- 27 Haziran 2017
- 321
- 213
- 18
- 41
- Konu Sahibi Bilemeyorrr
-
Kardesim erkek gelen kiz arkadasiErkek ile kız mı bahsettiğiniz? Karmaşık yazmışsınız anlamadım.
Kardesim erkek gelen kiz arkadasi
+1ben de olsam kabul etmezdim ven yokken kalmalarını
nihayetinde kızın ailesi bilmiyor hayat bu illa cinsel yönden bakmamak gerek herşey olabilir
neden riske giresiniz
Yo orta okuldan beri kendi evinde kaliyor aslinda.sorumlulugunu bilir.su an sadece ailemin yaninda ama kiz ailesinin yaninda kaliyor ve istanbula gelip burada kalmasini hos karsilayamadim.benimle kalabilur ama sen kiz varken kalamazsin dedimKardesiniz erkek sanirim. 25 yas kucuk bir yas degil ama zor bir durum. Siz de haklisiniz ama bence evet demeniz olabilirdi. Kardesiniz kendi sorumlulugunu tasiyabilecek yasta bence.
Sizi tedirgin eden sorumsuz davranislari olduysa onceden bilemem tabi.
O kabul ederdiBayan olarak erkek kardeşinizin evine bir erkekle gitseniz kabul edermi?
Yanlış anlamadım umarım konuyu
Tanimiyorum kizi.ha kiz pdr mezunu bir kiz.25 yasina da gelmis.ama ailesinin yaninda kalan bir kiz ve buraya gelecek bi kac gunlugune bi is icin falan degil kardesimi gormeye.Kalabilirlerdi.Ben izin verebilirdim.
Cok deger verdigi bir insan olabilir.
Ama şu var siz kızı tanimiyorsunuz sanirim
Ya sonucta burada ise aile karismamis olacak.onlar xaten sehir disinda okudular beraber kaliyorlardir.ama aileden birinin evinde kalma farkli bir durum.ailesi bi sey olsa hesap sorar ve ben hak veririm onlarabence hatalısınız şimdi yabancı yerde kalacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?