Hastanede yasadigim talihsiz olay ..

Anladım pardon ben siz atılmasını talep ettiniz sandım kb
Yok hayir ben sadece şikayet ettim yönetime ve doktora ama atin falan demedik demeyizde zaten bizim haddimiz degil böyle bisey ama bashemsirenin demesine göre bu ilk şikayetide degilmis

Hanımefendinin boş serum diye bahsettiği içind e antiemetik yok (kusma giderici) benim anladığım yani.bunun neresi tehlike merak ettim.

Hanımefendinin boş serum diye bahsettiği içind e antiemetik yok (kusma giderici) benim anladığım yani.bunun neresi tehlike merak ettim.
Bizim halkımızın genel sorunu bu bilmiyorlar ama fikirleri var boş serum demek anne mide bulantılardan dolayı sıvı kaybediyorsa yerine koymak demek ama onu bile tehlike demişler Allahım yorumları okudukça şaşıyorum.

Çünkü sebeb şu 2 yıl kadın doğumda çalıştım hiç bir doktor antiemetik(midebulantısı ilacın etken maddesi) ilacı 8 saat dolmadan vermez hatta bazı doktolar vitaminle mide bulantısı ilacını bir verir ondan sonra sıvı takviyesi yaıpılır sürekli sürekli ilac verilmez kusmasın diye elbet kusacakta hasta dikkate alınması gereken sıvı dengesin korumaktır .

Aklıma şey geldi.
Dış gebelik ameliyatı olmuştum sonda vardı altımda.
Hemşireye diyorum , sondada sıkıntı var ,sanırım yerinde değil çünkü idrarım var yapamıyorum sanki dışarı taşıyor gibi diyorum.

Normal o deyip deyip geçiştirdi.
Sürekli söyledim torba boş ,idrar gitmiyor, sonda problemli.
Hala pskolojik o yaparsınız kontrol ettim yerinde diyor ısrarla.
Enson dedim ki benden günah gitti , çişimi sonuna kadar bıraktım.meğer gerçekten sonda düzgün takılmamış.yatak çarşaf yastık herşey çiş oldu.hemşireyi çağırdım , ben size söylemiştim , şimdi kim temizlicekse çağırın gelsin dedim.işgüzar insanlardan nefret ederim.

Çok üzüldüm geçmiş olsun.
Hastane işini yapmayan hemşire için gereğini yapmış bundan sonra daha dikkatli olurlar

Boş takamaz kanı çeker
O sivi takviyesi dolu serumdur kusma ishalde ilacli serumdan sonra su takilir zaten vucut su kaybettiği için.
Hemşireye bir şey olacağını sanmıyorum.
Kusma şikayetiyle gidip midenizin bulantisina serum ve ilac dışı zaten ne verilebilir ki
Akşam 2 3 kez kussaniz tamam diyeceğim kızın
Sizin yaygaraniz bitsin diye böyle bir yol cizmislerdir.
2 ay sonra gidin hemşire ordadir. Umarım da ordadır.
Genelde sağlık personellerine kızarım,bu durumda kollamak geldi icimden sizi çok piremses buldum.

Boş serum takan hemşire, bebekten kan alamayan hemşire. Konu başlıkları böyle. Nasıl da meraklıyız sağlık personeline saldırmaya. Bir gün hepsi istifa edecek öyle sap gibi kalacağız. Bir de böyle herşeyi bildiğini sanıp aslında hiçbir şey bilmeyen üyelere gerçekten sinir oluyorum. Yani istediğiniz size dakika başı ilaç verip bebeğinize zarar vermesi mi? Belki de sürekli ilaç almamanız gerekiyordu, belki de sağlığınız için o bulantıyı çekmeniz gerekiyordu. Bunu bilip bilmeden hemşireye saldırmışsınız. Bir insanı işinden etmişsiniz. Üstelik okuduklarıma göre herhangi bir üzüntünüz de yok. İşten atılmış bana ne kafasındasınız. Bence gerçekten zor bir hastasınız.

Saldirmis miyim ? Yazimin neresinden saldirma kelimesini cikardiniz anlayamadim lütfen doktoru bilgilendiren demek saldirmak mi oluyor ? Siz yazilari iyi okumadiniz sanirim bana doktorun yazdigi ilacli serum yerine bos serum takmis hemsire talimatlara uymamis .. sizde cok meraklisiniz belli ki bilip bilmeden saldirmaya .. ayrica ben şikayet ettim isten atilsin diye dilekce vermedim ve bu o hemsireye giden ilk şikayette degilmis .. hayret bisey ya

Sonunda şöyle aklı selim yorumlar görmek çok hoşuma gitti. Hemşire suçlu ya da suçsuz demiyorum ama bu iş çok tuhaf ve insanlar oh olmuş iyi ki işinden atılmış diyor. Bir insanın ekmeği ile oynamak nasıl bu kadar insanları mutlu ediyor anlamadım. İşin doğrusunu bilmedikleri halde. Ben eminim ki doktor beni aramayın demiştir. Yoksa kimse durup dururken kendini tehlikeye atmaz.

Piremsesler nasıl doğurur

Tamam hadi doktor arama dedi ve o yüzden aramadi hadi onu kabul edelim peki ya talimatlara uymamasina ne diyeceksiniz ..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…