- 11 Nisan 2019
- 2.406
- 20.799
- 223
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
Yazimi iyi okuyun bence esimin aradigini ve ona anlattigimi hemen gelip şikayette bulundugunu yazdim ve zaten esim şikayet eder etmez bana gereken serumlar ilaclar verildi aninda ilgi alaka yogunlasti .. ve evet doktorum tabikide bizi hakli buldu ve ortada görevi kötüye kullanma oldugunu söyledi ve sinirlendi haliyleBurada önemli olan doktor gelince ne dedi?
Sabahına etrafını hala velveleye verebildiginize göre masallahiniz varmış. Bana çok abartmissiniz gibi geldi..
Konu sahibi ilk basta hamile old belirtseydin daha iyi yorumlar alirdinO hastanede öyle araniyormus yorumlarimdada belirttim kadin bana kendisi söyledi beni hemsireler arar dedi ben zaten doktorun gelmesi icin aramalarini söylemedim sadece doktorun hberi olsun ve bisey söylesin diye arasinlar dedim ..
Ne demesini bekliyorsunuz ki kusura bakamyin ama mesai disi rahatsiz edilmek istemiyorum muPeki o zaman doktoruma anlattigimda neden kesinlikle aramasi lazimdi beni dedi .. ki ilk gün baska bi hemsire aradi benim midem bulandiginda ve serum takildi yani öyle olsa digeride aramazdi dimi ..
Ekstrem durum dediğiniz mide bulantısı. Yani öyle bir yazıyorsunuz ki sanki kalp krizi geçirmişsiniz.Ikinizede tesekkür ederim Amin InsAllah.. aranmaz tabiki katiliyorum size ama benim ki extrem bi durumdu ve doktorum bana bu secenegi sundu bende kullandim cünkü benim bitik halimi gördügü icin hastaneye yatirdi uyku uyuyamiyordum o gecede ayni sorunu yasadim o yüzden aramasini rica ettim yoksa tabiki bende basit bisey icin kimseyi rahatsiz etmek istemem
Yorumunuz ve beni anlasiginiz icin cok tesekkür ederim .. kendimi anlaticam diye göbegim catladi burda ama resmen suclu ben oldumBoş serum taktıysa ne var, büyütecek bir şey yok, her bulantı için doktor mu aranır, hepimiz bulandık filan geçiniz.. Bugün bulantı olur yarın başka hastalık olur, belli ki işini savsaklamış , diğer hastaların ilaçlarını da vermeyebilir ihmal edebilir. Doktorun talimatlarına uymak zorunda. Ayrıca o bulantı insanın hayatını zindan ediyor. Neden ilaç alıp uyumak varken kadın sabaha kadar bunu çekiyor? Öyle kafasına göre kusarsan ararım diye bir şey olamaz. Ben de öyle bulantılı bir hamilelik geçirdim ki ilaç almadığım zaman su bile içemiyordum 7 kilo verdim çok zordu. İlaç almadan asla uyuyamıyordum. Boş mideyle öğürmekten insanın kaburgaları ağrıyor. Herkes işini düzgün yapacak
Siz gerçekten nasıl yurtdışında master yapmış bir hukukçusunuz ben anlamadım. Herkes aynı şeyi söylüyor ama siz bir türlü anlamıyorsunuz. Herkesin dediği şu. Doktorun size gösterdiği talimatlar, raporlar çakma olabilir. Suçu hemşireye atmak için size yalan söylemiş olabilir. Hala diyorsunuz ki “ ama doktor talimat vermiş, rapor yazmış”.Evet her serumun icinde ilac olacak diye bisey yok dogru ama bana takilacak serumlarin icinde olacakti yani doktorun talimati buydu ama yerine getirilmedi .. doktor demis olsaydi bos takin diye zaten sorun yoktu tamam derdim doktor öyle uygun görmüs ama durum öyle degildi iste her seruma biseyler katilmasini yazmis doktor ama o hemsire bana bos takti
Siz ne yapmaya calisiyorsunuz ..? Benim hukukculugumu sorgulayacak en son kisi bile olamazsiniz önce duracaginiz yeri bilin yorum yaparken .. yorumlarimin arkasindayim bilgisiyar üzerinden hazirlanan raporlar nasil cakma oluyor bende bunu anlamiyorum kagit üzerinde olsa tamam da hersey kayitli kuyutlu orda. Yaraniz mi var ki gocunuyorsunuz anlamadim bu hiddeti bu celali size bisey diyen olmadi ama benim yorumlarimi cimbizlayip bana karsi saldiriya gecmis durumdasiniz .. madem bu kadar rahatsiz oldunuz okumayin yazmayin görmeyin allah allah zorla size yazdirmiyorlar herhalde burda .. lütfen konumdan gidin artikSiz gerçekten nasıl yurtdışında master yapmış bir hukukçusunuz ben anlamadım. Herkes aynı şeyi söylüyor ama siz bir türlü anlamıyorsunuz. Herkesin dediği şu. Doktorun size gösterdiği talimatlar, raporlar çakma olabilir. Suçu hemşireye atmak için size yalan söylemiş olabilir. Hala diyorsunuz ki “ ama doktor talimat vermiş, rapor yazmış”.
