Hastayken Eşinizle Yatıyor Musunuz ?

Yatak değil oda ayırırım grip olan biriyle.
Eşiniz doğru davranmış.

" Ben gribim, ama biz çiftiz , asla yatak ayiramayiz , mikroplarini seveyim" mantığına gerek yok. Önce sağlık.

Önemli düzenleme. Grip olanların maske takma zorunluluklari var. Evin içinde bile takmak zorundalar. Neden başkasının hakkına giriyorlar ki ?

Guzel yerdem vurdun beni :) Adam yatağa gelse belki olabilirdi ama bu durumda cok kırgınım yapamam :) :)

Yeni evlisin burda işin ne?
Off ne çok konu aciyorsun?
Saçma saçma sorular, saçma saçma dertler..

Oldu size sorarız artık..

Kazen'den rica edin de sizden bir komite falan olustursun.
Bdv'ye konu açmak isteyen önce sizden izin alsın rahat edersiniz.

Konular sizin onayinizla açılırsa bir ise yaramıs olursunuz bari..

Hayır yeni evli burda boşa vakit harcıyor da siz burda dünyayı kurtarmak için geziyorsunuz biliyoruz.

Cidden Bdv'de ciddi kirlilik var.
Konu kirliliği değil üye kirliliği..

Sen paylaşarak rahatlayan biri değilsin belli. Dert paylaşıp rahatlatmaya da pek gönlün yok görünüyor tee burdan.
Hayır Bdv de ne işin var yahu o zaman?
Git geyikte dans et.

Diyorum ve konuya geçiyorum.

Bulasacaksa her türlü bulasacak.
Bu kadar takıntıya gerek yok..
Ayrı yatmak istemiyorsaniz söyleyin.

Çok sağol sağduyun için. Kendim açıklama yaptım anlamadilar Mune abladan rica ettim konuda oda yazdı yine anlamıyorlar.
Yeni evli diye bir sey mi var acaba. Esin karşında tabletle bilgisayarla oynuyorsa ben napayım onu mu izliyim aksama kadar bende kendimce takiliyorum. Ise giderken de giriyordum ben şimdi boştayım tek vakit gecircek yerim burasi.
Ayri yatma konusunda sabah kahvaltida konuştuk biraz benimle ilgili sıkıntısı yokmuş konuyu kapattık. Mesela 1 saat önce çıktı gitti gümrükle ilgili sorun olmuş. Yine buraya yaziyorsun diyen çıkarsa belki merak eder. Evlenince noluyor ki sanki level mi atliyor insan. Ben daha oncede esimle yasadim ayni evde evli değildim yine buraya giriyordum. Simdi sadece imza attık ev burada yok diye otelde kalalim dedik. Ne var bunda Çıldırcam gerçekten.
Benim üyeliğim bu yil olabilir ama hep takip ederdim senelerdir. Önceden böyle üyeler yoktu. Konularda gayet güzel sohbet ediliyordu herkes birbirine kibar nazik davraniyordu. Neyse cok yazdim.

sorun yok takma kafana hıc uzme kendını.

konu açma kotası yok kı sız de cevap vermeyın.sızın ıcın sacma olabılır ama belkı o dert etmıs.yok arkadası kımsesı belkı

Dünyada nazik insan kalmadı gibi bir şey.
Burda da ara ki bulasin iste.
Boşver diyemiycem ben de bosveremeyen biri olduğum için..

Valla hamile olmadan önce ben kovuyordum yataktan, yada kendim gidip başka odada yatıyordum. Şimdi o gelmiyor yanıma hasta olunca :)

Bekarken annemle abim hasta ise aynı odada nefes bile almıyordum o derece. Ofiste de hasta olanı ya dışarı çıkın ya da eve gidin diyorum en kötü maske veriyorum. Hassasım bu konuda.
Bence sevinmelisiniz düşünceli eşiniz var.

Guzel yerdem vurdun beni :) Adam yatağa gelse belki olabilirdi ama bu durumda cok kırgınım yapamam :) :)
Söz ver ama yoksa inanmam :)
Daha evliliğinizin ilk gunleri sıkma canını bunlara
Bak ben bu ara sınava hazırlanıyorum
Ne zaman yattığım ne zaman kalktığım bellisiz
Uykumda hafif bir kaç kez kendi planimi yapıp yattığımda eşim odaya girince uyandım
Tabi sürekli konuştum işte uyuyamadım da şöyle yapacaktım böyle yapacaktım diye
Sonra eşim benim uyuduğu mu gördüğünde uyandırmamak için salonda yatıyor
Çokta şeyyapmamak gerek biliyon mu :)

Ama nomu neden öyle dedin ki
Millet atomu parçalıyorda galiba bizim haberimiz yok
Hayır nedense ben çoğunun burada böyle atarlı giderli yorumlar yazabilmek için dertlerini anlatmadıklarını düşünüyorum
Çünkü 2. üyelikten dert anlatan çok ; )

Ben cok stresliyim bu aralar ondan kafaya taktım. Zaten artık relax davranicam. Burayada konu felan açmam bundan sonra uzun bir süre hemde :) Sanada başarılar dilerim sinavinda canim gönlüne göre olsun istediğin.

Ben cok stresliyim bu aralar ondan kafaya taktım. Zaten artık relax davranicam. Burayada konu felan açmam bundan sonra uzun bir süre hemde :) Sanada başarılar dilerim sinavinda canim gönlüne göre olsun istediğin.
Sen boşver istediğin kadar aç
Sonuçta konunun başında anlatacak kimsenin olmadığını yazmışsın
Herkesin hayatında binlerce dostu yok yada içindekini gerçek hayatta rahatça dokemiyor olabilir
Sen sıkıntın oldukça yaz
Bakmazlarsa görmezler
Sınav için güzel dileklerin içinde sağol

Ben de ona eminim..
Önemi yok.
Insan kendine dürüst olacak önce.

Zaten hiç dert konusu olmayıp bdvde atıp tutanların yorumlarını dikkate almam pek.
Şeffaf olduklarına inanmadigim için. .

ne yazıkki kaçmıyorum kaçmakta çözüm değil senle aynı evde değilmi zaten havadan solursun illa üstüne atlar virüs.şimdi böyle iyi de hamile kalırsam kara kara düşünüyorum ilaçsız pek düzelemiyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…