Hastanede yasadigim talihsiz olay ..

Neyi bilicem Allah aşkına?

Hemşire kaç kez kustunuz mu diye sormuş, kusmanız halinde ilaçlarınız verilecekti muhtemelen.

Kolay anne olunmuyor, biraz çilesini çekeceksiniz.
Iste konuyu iyi okumadiginiz burdan belli ben zaten kusmamak icin yatirildim bebege zarari oldugu icin 4 günlük bir serüvenden sonra gittim hastaneye ve rahat etmem icin doktorum ilaclari yazmis ama o hemsire buna uymais ve beni dikkate almamis anlatabildim mi ? Bunu sikayet ettim ben en dogal hakkim bosuna gitmedim ben hastaneye cubuk krakeri evimdede yiyebilirdin

Ben yukarıda anlattığım gibi olduğunu düşünüyorum bu durumda bile savcı ya gidilmesi ne alaka onu anlamadim

Neyi bilicem Allah aşkına?

Hemşire kaç kez kustunuz mu diye sormuş, kusmanız halinde ilaçlarınız verilecekti muhtemelen.

Kolay anne olunmuyor, biraz çilesini çekeceksiniz.
Ben 20 tansiyonla bebek dünyaya getirdim hemsireler neredeyse odamda yattilar ve saat başı doktor aradılar.

Tamam hadi doktor arama dedi ve o yüzden aramadi hadi onu kabul edelim peki ya talimatlara uymamasina ne diyeceksiniz ..?

Eğer çektiyseniz orderın yani talimatların fotosunu koyar mısınız? Cidden çok merak ettim doktorun talimatlarını. Çok yüksek ihtimal Lh (lüzum halinde) yazıyordur. Eğer yazmıyorsa hemşire suçlu bakın ben suçsuz demiyorum. Görevini yerine getirmediyse suçlu ama doktorunuz da bana çok masum gelmedi.
Ayrıca 17. haftalık bir bebeğe bu kadar ilaç yazan doktor beni düşündürür,ilaç zehrin dozu ayarlanmış halidir derdi farmakoloji hocamız hep. Bebeğiniz için lütfen biraz olsun ilaçlardan uzak durun.

Yok hayir cekmedim ama esimde bende bilgisayarda kendi dosyami gördüm saati saatine doktor hanim herseyi yazmis .. misal „saat 22:00 de serum +dramamine sonra saat 02:00 serum+ vitamine bemix“ gibi ve ilk gece bunlar uygulandi bana ama 2. gece uygulanmadi rahatsizligimi söyledigim halde o vitamin bemixi bile takmadi bos serum takti .. o gece cok fenalastim ben bir damla uyku uyumadan geceyi sabah ettim .. yani dedigim gibi burda doktorda hatali olabilir bana böyle ona öyle konusmus olabilir ama ben o gece magdur oldum ve o gece benim muhattabim o hemsireydi bütün heryere kendi imzasini atmis haliyle ondan sikayetci oldum ama asla isine son verilsin istemedim asla böyle bisey söylemedim haddimde degil zaten

Guzel bir uyari yetmiyomuymus isinden oldu hemsire. Hamilesiniz, boyle bir vebalin altina girmeye cesaret etmeniz sasirtici. Gecmis olsun bu arada.
Tekrardan söylüyorum .. sanirim yazilarim okunmuyor ..
Ben o hemsireyi kovdurmak icin sikayette bulunmadim asla böyle bisey talep etmedim asla haddimde degil ama o gece magdur oldugum icin memnun kalmadigim icin sikayet ettim sanirim bunu herkes yapardi .. yani atkn bu hemsireyi asla demedim dememde öyle bi yaziyorsunuz ki sanki ben özel dilekce verdim kovulsun diye ..

Ya hemşirenin kovulup kovulmadığı nereden belli ki?

Ya hemşirenin kovulup kovulmadığı nereden belli ki?
Doktorum sanirim mesleginden olacak dedi o yüzden öyle söyledim ama kesin bilgi degil tabi .. ben kovulsunda istemem asla böyle biseyde söylemedim neden söyleyim sadece memnun kalmadigimi söyledim ve sikayet ettim o kdar ama millet hücum etti bana

Doktorun işgüzarlığı başka birşey değil yani. Siz daha fazla yaygara çıkartmayın konu kapansın diye böyle birşey söylemiş o kadar belli ki

Konu sahibi neden sorumluluk hissetsin ki?işini iyi yapmıyormuş çıkarmışlar.Kaldı ki işini yapmak isteyen,yıllardır iş bulamayan bir sürü insan var.Onlardan birine şans doğmuş olur işte..
İşini iyi yapmayanlar yerine severek yapanlar gelsin daha iyi.

Çıkarmazlar,siz uzatmayın diye sakinleştirmek için söylemiştir.

Tamam bu uygulanmış işte başta yazmışsınız 10 da serum takıldı 2 gibi kalktım bir serum daha takıldı zaten b vitaminin sarı olması gerekmiyor renksiz olanında var onu katmış takmış işte sizin tam olarak sorununuz ne onu anlamadım hemşire yazıldığı gibi takmış doktor sirf özel diye sizi pohpohlamak için hemşireyi yalancı gibi göstermiş işinden olmuş ben olsam birinin ekmeğine sebeb oldum diye üzülürdüm siz hala karalıyorsunuz.

ben sucsuzum hakim bey diye bi koseye cekilemezsiniz kusura bakmayin kimse yemez sizin sikayetlerinizin dozu derecesi artik nasilsa, hastane kadina uyari bile vermemis.

Neyse dedigim gibi kendi vicdaninizi rahatlatmak amacli mi actiniz konuyu, saskinliktan mi actini bilemem ama vicdaniniz cokta rahat etmemeli bence.

Bak arkadasim bidaha yazicam .. o hemsire bana o bemixli serumu takmadi bos takti üzerinde kabak gibi bos yaziyordu ayrica sordum bu bos dedi .. doktorun söyledigini vermedi bana anlatabiliyor muyum ..? Ayrica ben sadece memnun kalmadigim icin sikayette bulundum kovun bu hemsireyi demedim aslada demem lütfen artik anlayin ya yazdiklarimi sürekli ayni seyleri yaziyorsunuz

Yahu Allah Allah bütün yazilarimi okuyun sonda yorum yapin olur mu ..? Ben hastanede olay cikarmadim sadece doktora ve bashemsireye anlattik durumu sikayet ettik anliyor musunuz hastaneye birbirine katmadim yani .. ve ayrica o hemsirenin ilk sikayetide degilmis bu bir kac kez daha sikayet gelmis anladiniz mi simdi

Ya kadının işten çıkarılıp çıkarılmadığı belli değil ki konu sahibi kendince öyle düşünüyor doktor gazını almak için öyle demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…