Burası bir forum. Eğer bir konu açıyorsanız herkese cevap yazma hakkı veriyorsunuz demektir. Cevaplar hoşunuza gitmedi anlaşılan. Ben sadece işsiz kalan hemşireye üzüldüm.Siz ne yapmaya calisiyorsunuz ..? Benim hukukculugumu sorgulayacak en son kisi bile olamazsiniz önce duracaginiz yeri bilin yorum yaparken .. yorumlarimin arkasindayim bilgisiyar üzerinden hazirlanan raporlar nasil cakma oluyor bende bunu anlamiyorum kagit üzerinde olsa tamam da hersey kayitli kuyutlu orda. Yaraniz mi var ki gocunuyorsunuz anlamadim bu hiddeti bu celali size bisey diyen olmadi ama benim yorumlarimi cimbizlayip bana karsi saldiriya gecmis durumdasiniz .. madem bu kadar rahatsiz oldunuz okumayin yazmayin görmeyin allah allah zorla size yazdirmiyorlar herhalde burda .. lütfen konumdan gidin artik
Yorumlar degil sizin yorumunuz resmen elestiri degil saldiri seklinde yapilmis bi yorum önce bunu kabul edin .. burdaki konu hastane ama siz benim masterima meslegime kadar uzattiniz yorumunuzu bu cok mu etik cok mu normal .. kimsenin haddi degil benim meslegimi sorgulamak yorum yapacaksiniz düzgün yapin.Burası bir forum. Eğer bir konu açıyorsanız herkese cevap yazma hakkı veriyorsunuz demektir. Cevaplar hoşunuza gitmedi anlaşılan. Ben sadece işsiz kalan hemşireye üzüldüm.
Tanımaya gerek kalmıyor:) hemşire olan kadın bile size yazmış böyle böyle olur diye. Siz ısrarla hayır öyle olmaz böyle olur diyorsunuz. İşin içinde olan, bizzat yaşayan gören insanların elbet bir bildiği var ki size yorum olarak anlatıyorlar. Siz anladığım kadarıyla pohpohlanmak istiyorsunuz. Evet, bulantı çekmiş olmanız gerçekten üzücü. Cook geçmiş olsun. Ama ısrarla reddediyorsunuz. Tamam sensin denmesini bekliyorsunuz. İnsnain yapısı az çok belli ediyor mesajlardan kendisini. Maksadım kalbimizi kırmak değil de yani yorum yaptım zaten. Yorumları da okudum, insan bir yerden sonra hayret ediyor. Benim anneannem kanser geçirdi, ben de zamanında lösemi teşhisi ile hastaneye yatmış ve doktor ve hemşirelerle cooook uzun zaman bir arada olmuş ve şahit olmuş biri olarak yapıyorum yorumu. Hadi beni kale almayın ben dış kapının mandaliyim da, işin içinde olan insanlara bile hayır diyorsunuz. Tecrübe konuşuyor ama siz ısrarla reddediyorsunuz. Konuyu açma amacınız dediğim gibi pohpohlama isteginizmiş gibi geliyor. Ve nazlı bir "hasta" olduğunuz da buradan kendisini belli ediyor.Hemsire kizi olmaniz neyi degistiriyor ..? Beni tanimadan etmeden güzel yorum yapiyorsunuz benimle ilgili ne cürretle onu merak ettim .. haa yani doktor bunu hemsireye söylerken siz yanindaydiniz yani ve kulaklarinizla duydunuz öyle mi ..
