- 12 Ocak 2012
- 2.946
- 5.312
- 358
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
Ama sırf yanıma yat dedim diye kendini balkona kilitledi. Benim havlumu kullanmiyor 2 saat banyo havlusu aradı. Bu hasta olduğu icin mi yoksa benimle mi ilgili sorunu var acaba. Cok abartili davraniyor ben merak ettim.
Fazla fazla abartılı. Balkona kilitlemek nedir ya ? :/
Katılıyorum canim sana iyi ozetledinBoşuna hastalıkta ,sağlıkta,iyi günde ve kötü günde demedik yaa.
Hiçbir zaman yatağı ayırmadık. Hele ki eşlerin aynı yatakta birbirlerinden uzak yatmaları bile iyi değilken.
Herşey tamam da balkona kendini kilitleyince çok tuhafima gitti
Benim eşim de hastayken üstelik ben hamileyken teklif etti ben kabul etmeyince sıkıntı olmadı.kötü niyetli düşünmüyor da olabilir kötüye yormayınKızlar yine ben sizden baska dertlescek kimsem yok her şeyde size koşuyorum zevkle.
Sorum grip tarzi bulaşıcı hastalik yaşadığınız dönemler eşinizle aynı yatakta uyuyor musunuz ?
Ben annem ve babamdan hep gördüğüm hic yatak ayirmamalari.
Eşim işinden dolayi gümrükte beklemisti bir kac gun neyse hasta olmuş grip. Evlilik telaşı derken iyice kotulesti. Bu gece yaticaz aldi yastigi koltuga geciyor. Yaninda yatmiyim bulasmasin gider ayak dedi. Oteldeyiz biz yeni evlendik evimiz burada kurulmadi ondan.
Bende gel buraya dedim küçücük yerde nasil yatican. Bir türlü istemiyor. Hamile olsam felan anlarim da şimdi bu sacma değil mi ?
Ben hasta olsam o zaman sen kaçıcan yanimdan dedim hayir kesinlikle diyor. Almanya'ya gider ayak hasta olma diyor.
Sinir olduum kizlar gelmiyor bir türlü simdi kalkti sicak suyun altina giriyim dedi gitti duşa uyuyamiyor da.
Üzüldüm baya size sormak istedim.
1 gecede nasil tedavi ediyorsun merak ettim canim :)
Ama sırf yanıma yat dedim diye kendini balkona kilitledi. Benim havlumu kullanmiyor 2 saat banyo havlusu aradı. Bu hasta olduğu icin mi yoksa benimle mi ilgili sorunu var acaba. Cok abartili davraniyor ben merak ettim.
Tek benimmi hosuma gidiyor ya evli ciftleri ayni anda hasta olmasi?
cok cicis ve seker geliyor.
" kocam hasta oldugu icin ondan uzak duruyorum" cumlesinin sogukluguyla " ay duramadi yanasti benide hasta etti" cumlesinin sekerligi bir olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?