Hastayken Eşinizle Yatıyor Musunuz ?

napcak işte hastalıkta sağlıktada birliktesiniz.. hsasta olsada ona sicak çorba yap içtir.. ilaçlari yedir.. iyi bakmalisin kocana..
öle olunca memnun kalir seninle ömür geçirmek ister tiksinmemek lazim...
ben de grip olmuşum.. eşime 'ya sarılma uzak dur hastayim' diyorum anlamiyor oda 'olsun bende hasta olayim birlikte girp oluruz ' diyor.:)

Simdi laf söyleyenler olacaktır ama eşim 3,4 gündür enfeksiyon kapmış gribal baygınlık geçirecek kadar kötüydü istahsizdi bembeyaz kalmış yüzü ama hep yanyana yatarız ve ben gebeyim. Onun dışında yanımda durmaz tabi uzak dur sen öpme beni falan der. Şimdi iyileşti gibi. O bu haldeyken bide bu soğukta başka bi yerde yatmasına müsade edemem.

mune gerekli açıklamayı yapmış. ama ben konu sahibinin üstelik yeni evli, henüz otelde olduğunu okuyunca konuya daha çok takıldım. böyleyken hergün buraya renk katması(!) tuhaf geldi

Bizde de ikimizden biri hasta olduğu zaman geçene kadar küçük odada yatar. Bence ajite edecek bir şey yok. Sonuçta çalışan insanlarız ikimizde hasta olsak işe gidilemeyecek falan.

öncelikle geçmiş olsun
bende hasta olduğumda dikkat ederim ama ayrı yatmam çok yanaşmamaya gayret ederim
ama eşim çok umursamaz
sanırım eşiniz bu konularda ince düşünüyor
onunda yapısı böyle
sizi düşünmesi ve dikkat etmesi güzel bişey bence

site kurallarına aykırı değil diye hergün sizin zırtınızı pırtınızı okuyoruz burda.

hayır merak ediyorum bi olay yaşayıp hemen nasıl koşturuyorsunuz buraya derhalllll konu açmalıyım derhallll

Benim eşim kolay kolay hasta olmaz ben cok grip olurum ve hep yanima yatar hatta bana bulasmaz der iyice sarilir. Gercekten de ona pek bulaşmaz. Yani o da hasta olunca yatak ayirmak aklima hic gelmemisti zaten.

Diger yorumlari okudum da esiniz tuhaf geldi bana. Daha once hic cinsellik yasadiniz mi? Yani adamin cinsi yonden bir sorunu olabilir mi? Banyoya giriyorum demesi gidip bakmaniz ama ses gelmemesi megersem bavulunu karistiriyormus falan. Siz bavullari banyoya mi koyuyorsunuz anlamadim?
Bana tuhaf geldi dedigim gibi.

Çok büyütülecek bir mevzu değil bence. Duruma göre ayrı da yatılabilir. Keskin kurallar sizi de eşinizi de yorar. Bırakın nasıl rahat ediyorsa öyle yatsın.

Biz de bazen ayrı yatarız ama hastalık bulaşmasın diye değil. Eşim gripken horlamaya başlıyor. E benim uykum da hafif, hemen uyanıyorum. Bu sefer ona sarıyorum, sağına dön soluna dön uyuyamıyorum diye. Sonuç, sabahında uykusuz halde zombi gibi oluyoruz :) İkimiz de uykumuzu alalım, dinlenelim diye eşim bazen ayrı yatmak ister. Böylelikle hem daha çok dinlenmiş, hem hastalığı daha kısa sürede atlatmış oluyor. Olaya romantizm değil de sağlık açısından bakmak lazım böyle zamanlarda

İyi gunde kotu gunde hastalikta saglikta diyip evleniyoruz zaten. Hasta oluncada yaninda yatiyorum.Hasta olunca opuyorum bile ben esimi.

