- 29 Aralık 2012
- 1.733
- 429
- 173
2 yıllık bir ilişkinin ardından 30 ağustosta sözlendik... Sözlümün ailesi köyde oturuyor durumları kötü değil. İyi . Hayvanları falan var. İstanbulda ve memleketlerinde arsaları falan var. Sözlüm de öğretmen atanır atanmaz babası için kredi çekmiş.elbet çekecek babası bu bakacak elbet... Bizim söz yapılacağı zaman işi hep yokuşa sürdü babası. Allah için kayınvalidem dünya tatlısı... ama kayıpederim tam bir diktatör !!! o ne derse o ! söz zamanı ,sözlüm 5 bin lira kredi çekti. babası ve annesinin uçak bileti,yüzük bilezik vs. aldı. Buraya geldiklerinde babası taksi parası için bile elini cebine atmamış. yetmez gibi söz bileziğini de "kendi yapmış gibi" o taktı !!!!
Sözlüm şimdi askerde. Kara kara düğünü nişanı düşünürken imdadına benim babam koştu. Geçen aradı " oğlum sen merak etme ben ne nişan yapıyorum ne bohça istiyorum.Sen sadece mehir hakkı 4 bileziğini yap,düğününde eşyanda bana ait.sende benim oğlumsun " dedi . Aşkım benim öyle sevindi ki...
Yani anlayacağınız babam nişan yapmayacak onun yerine düğünün yemek salon vs.herşeyini babam yapacak. Benim kafama takılan acaba iyi ediyor mu babam ??? yani biz onlarla yüzgöz olmamak için herşeyi üstlenmekle iyi mi ediyoruz. Hatta babam dedi düğünden sonra takılarınızın üstünü tamamlar evinizi de alırım.
Tek çocuğum babam herşeyim senin diyor ama haksızlık değil mi bu ????
nolur akıl verin bana
Sözlüm şimdi askerde. Kara kara düğünü nişanı düşünürken imdadına benim babam koştu. Geçen aradı " oğlum sen merak etme ben ne nişan yapıyorum ne bohça istiyorum.Sen sadece mehir hakkı 4 bileziğini yap,düğününde eşyanda bana ait.sende benim oğlumsun " dedi . Aşkım benim öyle sevindi ki...
Yani anlayacağınız babam nişan yapmayacak onun yerine düğünün yemek salon vs.herşeyini babam yapacak. Benim kafama takılan acaba iyi ediyor mu babam ??? yani biz onlarla yüzgöz olmamak için herşeyi üstlenmekle iyi mi ediyoruz. Hatta babam dedi düğünden sonra takılarınızın üstünü tamamlar evinizi de alırım.
Tek çocuğum babam herşeyim senin diyor ama haksızlık değil mi bu ????
nolur akıl verin bana