Hhaah evet terk etti beniSizin bir tane kısa boylu sevgiliniz vardı o iş bitti sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hhaah evet terk etti beniSizin bir tane kısa boylu sevgiliniz vardı o iş bitti sanırım
Vazgeçerse kurtuldum diye bakacaksın. Seni geçmişinle yargılayan, değerini bununla biçen birinin karşısında ezik büzük durmayacaksın. Hata ise de sahip çıkacaksın kendine.Ya birinden hoşlanırsam o da benden onu görüp vazgeçerse
Kısmet değilmiş dersin.Ya birinden hoşlanırsam o da benden onu görüp vazgeçerse
Gebelik testi dediğiniz beta-hcg ölçümü değil mi? Ben iç organımdaki bir hasar nedeniyle tahlil verdiğimde beta-hcg yi de ölçmüşler. Hamilelik şüphesi olmasa dahi böyle şeyler olabiliyor. Sizde benim gibi kaygı problemi yaşıyorsunuz galibaYa birinden hoşlanırsam o da benden onu görüp vazgeçerse
Olay görüldüğü gibi de değil derken.Ya ben hastanede çalışıyorum sağlıkçıyım. Bugün kendi geçmiş tahlillerime bakım dedim. Yıllar önce bir sevgilim benimle biraz baskıyla yakinlasmistı ama birlikte olmamıştık. Ben de küçüğüm o zamanlar reglim gecikince panikle hastanede gebelik testi yaptırmıştım. Bunun kaydını gördüm. Hastanede şu an bütün çevremin bu kaydı gördüğünü bildiğini düşünüp kendimi yedim bitirdim kafayı yemek üzereyim. Yani olay görüldüğü gibi de değil kayıtlari da silemem ne yapmalıyım ne düşünmeliyim?
*sağlıkçı olduğunuz halde.Olay görüldüğü gibi de değil derken.
Test yaptırdığım için bakire değilmişim gibi gözüküyor ama iş tam olmadı göründüğü gibi değil mi demek istiyorsunuz?
Ne absürd düşünce.
Hiçbir şey olmasa da bir şey olmuş ki kendiniz yaptırmışsınız sağlıklı olduğunuz halde.
Siz böyle düşünürseniz ohooo
Kimse evlenmez benimle, namussuz kadınım dnsndmsmfkskfks ahahahaAmaniiinn ayvayı yedin desene![]()
Bu konu var ya benim için o kadar hassas ki seviştim evet farklı farklı flörtlerimle ama bekâretimi hep korudum çünkü ailemin ve cevremin hayattaki en önemsedigi konu aşamiyorum bir türlü denilen şeyler kulağımda hep. Doğru düzgün müslüman bile değilim açık falan da giyinirim ama ben herkesin bakire olduğunu ve çok yadırganacagima inanıyorum. Bazen böyle konusu açılınca kimse önemsemiyor tek ben önemsiyorum gibi hissediyorum hatta. Buna inandirilmisim ve evlenene kadar saklicam muhtemelen ve sormadan kimseye de demem.Başkasıyla seviştiniz diye kirlendiğinizi mi düşünüyorsunuz? Hemen yok ben birlikte olmadım sadece yakınlaştık yazarsınız diye söylüyorum hiç önemli değil orası. Kendi hür iradenizle bir şeyler yaşamışsınız neticede. Sizin eski tahlillerinize bakacak kadar takıntılı birini hayatınızda ister misiniz gerçekten?
Olabilir evetGebelik testi dediğiniz beta-hcg ölçümü değil mi? Ben iç organımdaki bir hasar nedeniyle tahlil verdiğimde beta-hcg yi de ölçmüşler. Hamilelik şüphesi olmasa dahi böyle şeyler olabiliyor. Sizde benim gibi kaygı problemi yaşıyorsunuz galiba
Olduğu gibi anlatırsın öğrenirse.Her zaman durust ol.Ya birinden hoşlanırsam o da benden onu görüp vazgeçerse
Kimse arastirmaz. Hasta mahremiyeti var. Ha ola ki baktılar sordular, sen düzensizlik nedeniyle doktora gittim bu testi istemiş dersin. Haberim yok ne testi dersin bu kadarYa ben hastanede çalışıyorum sağlıkçıyım. Bugün kendi geçmiş tahlillerime bakım dedim. Yıllar önce bir sevgilim benimle biraz baskıyla yakinlasmistı ama birlikte olmamıştık. Ben de küçüğüm o zamanlar reglim gecikince panikle hastanede gebelik testi yaptırmıştım. Bunun kaydını gördüm. Hastanede şu an bütün çevremin bu kaydı gördüğünü bildiğini düşünüp kendimi yedim bitirdim kafayı yemek üzereyim. Yani olay görüldüğü gibi de değil kayıtlari da silemem ne yapmalıyım ne düşünmeliyim?