Hata mi yaptim?

Bilemeyorrr

Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2017
321
213
18
41
Kardesim aradi ben evde pek kalmiyorum kendi evimde yazin.iki gunlugune kiz arkadasim gelecek sende kalabilir miyiz dedi.ben olmayacagim evde.25 yasindalar.okullari yeni bitti.
Hayir dedim.zihniyetin bozuk kirk yilin basi bisiy istedim deyip kapatinca kiz gelsin kalsin bende dedim.ama senin kalman olmaz sorumlulugunu alamam.kizin dedim.evet yaslari cok.kucuk degil ama yine de ne bileyim.sonra dusundum.kirk yilin basi bisiy rica etti yanlis mi yaptim

Son düzenleme:
Kardesiniz erkek sanirim. 25 yas kucuk bir yas degil ama zor bir durum. Siz de haklisiniz ama bence evet demeniz olabilirdi. Kardesiniz kendi sorumlulugunu tasiyabilecek yasta bence.
Sizi tedirgin eden sorumsuz davranislari olduysa onceden bilemem tabi.

Bosver bence de dogrusunu yapmissin.simdi onlar icin belki hayalkirikligi olmustur ama o yaslarda oyle dusunurler.Yas bizim gibi 46 lara gelince baska.

Yo orta okuldan beri kendi evinde kaliyor aslinda.sorumlulugunu bilir.su an sadece ailemin yaninda ama kiz ailesinin yaninda kaliyor ve istanbula gelip burada kalmasini hos karsilayamadim.benimle kalabilur ama sen kiz varken kalamazsin dedim

Kalabilirlerdi.Ben izin verebilirdim.
Cok deger verdigi bir insan olabilir.
Ama şu var siz kızı tanimiyorsunuz sanirim
Tanimiyorum kizi.ha kiz pdr mezunu bir kiz.25 yasina da gelmis.ama ailesinin yaninda kalan bir kiz ve buraya gelecek bi kac gunlugune bi is icin falan degil kardesimi gormeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…