Evet aynen ben cok nazliyim , kaprisliyim ve pohpohlanmak istiyorum ve bunun icin actim konuyu .. oldu mu simdi tatmin oldunuz mu ? Vallahi ugrasamicam sizin gibi yorum yapanlarla .. burda insani yerden yere vurmayi taslamayi acimasizca elestirmeyi marifer sayiyorsunuz bu bes belli .. ne düsünmek istiyorsaniz düsünün zerre umrumda degil ..Tanımaya gerek kalmıyor:) hemşire olan kadın bile size yazmış böyle böyle olur diye. Siz ısrarla hayır öyle olmaz böyle olur diyorsunuz. İşin içinde olan, bizzat yaşayan gören insanların elbet bir bildiği var ki size yorum olarak anlatıyorlar. Siz anladığım kadarıyla pohpohlanmak istiyorsunuz. Evet, bulantı çekmiş olmanız gerçekten üzücü. Cook geçmiş olsun. Ama ısrarla reddediyorsunuz. Tamam sensin denmesini bekliyorsunuz. İnsnain yapısı az çok belli ediyor mesajlardan kendisini. Maksadım kalbimizi kırmak değil de yani yorum yaptım zaten. Yorumları da okudum, insan bir yerden sonra hayret ediyor. Benim anneannem kanser geçirdi, ben de zamanında lösemi teşhisi ile hastaneye yatmış ve doktor ve hemşirelerle cooook uzun zaman bir arada olmuş ve şahit olmuş biri olarak yapıyorum yorumu. Hadi beni kale almayın ben dış kapının mandaliyim da, işin içinde olan insanlara bile hayır diyorsunuz. Tecrübe konuşuyor ama siz ısrarla reddediyorsunuz. Konuyu açma amacınız dediğim gibi pohpohlama isteginizmiş gibi geliyor. Ve nazlı bir "hasta" olduğunuz da buradan kendisini belli ediyor.
Ben isten atilsin diye şikayette bulunmadim sadece rahatsiz oldugumu dile getirdim artik atarlar atmazlar onlarin bilecegi sey ..Yinede işinden olması iyi olmamış belki size zıt gelecek düşüncem ama kötü olmuş o kadın da şimdi size beddua ediyor belki de . Hatasız demiyorum ama ceza verilirdi kovma çok ağır zaten özellerde ki hemşireler az maaş alıyor yazık
Ben mesleğinizi sorgulamadım. Bu meslekte birinin onlarca yorumu hala anlayamamış olmasını sorguladım.Yorumlar degil sizin yorumunuz resmen elestiri degil saldiri seklinde yapilmis bi yorum önce bunu kabul edin .. burdaki konu hastane ama siz benim masterima meslegime kadar uzattiniz yorumunuzu bu cok mu etik cok mu normal .. kimsenin haddi degil benim meslegimi sorgulamak yorum yapacaksiniz düzgün yapin.
Ben bütün yorumlari gayet iyi anliyorum siz kafanizi yormayin hic ..Ben mesleğinizi sorgulamadım. Bu meslekte birinin onlarca yorumu hala anlayamamış olmasını sorguladım.
Benim dikkatimi çeken bir durum da bu işten atılma konusunda pek bir iç sızısı, vicdan azabı, rahatsızlık gibi şeyler yaşamamış olmanız. Çok enteresan. Sonuçta zor bir gece geçirmişsiniz ama bebek sağlıklı, siz sağlıklısınız. Yani bir insanın işten atılmasını gerektiren nasıl bir durum var anlamadım. İş bulamayan insanların intihar ettiği bir ülkede “ onların bileceği iş” diyip hiç üzülmemeniz çok enteresan.Ben isten atilsin diye şikayette bulunmadim sadece rahatsiz oldugumu dile getirdim artik atarlar atmazlar onlarin bilecegi sey ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?