Piskolojik fiziksel şiddet uygulayan baba denilen adam annemin piskolojisi bozuk ne olsa lafı bana getiriyor dünyanın en aptal işe yaramaz çocuğu benim maddi durum da yok sağlık da yok daha birçok sorundert ne tam olarak ?
Konuyu biraz acar mısınızz
Hizmetçi ve daha birçok imkan adamda iyi davranıyormuş dediklerine göreNeden köşeye sıkıştınız anlamadım orasını ama dediğiniz adamla evlenen çok rahat diyosunuz ama nerden biliyosunuz. Evlilik demek sorumluluk demek. Evin içini bilemezsiniz. Evin temizliği yemeği ütüsü misafiri daha büsürü şeyle upraşıyodur en azından. Nasıl bi ortamda yaşıyorsunuz bilmem ama bekarlık rahat.
Teşekkür ederimÖncelikle iş bulabileceğin bir dalda eğitim al.
Ailen göndermemiş ama Anadolu üniversitesi açık öğretim fakültesinin sekreterlik gibi yada tıbbi dökümantasyon gibi yada büro yönetimi gibi eğitim seçenekleri var. Önce diplomanı al.
22 yaşındasın yapabilirsin
pffff çok zor bir hayatPiskolojik fiziksel şiddet uygulayan baba denilen adam annemin piskolojisi bozuk ne olsa lafı bana getiriyor dünyanın en aptal işe yaramaz çocuğu benim maddi durum da yok sağlık da yok daha birçok sorun
Araya virgül koymasamda huzur ve para farklı şeyler sorunlarımı anlamasamda piskoloğa değil hayatımın değişmesine ihtiyacım var sizi anlıyorum ama herkesin hayatı bir değil bu kadar ön yargılı olmayınhuzur paramı sence
22 yaşında üniversite mezunu ve KPSS derdindeydim siz okuyor musunuz lütfen okuyun meslek sahibi olun22 yaşındayım
Eskiden bana görücü gelirlerdi hiçbirini istemedim ne biliyim hem yaşım küçük diye hemde hayallerim başkaydı bide en güzeli severek aşkı yaşayarak evlenmek istiyordum eskiden gelen bazı varlıklı kişiler birçok vaatte bulundular yapabilecek güçleride vardı açıkçası aslında halada evlenmek istemiyorum çünkü cevremde herkesin evliliği kötü sorun şu ki ben eskisinden daha kötü durumdayım iyice sıkıştırdı hayat beni bazen düşünüyorum acaba hata mı yaptım o yaşlarda evlensemiydim diye acaba kaderim buyduda ben mı hata ettim diğer yanımda diyor ki zaten kaderin olsaydı o kişi evlilik olurdu zaten ne biliyim insan kendi nasibini kaçırabilir mi aslında çok başka hayallerim vardı ama o kadar köşeye sıkıştım ki bazen belki hayırlısı evlenmekti diyorum mesela bana görücü gelen biriyle evlenen biri var kızın şimdiki hayatını rahatını görünce bile bile lades mi dedim diye çok üzülüyorum en azından huzurlu yuvam olurdu diyorum kendimi daha da kötü hissediyorum sizce kabahat mı ettim
Geri dönüp bakma.Eskiden bana görücü gelirlerdi hiçbirini istemedim ne biliyim hem yaşım küçük diye hemde hayallerim başkaydı bide en güzeli severek aşkı yaşayarak evlenmek istiyordum eskiden gelen bazı varlıklı kişiler birçok vaatte bulundular yapabilecek güçleride vardı açıkçası aslında halada evlenmek istemiyorum çünkü cevremde herkesin evliliği kötü sorun şu ki ben eskisinden daha kötü durumdayım iyice sıkıştırdı hayat beni bazen düşünüyorum acaba hata mı yaptım o yaşlarda evlensemiydim diye acaba kaderim buyduda ben mı hata ettim diğer yanımda diyor ki zaten kaderin olsaydı o kişi evlilik olurdu zaten ne biliyim insan kendi nasibini kaçırabilir mi aslında çok başka hayallerim vardı ama o kadar köşeye sıkıştım ki bazen belki hayırlısı evlenmekti diyorum mesela bana görücü gelen biriyle evlenen biri var kızın şimdiki hayatını rahatını görünce bile bile lades mi dedim diye çok üzülüyorum en azından huzurlu yuvam olurdu diyorum kendimi daha da kötü hissediyorum sizce kabahat mı ettim
hayatın başka ne fırsatlar getirceği belli olmaz sen yinede severek evlen benceEskiden bana görücü gelirlerdi hiçbirini istemedim ne biliyim hem yaşım küçük diye hemde hayallerim başkaydı bide en güzeli severek aşkı yaşayarak evlenmek istiyordum eskiden gelen bazı varlıklı kişiler birçok vaatte bulundular yapabilecek güçleride vardı açıkçası aslında halada evlenmek istemiyorum çünkü cevremde herkesin evliliği kötü sorun şu ki ben eskisinden daha kötü durumdayım iyice sıkıştırdı hayat beni bazen düşünüyorum acaba hata mı yaptım o yaşlarda evlensemiydim diye acaba kaderim buyduda ben mı hata ettim diğer yanımda diyor ki zaten kaderin olsaydı o kişi evlilik olurdu zaten ne biliyim insan kendi nasibini kaçırabilir mi aslında çok başka hayallerim vardı ama o kadar köşeye sıkıştım ki bazen belki hayırlısı evlenmekti diyorum mesela bana görücü gelen biriyle evlenen biri var kızın şimdiki hayatını rahatını görünce bile bile lades mi dedim diye çok üzülüyorum en azından huzurlu yuvam olurdu diyorum kendimi daha da kötü hissediyorum sizce kabahat mı ettim
Arkadaş değil bana görücü gelen adam bi kızla evlendi şimdi kızın hayatı güzel evi yuvası arabası huzuru var o yüzden bu düşüncelerim
Daha yaşın 22. Lütfen okulunuza odaklanın .Eskiden bana görücü gelirlerdi hiçbirini istemedim ne biliyim hem yaşım küçük diye hemde hayallerim başkaydı bide en güzeli severek aşkı yaşayarak evlenmek istiyordum eskiden gelen bazı varlıklı kişiler birçok vaatte bulundular yapabilecek güçleride vardı açıkçası aslında halada evlenmek istemiyorum çünkü cevremde herkesin evliliği kötü sorun şu ki ben eskisinden daha kötü durumdayım iyice sıkıştırdı hayat beni bazen düşünüyorum acaba hata mı yaptım o yaşlarda evlensemiydim diye acaba kaderim buyduda ben mı hata ettim diğer yanımda diyor ki zaten kaderin olsaydı o kişi evlilik olurdu zaten ne biliyim insan kendi nasibini kaçırabilir mi aslında çok başka hayallerim vardı ama o kadar köşeye sıkıştım ki bazen belki hayırlısı evlenmekti diyorum mesela bana görücü gelen biriyle evlenen biri var kızın şimdiki hayatını rahatını görünce bile bile lades mi dedim diye çok üzülüyorum en azından huzurlu yuvam olurdu diyorum kendimi daha da kötü hissediyorum sizce kabahat mı ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?