Hastayken Eşinizle Yatıyor Musunuz ?

Boşuna hastalıkta ,sağlıkta,iyi günde ve kötü günde demedik yaa.

Hiçbir zaman yatağı ayırmadık. Hele ki eşlerin aynı yatakta birbirlerinden uzak yatmaları bile iyi değilken.

Herşey tamam da balkona kendini kilitleyince çok tuhafima gitti

Ben sigara içeyim geliyorum dedi. Bende hemen atağa geçtim. Madem sigara icebiliyon gel buraya iyisin sen yatican yatakta diye. Oda hemen Hayır diye koştu balkona cikip anahtari çevirdi. Kilitledi kendini. Ilk 10 dk bende inat ettim nede olsa gelcen diye ama baktim ciddi sonra onu ikna etmeye başladım tamam gel koltukta yatcan diye. Uykum vardı ne güzel onuda kaçırdım. Sacma sapan şeyler yasadim bu gece.

Canım daha pazartesi günü evlenmişsiniz ve eşin 2 günde böyle yapıyorsa bi tuhaflık var bence. 2 günlük evliler her fırsatı değerlendirmek ister
Eşinin hareketi çok saçma geldi hele ki kendini balkona kilitlemesi.

ayirmiyoruz ama temasta da bulunmuyoruz.bence uzulmeyin sizi dusundugu icindir
yada kisisel olarak kendini kotu hissediyordur hasta hasta yaninizda yatinca.iyilestirmeye bakin en iyisi :):)

Yeni evli bir cift icin kat be kat sacma geldi bana bu davranis. Bizde yeni evliyiz. Hastalikta hasta olan sirtini doner digeri de ona sarilir bizde. Kendimizi balkona kitlemeyiz

Benim eşim de hastayken üstelik ben hamileyken teklif etti ben kabul etmeyince sıkıntı olmadı.kötü niyetli düşünmüyor da olabilir kötüye yormayın

Valla biz yatıyoruz ama bilemedim şimdi siz daha yeni evlisiniz bu konudaki huyunu bilemedim. Tek bildiğim evli kalındığı sürece farklı yerlerde yatılmamalı.

Sen ısrar et yine problem olmayacağını söyle gülüm. Girsin yatsın

Ay bendeki durum da sizdekinin tersiydi. Ben de çok hasta olunca kovardım "Sana da bulaşacak" falan diye, o da "Yok bana bulaşmaz, bulaşırsa da bulaşsın" diye gelirdi. :) Siz istiyorsanız yatın yani çocuk değilsiniz ki, bulaşırsa da kendi rızanızla bulaşır :)

Ama sırf yanıma yat dedim diye kendini balkona kilitledi. Benim havlumu kullanmiyor 2 saat banyo havlusu aradı. Bu hasta olduğu icin mi yoksa benimle mi ilgili sorunu var acaba. Cok abartili davraniyor ben merak ettim.

Abartili davranan sizsiniz bence. Adamin tek derdi sizi hasta etmemek. Bunu da bir cok kisi yapar.

Tek benimmi hosuma gidiyor ya evli ciftleri ayni anda hasta olmasi?
cok cicis ve seker geliyor.
" kocam hasta oldugu icin ondan uzak duruyorum" cumlesinin sogukluguyla " ay duramadi yanasti benide hasta etti" cumlesinin sekerligi bir olurmu?

Hamileyken veya emzirirken ilac kullanamadigin ve her bitkisel tedaviyi yapamadigin icin pek cicis gelmiyor maalesef Biz de yataklari ayirmayiz hatta esim kendince tip literaturune girecek kadar orijinal bir cozum uretip araya yastik koyuyor Guya nefesi bana direkt gelmeyecek ve hastalik bulasmayacak. Artik bunu acikladigima gore gerekli saglik devrimi yapilabilir... Fakat hamile ve emziriyorken siki yonetim ilan ediyoruz. O da ayri odada yatiyor. Hatta elinden gelse paralel evrene gececek.

Hasta diye ayrı durmayı ve yatmayı anlarım ama kendini uzun zaman balkonda kilitli tutması anormal. O kadar da değil yani. Bu adam hastalığı kılıf yapıp sizden kaçıyor olabilir, yani bir şey onu sizden itmiş de olabilir. Veya tersine, kendisinde farklı bir sıkıntı vardır da siz soğursunuz diye ısrarla kaçmış da olabilir. Balkondaki abartılı davranışı bana bunları düşündürdü açıkçası. Şüphe uyandıran tavırlar bunlar.

Bence çok normal, sağlıklı, düşünceli bir hareket yapmış. Normali de budur.
Evliliği; sürekli birlikte yatıp, el ele uyumak, efendim kafamı omzuna koymak, sabah romantik uyanmak sandıysanız yanılmışsınız. Her gün, her gece, her sabah olmaz bunlar.
Düşünsenize adam bulaşıcı gribim var diyor, siz de yok olsun illa sana sokulacağım hastalık kapsam da birlikte yatalım diyorsunuz, sanki adam yarın sefere gidecek de son geceniz. 1-2 gece ayrı yatıverin, evlenmeden de tek yatıyordunuz herhalde hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…