Hastayken ev işleri

Ben insanlar hastayken fazla merhametli davranıyorum, sadece eşim için de değil herkes için aslında. Ama kendi hastalığımda aynı şefkati ve duyarlılığı görmüyorum, üzüldüğüm nokta bu. Birgün yataktan kalkamayacak kadar üşütmüştüm suyumu dahi alamıyorum, kardeşimden istediğimde kalk kendin al demişti, yattığım yerde ağladığımı hatırlıyorum kalkamadım da suyu da içemedim. Bilmiyorum merhametli olmakla fazla fedakar olmayı karıştırıyorum belki de.

çarşaflar kaçıyormuydu.. adam işe gidecek çocugu almalıydınız.. kimse bu noktayı görmemiş nedense.

Sanırım bende öyleyim hiç çekilmem hasta iken.
Bir an önce atlatırsınız inşallah.
Küçük sorunlar bunlar anlıyorum.

Yazlari hep babaannemle kalirdik. Her isine yardim ederdim, toz alirdim, yerleri paspaslardim vs. 8.sinifa geldigimde bademcik ameliyati olmam gerekti. Ameliyat sonrası 2 saat gec uyanmisim hastanede sadece annem ve dedem vardi. Babaannem gelmemisti. Gec uyandigim icin annem korkmus aglamis zavalli. Babaannem bir de ustune telefonda annemi bana sikayet etti "ne var sanki niye agliyor. Sanki ölüme gidiyorsun."dedi. Cok icime oturdu acikcasi.

Bir sure sonra diger torunuda bademcik ameliyati oldu ve basarili gecti. Babaannem ameliyattan once aglamaya basladi, cikana kadar agladi. Bu olaylardan sonra evine misafir gibi geldim, misafir gibi gittim. Ne bir temizlik yaptim ne de yatılı kaldim.

İyi niyetinizi suistimal edenlere tepkinizi koymazsanız bir sure sonra o kisiler sizi enayi yerine koymaya basliyor.

Geçmiş olsun. Herşeyi yaptığınız için her zaman yetiştiğiniz için öyle alışmış. Bişeyi eksik görünce de söylenir. Yavaş yavaş alıştırın bence yapmamaya zamanım yoktu yetişemedim bahaneler bulun. Sürekli evdesiniz anlaşılan ev işleri dışında bişey yapmıyor musunuz? Kendinizle de vakit geçirin yıpratmayın ne derse desin. Alışır bir süre sonra :))

Erkeklerin böyle davranmasının, bencilliklerinin sebeplerinden en büyüğü anne davranışları. O yüzden bizim daha bilinçli olmamız lazım.

inşallah en kısa sürede gönlünüze göre bir işiniz olur. mükemmel değilim eksiklerim var diyorsunuz da kocalarınız mükemmel mi sanki? ben bizim kadınlarımızın bizim erkeklerimize fazla bile olduğunu düşünüyorum. bizim milletin kadınları kadar fedakar başka bir milletin, ülkenin kadını var mı? bilen göstersin, söylesin lütfen. elin olga'sı, nataşa'sı para yoksa basar valla tekmeyi, erkek yerine bile koymaz.

Corabini elde yikasin aksam gelince assin madem
Vay pasam vay
Bunlarin hepsi analarinin evinde b.kuyla gulle oynuyorlar da kadin yuzu gorunce boyle temizlikleri tutuyor.
Almayin eve. Terbiyesiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…