- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
Guzel yerdem vurdun beni :) Adam yatağa gelse belki olabilirdi ama bu durumda cok kırgınım yapamam :) :)Off insanlar istediği kadar konu açar
Bu üyelere ne oluyorsa artık
Okumayın geçin
Bide konu beğenmeyen bir arkadaş var
Milletin ağlayarak yazdığı konulara eee ne şimdi bu mu dert bunun için mi konu açtınız diye yorumu var
Oda gelir birazdan
Evliliğin ilk zamanlarında ki bocalamayı yaşıyorsunuz siz bence
İyi mi yaptım kötü mü diye sürekli sorguluyorsunuz
Bu yüzden hata görmenizde çok normal
Biraz vakit geçince alışırsınız inşallah
Bide sizin sorduğunuz geleneksel soruyu sorayım
Aranız böyleyken sevişebilecek misiniz?
Yeni evlisin burda işin ne?
Off ne çok konu aciyorsun?
Saçma saçma sorular, saçma saçma dertler..
Oldu size sorarız artık..
Kazen'den rica edin de sizden bir komite falan olustursun.
Bdv'ye konu açmak isteyen önce sizden izin alsın rahat edersiniz.
Konular sizin onayinizla açılırsa bir ise yaramıs olursunuz bari..
Hayır yeni evli burda boşa vakit harcıyor da siz burda dünyayı kurtarmak için geziyorsunuz biliyoruz.
Cidden Bdv'de ciddi kirlilik var.
Konu kirliliği değil üye kirliliği..
Sen paylaşarak rahatlayan biri değilsin belli. Dert paylaşıp rahatlatmaya da pek gönlün yok görünüyor tee burdan.
Hayır Bdv de ne işin var yahu o zaman?
Git geyikte dans et.
Diyorum ve konuya geçiyorum.
Bulasacaksa her türlü bulasacak.
Bu kadar takıntıya gerek yok..
Ayrı yatmak istemiyorsaniz söyleyin.
sorun yok takma kafana hıc uzme kendını.Kızlar yine ben sizden baska dertlescek kimsem yok her şeyde size koşuyorum zevkle.
Sorum grip tarzi bulaşıcı hastalik yaşadığınız dönemler eşinizle aynı yatakta uyuyor musunuz ?
Ben annem ve babamdan hep gördüğüm hic yatak ayirmamalari.
Eşim işinden dolayi gümrükte beklemisti bir kac gun neyse hasta olmuş grip. Evlilik telaşı derken iyice kotulesti. Bu gece yaticaz aldi yastigi koltuga geciyor. Yaninda yatmiyim bulasmasin gider ayak dedi. Oteldeyiz biz yeni evlendik evimiz burada kurulmadi ondan.
Bende gel buraya dedim küçücük yerde nasil yatican. Bir türlü istemiyor. Hamile olsam felan anlarim da şimdi bu sacma değil mi ?
Ben hasta olsam o zaman sen kaçıcan yanimdan dedim hayir kesinlikle diyor. Almanya'ya gider ayak hasta olma diyor.
Sinir olduum kizlar gelmiyor bir türlü simdi kalkti sicak suyun altina giriyim dedi gitti duşa uyuyamiyor da.
Üzüldüm baya size sormak istedim.
konu açma kotası yok kı sız de cevap vermeyın.sızın ıcın sacma olabılır ama belkı o dert etmıs.yok arkadası kımsesı belkıYeni evlisin burda işin ne?
Hayır yeni evli burda boşa vakit harcıyor da siz burda dünyayı kurtarmak için geziyorsunuz biliyoruz.
Sen paylaşarak rahatlayan biri değilsin belli. Dert paylaşıp rahatlatmaya da pek gönlün yok görünüyor tee burdan.
Git geyikte dans et.
Çok sağol sağduyun için. Kendim açıklama yaptım anlamadilar Mune abladan rica ettim konuda oda yazdı yine anlamıyorlar.
Yeni evli diye bir sey mi var acaba. Esin karşında tabletle bilgisayarla oynuyorsa ben napayım onu mu izliyim aksama kadar bende kendimce takiliyorum. Ise giderken de giriyordum ben şimdi boştayım tek vakit gecircek yerim burasi.
