• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hastanede yapılan gebelik testi

Ya birinden hoşlanırsam o da benden onu görüp vazgeçerse
Vazgeçerse kurtuldum diye bakacaksın. Seni geçmişinle yargılayan, değerini bununla biçen birinin karşısında ezik büzük durmayacaksın. Hata ise de sahip çıkacaksın kendine.

Ya birinden hoşlanırsam o da benden onu görüp vazgeçerse
Gebelik testi dediğiniz beta-hcg ölçümü değil mi? Ben iç organımdaki bir hasar nedeniyle tahlil verdiğimde beta-hcg yi de ölçmüşler. Hamilelik şüphesi olmasa dahi böyle şeyler olabiliyor. Sizde benim gibi kaygı problemi yaşıyorsunuz galiba

Ya ben hastanede çalışıyorum sağlıkçıyım. Bugün kendi geçmiş tahlillerime bakım dedim. Yıllar önce bir sevgilim benimle biraz baskıyla yakinlasmistı ama birlikte olmamıştık. Ben de küçüğüm o zamanlar reglim gecikince panikle hastanede gebelik testi yaptırmıştım. Bunun kaydını gördüm. Hastanede şu an bütün çevremin bu kaydı gördüğünü bildiğini düşünüp kendimi yedim bitirdim kafayı yemek üzereyim. Yani olay görüldüğü gibi de değil kayıtlari da silemem ne yapmalıyım ne düşünmeliyim?
Olay görüldüğü gibi de değil derken.
Test yaptırdığım için bakire değilmişim gibi gözüküyor ama iş tam olmadı göründüğü gibi değil mi demek istiyorsunuz?
Ne absürd düşünce.
Hiçbir şey olmasa da bir şey olmuş ki kendiniz yaptırmışsınız sağlıklı olduğunuz halde.
Siz böyle düşünürseniz ohooo

Olay görüldüğü gibi de değil derken.
Test yaptırdığım için bakire değilmişim gibi gözüküyor ama iş tam olmadı göründüğü gibi değil mi demek istiyorsunuz?
Ne absürd düşünce.
Hiçbir şey olmasa da bir şey olmuş ki kendiniz yaptırmışsınız sağlıklı olduğunuz halde.
Siz böyle düşünürseniz ohooo
*sağlıkçı olduğunuz halde.

Hastanede kisiye sormadan da test yapabiliyorlar. Doktor supheleniyor tahlil isterken onu da isteyiveriyor mesela. Cocuk asla dusunmedigim kendim talep etmedigim donemlerde cesitli rahatsziliklarla poliklinik ya da acile gitigimde yapilan tetkiklerde 4 kere gebelik testi yapildi. Hicbirinde ihtimal yoktu ama yaptilar

"Kucuktum
Bi haber gormustum kadin pencereyi acmis iceri ruzgar girmis hamile kalmis
O haberi okuyunca karnima agri girdi gittim test yaptirdim" dersin 😬🤤

O değilde bir başkası sizin geçmiş tahlilleri izle neden bakacak bakarsa da zaten ayrılın hastadır o kişi ben kocamın tahlillerine bakmıyorum ne alaka yani adamin bir kere e devletini görmedim kaç yıllık kocam o da benimkine bakmaz he oldu ki gördü tahlili aaaa ne zaman bakılmış benim haberim yok acaba karnım agriyodu falanda ondan mı bakıldı ki de umursama

Başkasıyla seviştiniz diye kirlendiğinizi mi düşünüyorsunuz? Hemen yok ben birlikte olmadım sadece yakınlaştık yazarsınız diye söylüyorum hiç önemli değil orası. Kendi hür iradenizle bir şeyler yaşamışsınız neticede. Sizin eski tahlillerinize bakacak kadar takıntılı birini hayatınızda ister misiniz gerçekten?
Bu konu var ya benim için o kadar hassas ki seviştim evet farklı farklı flörtlerimle ama bekâretimi hep korudum çünkü ailemin ve cevremin hayattaki en önemsedigi konu aşamiyorum bir türlü denilen şeyler kulağımda hep. Doğru düzgün müslüman bile değilim açık falan da giyinirim ama ben herkesin bakire olduğunu ve çok yadırganacagima inanıyorum. Bazen böyle konusu açılınca kimse önemsemiyor tek ben önemsiyorum gibi hissediyorum hatta. Buna inandirilmisim ve evlenene kadar saklicam muhtemelen ve sormadan kimseye de demem.

Devlette iseniz kullanılan sistemde kendinizi gizleyebiliyorsunuz adınız soyadınızla hastane personeli sizi aratıp bulamaz, sanırım tc nizi bilmesi gerekiyor tam detayı aklımda değil, bilgi işlemle görüşün nasıl kapatıldığını öğrenip sizde kendi kullanıcınızdan kapatabilirsiniz diye biliyorum, bişey olacagından değil maksat içiniz rahat etsin.

İyi de doktor isteyebilir. Kadın doğumda muayene olmuşsun dur doktir her testi bize sorup almıyor ki sonuçta. Ona da bı bakalım demiş olabilir. Böyle düşünülür bence. Hiç takilinacak birşey olduğunu sanmıyorum.

Ya ben hastanede çalışıyorum sağlıkçıyım. Bugün kendi geçmiş tahlillerime bakım dedim. Yıllar önce bir sevgilim benimle biraz baskıyla yakinlasmistı ama birlikte olmamıştık. Ben de küçüğüm o zamanlar reglim gecikince panikle hastanede gebelik testi yaptırmıştım. Bunun kaydını gördüm. Hastanede şu an bütün çevremin bu kaydı gördüğünü bildiğini düşünüp kendimi yedim bitirdim kafayı yemek üzereyim. Yani olay görüldüğü gibi de değil kayıtlari da silemem ne yapmalıyım ne düşünmeliyim?
Kimse arastirmaz. Hasta mahremiyeti var. Ha ola ki baktılar sordular, sen düzensizlik nedeniyle doktora gittim bu testi istemiş dersin. Haberim yok ne testi dersin bu kadar

Hiç kuruntu etme, geçmiş tahlillerime bakarken ben istemediğim halde 16 17 yaşından beri acile neredeyse her girişimde hamilelik baktıklarını gördüm. Sebebi de sen hamilelik şüphesi yok desen dahi güvenemiyorlar, korktuysa söylemediyse yanında annesi var vs vs diye tedbir için almışlar. Sen de bilmiyordum almışlar dersin.

Ayrıca kimse senin eski tahlilleri laylaylom göremez, anca kimlik bilginle giriş yapacak. İstersen profilden gizleme şansın da var diye hatırlıyorum.

Hepsinden önemlisi geçmişte hamilelik testi yaptın diye senden ayrılacak adam da senden ayrılsın zaten napcan öyle adamı.

Erkekler beta’nın hamilelik testi olduğunu bile bilmiyorlar.
Ah şu kadınlarımızı kendine vermediği değer..

Back
X