- 3 Haziran 2015
- 36.937
- 119.196
- 798
- 36
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
Kızlar yine ben sizden baska dertlescek kimsem yok her şeyde size koşuyorum zevkle.
Sorum grip tarzi bulaşıcı hastalik yaşadığınız dönemler eşinizle aynı yatakta uyuyor musunuz ?
Ben annem ve babamdan hep gördüğüm hic yatak ayirmamalari.
Eşim işinden dolayi gümrükte beklemisti bir kac gun neyse hasta olmuş grip. Evlilik telaşı derken iyice kotulesti. Bu gece yaticaz aldi yastigi koltuga geciyor. Yaninda yatmiyim bulasmasin gider ayak dedi. Oteldeyiz biz yeni evlendik evimiz burada kurulmadi ondan.
Bende gel buraya dedim küçücük yerde nasil yatican. Bir türlü istemiyor. Hamile olsam felan anlarim da şimdi bu sacma değil mi ?
Ben hasta olsam o zaman sen kaçıcan yanimdan dedim hayir kesinlikle diyor. Almanya'ya gider ayak hasta olma diyor.
Sinir olduum kizlar gelmiyor bir türlü simdi kalkti sicak suyun altina giriyim dedi gitti duşa uyuyamiyor da.
Üzüldüm baya size sormak istedim.
+1sende konu acmak için hergün sacma sapan konular acıyorsun...
Cevap vermicektim ama artık yeter. Insanlara neden karisiyorsunuz. Ben buraya girip konu açıcam ki site kazansin. Bunsa yanlis bir sey yok zaten sitenin amacı bu. Bir derdim var bolumunun en basini okursan orda yazan şey "bugun canin bir seye mi sıkkin belki sebep var belki yok sorunu sor" tarzında bir söz yazıyor. Zaten Mune ablaya da sordum gerekeni söyledi.mune gerekli açıklamayı yapmış. ama ben konu sahibinin üstelik yeni evli, henüz otelde olduğunu okuyunca konuya daha çok takıldım. böyleyken hergün buraya renk katması(!) tuhaf geldi
Evli değilim ama benim annem ve babamda hiç yatak ayırmadı gerçi babam kolay kolay hasta olmaz,şuan bende gribim heralde kasım ayından beri kaçıncı oluşum banada kardeşimden bulaşıyor hep o kapıyor bana getiriyor aynı evin için de bile bulaşıyor yani yatak ayırmak çözüm değil.Kızlar yine ben sizden baska dertlescek kimsem yok her şeyde size koşuyorum zevkle.
Sorum grip tarzi bulaşıcı hastalik yaşadığınız dönemler eşinizle aynı yatakta uyuyor musunuz ?
Ben annem ve babamdan hep gördüğüm hic yatak ayirmamalari.
Eşim işinden dolayi gümrükte beklemisti bir kac gun neyse hasta olmuş grip. Evlilik telaşı derken iyice kotulesti. Bu gece yaticaz aldi yastigi koltuga geciyor. Yaninda yatmiyim bulasmasin gider ayak dedi. Oteldeyiz biz yeni evlendik evimiz burada kurulmadi ondan.
Bende gel buraya dedim küçücük yerde nasil yatican. Bir türlü istemiyor. Hamile olsam felan anlarim da şimdi bu sacma değil mi ?
Ben hasta olsam o zaman sen kaçıcan yanimdan dedim hayir kesinlikle diyor. Almanya'ya gider ayak hasta olma diyor.
Sinir olduum kizlar gelmiyor bir türlü simdi kalkti sicak suyun altina giriyim dedi gitti duşa uyuyamiyor da.
Üzüldüm baya size sormak istedim.
Cevap vermicektim ama artık yeter. Insanlara neden karisiyorsunuz. Ben buraya girip konu açıcam ki site kazansin. Bunsa yanlis bir sey yok zaten sitenin amacı bu. Bir derdim var bolumunun en basini okursan orda yazan şey "bugun canin bir seye mi sıkkin belki sebep var belki yok sorunu sor" tarzında bir söz yazıyor. Zaten Mune ablaya da sordum gerekeni söyledi.
Yeni evli kısmına gelirsek ben önceden de hep burada takiliyordum. Is yerinde de firsat olunca giriyordum evde de yemek yerken de. Bir tur alışkanlık bagimlilik gibi bir şey. Sosyal hesaplarim yok ve burada vakit geçirmek cok hosuma gidiyor. Şurda ust uste 2 konh açtım. Bunun neresi anormal anlamadim. Insan evlendi diye hic bos vakti olmuyor mu. Gün icinde hic giremiyorum yogunluktan sabah ve aksam saatleri girebiliyorum. Gece 3 ten asagi uyumam zaten. Burada evli ve çocuklu cok kadın var. 1 haftalik 1 aylik evli kadinda var. Onlarda girip konu açıp yorumlar yapıyor. Hayir yani sizi rahatsız eden şey ne.
Siteye düşman gibi davraniyorsunuz. Bir daha sacma yorumlarda kib yapıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?