- Konu Sahibi kararsizservet
Merhaba... 21 eylülde anlaşmalı ayrılıyorum. 23 yıllık evliyiz. 15 yıl önce gözünün dışarıda olduğunu farkettim. Çocuklar büyüyünce ayrılırım dedim, sabrettim. Şimdi kızım 21, büyük oğlum 18, küçük oğlum 2 yaşında. Geçen yıl boşanıyorduk, kızımın " anne; şuana kadar bizim için katlandın, kardeşim için de son bir şans ver" sözü üzerine boşanmaktan vazgeçtim. O da özür diledi, ağladı, bir daha aynı hataları yapmayacağına dair söz verdi. 1-2 hafta düzelir gibi oldu, fakat sonra eskisinden de kötü olmaya başladı. Ve şimdi 1 aydır ayrıyız ve çocuklar benimle kalıyor. Onlar da babalarını görmek dahi istemiyorlar. 15 yıldır huzursuzdum "Acaba bu gün beni kiminle küçük düşürüyor" diye. Şu 1 aydır çok rahatım ve çok da huzurluyum. Gözü 25liklerde. Kendisi de 41 yaşında. Ailemden hiç kimseyle görüşmüyorum. Boşanmamızı istemiyorlar. Ama ben kararlıyım: Gözümün önünde başka kadınlara ilgi göstermesine dayanamıyorum. Şuan tek korkum: 2 yaşındaki oğlumun babasız büyürken ruh sağlığının bozulup bozulmayacağı. Acaba hata mı yapıyorum??? :uhm: