Hata mi yaptim?

E sevismek istiyorlar sorun kizin kalacak yer bulamamasi degil. Sizinle kalip napsin 25 yaşındaki kiz.
Bari para verseydiniz de duzgun bir otelde kalin deseydiniz ille de evime alamam diyorsaniz.
Hem kardesinize de iyi niyetinizi gostermis olurdunuz.

Basina evde bi sey gelmesi degil mesele..benimle kalirlen de dusup bisi olabilir o durum degil kastetigim anlatamadim tam aslinda ben.aileyi tanimiyorum zihniyeti bilmiyorum.yarin bir gun kiz sizin evinizde kalmis atiyorum bejareti bozulmus der baska bisiy der bilemiyorum ki zihniyetleri.kiz gider aglar ablasinda kaldik der bilemem

Ayrıca eli yuzu duzgun bir pansiyonda bile kalsalar gecelik 200 den aşağı degil. 2 gece kalsalar min 400 lira. O da kahvaltıdir yemektir icinde degil. Ogrenci adam nerden bulsun da versin o kadar parayi.
Sonra niye genclerimiz sinemada, parkta sevisiyor. E sevisirler tabii napsinlar.

Paralarini kazaninca evlensinler sevissinler :))) alla alla..kiz gelmesin sen git dedim biletini alayim dedim.kiz evinde kalmis olur hem.ya ben kiz cocuklarina ayri deger veriyorum ve kizcagizin gelmesini de istemedim acikcasi aileye ne diyecek de gelecek kim bilir..

Kizin ve ailesinin derdine dusmeniz tuhaf gercekten. Neyse tabii siz bilirsiniz.

Yok artik.Ablasinda kaldik falan niye desin, hem de aglayarak.Kocaman kiz.18 falan degil 25 yasinda.Bence kalabilir ama sizin yataginizi falan kullanmasinlar? Ben onu dert ederdim sanirim.

Bende kabul etmezdim . siz evde olsaniz neyse diyecegim ama kizi ve ailesini tanimiyorsunuz basiniza iş almayin. Kardesinize uygun bir dille anlatin

bence siz çok haklısınız
değerler, normlar belli
ateşle barut yan yana durmaz
bazı yorumlar extra large olmuş
Ya bisiy yasiyorlarsa bunu baskasinin evimde de yasarlar o.ayri benim.abla.olarak.evi nirakip siz kalin demem garip geldi sorumluluk her bakimdan.aileyi de tanimiyorum kaldi ki nasi insanlar yarin bir gun basa bela olabilecek insanlar mi bilemiyorum yoksa sevgililer ve kocaman insanlar.naptiklarini bilirler kirk yilin basi.rica etti..

Senin dogrun buysa kimse kirilacak kusecek diye degistirme..

Ilk defa bisey rica etmis tamam da, senin anlayışın ve deger yargılarını degistirmeni bekleyen bi rica olmus bu, reddedilince bozulduğuna gore.. Herkesin ilk ricasina hemen tamam diyelim o zaman.. Neyin tribi bu ayrica, mecbur musun?
Ilk defa bisi rica etti o da o.nedenle kiyamadim ama makul olan bu.malesef

Sizin dogrunuz buysa kimse kirilacak kusecek diye degistirmeyin..
Bi defa agizdan cimtiktan sonra donmem zaten.sormamin nedeni hata mi ettim acabaydi?benim dogrum insanlar kocamanlar ve istediklerini yapabilirler nirmalde biri yazsa kalsinlar ya nolcak derdim heralde.kendimle celistim basa gelince de bi sormak istedim destek istedim belki bilmiyorum

Haklısınız basınıza iş almak istememişsiniz doğru ama genclere de uzuldum 2 günlük kalıcaklarmış zaten, kızın ailesi izin veriyorsa bence belli rahat bir aile, ben şahsen kızı tanıyor olsam ve kardesime gercekten güveniyorsam izin verirdim kırmamak için :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…