Takıldığım nokta balkonunuzun kapısı dışarıdan mı kilitleniyor, eşiniz nasıl kendini balkona kilitledi?

Konunuz için yorumumda, sizi düşünmüş.

mune gerekli açıklamayı yapmış. ama ben konu sahibinin üstelik yeni evli, henüz otelde olduğunu okuyunca konuya daha çok takıldım. böyleyken hergün buraya renk katması(!) tuhaf geldi
Cevap vermicektim ama artık yeter. Insanlara neden karisiyorsunuz. Ben buraya girip konu açıcam ki site kazansin. Bunsa yanlis bir sey yok zaten sitenin amacı bu. Bir derdim var bolumunun en basini okursan orda yazan şey "bugun canin bir seye mi sıkkin belki sebep var belki yok sorunu sor" tarzında bir söz yazıyor. Zaten Mune ablaya da sordum gerekeni söyledi.

Yeni evli kısmına gelirsek ben önceden de hep burada takiliyordum. Is yerinde de firsat olunca giriyordum evde de yemek yerken de. Bir tur alışkanlık bagimlilik gibi bir şey. Sosyal hesaplarim yok ve burada vakit geçirmek cok hosuma gidiyor. Şurda ust uste 2 konh açtım. Bunun neresi anormal anlamadim. Insan evlendi diye hic bos vakti olmuyor mu. Gün icinde hic giremiyorum yogunluktan sabah ve aksam saatleri girebiliyorum. Gece 3 ten asagi uyumam zaten. Burada evli ve çocuklu cok kadın var. 1 haftalik 1 aylik evli kadinda var. Onlarda girip konu açıp yorumlar yapıyor. Hayir yani sizi rahatsız eden şey ne.
Siteye düşman gibi davraniyorsunuz. Bir daha sacma yorumlarda kib yapıcam.

Hareketleri biraz tuhaf gorunebilir ama erkekler cogu hareketi bence dusunmeden yapiyor. Bir sey ima ettigini sanmam. Dedigim gibi biz kadinlar ince dusundugumuz icin altinda bir sey ariyoruz normal olarak. Erkeklerde bu durum soz konusu degil iste. Ondan sanirim hareketleri dikkat cekici duruyor. Canim hic takilma derim. Seni dusundugunden yapmistir kiyamadigi icin. Rahat ol yani. ^_^

Off insanlar istediği kadar konu açar
Bu üyelere ne oluyorsa artık
Okumayın geçin
Bide konu beğenmeyen bir arkadaş var
Milletin ağlayarak yazdığı konulara eee ne şimdi bu mu dert bunun için mi konu açtınız diye yorumu var
Oda gelir birazdan
Evliliğin ilk zamanlarında ki bocalamayı yaşıyorsunuz siz bence
İyi mi yaptım kötü mü diye sürekli sorguluyorsunuz
Bu yüzden hata görmenizde çok normal
Biraz vakit geçince alışırsınız inşallah
Bide sizin sorduğunuz geleneksel soruyu sorayım
Aranız böyleyken sevişebilecek misiniz?

esınız sızı dusunuyor bunu neden mesele edıyorsunuz ki..

Evli değilim ama benim annem ve babamda hiç yatak ayırmadı gerçi babam kolay kolay hasta olmaz,şuan bende gribim heralde kasım ayından beri kaçıncı oluşum banada kardeşimden bulaşıyor hep o kapıyor bana getiriyor aynı evin için de bile bulaşıyor yani yatak ayırmak çözüm değil.

saçma yorum demişsin ya... seninkinin adı da saçma konu oluyor heralde. sen de bizim yorumumuzu dikkate alma o zmn. bizim diyorum çünkü bu durumdan rahatsız olan tek ben değilim. gelen yorumlardan belli.

hem konu açıyorsun yorum istiyorsun hem de insanlara neden karışıyorsunuz diyorsun. bu bir tezat değil mi...

neyse umarım eş olarak yanlış bir seçim yapmamışsındır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…