Ayri yatma konusunda sabah kahvaltida konuştuk biraz benimle ilgili sıkıntısı yokmuş konuyu kapattık. Mesela 1 saat önce çıktı gitti gümrükle ilgili sorun olmuş. Yine buraya yaziyorsun diyen çıkarsa belki merak eder. Evlenince noluyor ki sanki level mi atliyor insan. Ben daha oncede esimle yasadim ayni evde evli değildim yine buraya giriyordum. Simdi sadece imza attık ev burada yok diye otelde kalalim dedik. Ne var bunda Çıldırcam gerçekten.
Benim üyeliğim bu yil olabilir ama hep takip ederdim senelerdir. Önceden böyle üyeler yoktu. Konularda gayet güzel sohbet ediliyordu herkes birbirine kibar nazik davraniyordu. Neyse cok yazdim.
Kızlar yine ben sizden baska dertlescek kimsem yok her şeyde size koşuyorum zevkle.
Sorum grip tarzi bulaşıcı hastalik yaşadığınız dönemler eşinizle aynı yatakta uyuyor musunuz ?
Ben annem ve babamdan hep gördüğüm hic yatak ayirmamalari.
Eşim işinden dolayi gümrükte beklemisti bir kac gun neyse hasta olmuş grip. Evlilik telaşı derken iyice kotulesti. Bu gece yaticaz aldi yastigi koltuga geciyor. Yaninda yatmiyim bulasmasin gider ayak dedi. Oteldeyiz biz yeni evlendik evimiz burada kurulmadi ondan.
Bende gel buraya dedim küçücük yerde nasil yatican. Bir türlü istemiyor. Hamile olsam felan anlarim da şimdi bu sacma değil mi ?
Ben hasta olsam o zaman sen kaçıcan yanimdan dedim hayir kesinlikle diyor. Almanya'ya gider ayak hasta olma diyor.
Sinir olduum kizlar gelmiyor bir türlü simdi kalkti sicak suyun altina giriyim dedi gitti duşa uyuyamiyor da.
Üzüldüm baya size sormak istedim.
Söz ver ama yoksa inanmam :)Guzel yerdem vurdun beni :) Adam yatağa gelse belki olabilirdi ama bu durumda cok kırgınım yapamam :) :)
Ama nomu neden öyle dedin kiYeni evlisin burda işin ne?
Git geyikte dans et.
Ben cok stresliyim bu aralar ondan kafaya taktım. Zaten artık relax davranicam. Burayada konu felan açmam bundan sonra uzun bir süre hemde :) Sanada başarılar dilerim sinavinda canim gönlüne göre olsun istediğin.Söz ver ama yoksa inanmam :)
Daha evliliğinizin ilk gunleri sıkma canını bunlara
Bak ben bu ara sınava hazırlanıyorum
Ne zaman yattığım ne zaman kalktığım bellisiz
Uykumda hafif bir kaç kez kendi planimi yapıp yattığımda eşim odaya girince uyandım
Tabi sürekli konuştum işte uyuyamadım da şöyle yapacaktım böyle yapacaktım diye
Sonra eşim benim uyuduğu mu gördüğünde uyandırmamak için salonda yatıyor
Çokta şeyyapmamak gerek biliyon mu :)
Sen boşver istediğin kadar açBen cok stresliyim bu aralar ondan kafaya taktım. Zaten artık relax davranicam. Burayada konu felan açmam bundan sonra uzun bir süre hemde :) Sanada başarılar dilerim sinavinda canim gönlüne göre olsun istediğin.
Ama nomu neden öyle dedin ki
Millet atomu parçalıyorda galiba bizim haberimiz yok
Hayır nedense ben çoğunun burada böyle atarlı giderli yorumlar yazabilmek için dertlerini anlatmadıklarını düşünüyorum
Çünkü 2. üyelikten dert anlatan çok ; )
Sizin konular nedense benim kafamı karıştırıyor
1 gecede nasil tedavi ediyorsun merak ettim canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?