruntusunufalan aldiniz mi. Sonucta inkar edebilir yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?