- 8 Haziran 2010
- 2.802
- 8.293
- 158
- Konu Sahibi Bilemeyorrr
-
Calismiyorlar henuz paralari yok evet.zaten utana sıkıla soyledi.kirmak hic istemedigim bir durum kardesimden bisiy esirgemem asla.kizi ve ailesini tanimiyorum.kardesime guvenim tam o ayri.guvensiz sacma sapan bi yerde otelde falan kalmazlar diye dusunuyorum boyle bi sacmalik yapmazlar heralde bilmiyorum.
Kiz bende kalabilir ben evdeyken dedim.parani vereyim alayim biletini sen git kal dedim..ama kiza evimi vermek ikisinin kalmasi falan ters geldi acikcasi
Basina evde bi sey gelmesi degil mesele..benimle kalirlen de dusup bisi olabilir o durum degil kastetigim anlatamadim tam aslinda ben.aileyi tanimiyorum zihniyeti bilmiyorum.yarin bir gun kiz sizin evinizde kalmis atiyorum bejareti bozulmus der baska bisiy der bilemiyorum ki zihniyetleri.kiz gider aglar ablasinda kaldik der bilememkızın başına bişey gelse bunun açıklamasını yapacak kişi siz değilsiniz ki...
yani kimse kalkıp size vay niye otele yollamadın evinde kalmalarına izin verdin demez,
25 yaşında koskoca kadın bu 15 lik kız çocuğu değil ki.
ama yine ev sizin karar sizin, dediğim gibi ben bir sakınca görmezdim.
hayatım boyunca çok kez ailemin yazlığına arkadaş götürmüşlüğüm var ondandır belki, 18 yaşından büyük herkesin kendi sorumluluğunda olduğunu düşünüyorum, yani benim evimde birinin başına bişey gelirse bunun hesabını verecek kişi ben değilim, ki şu an bile evime gelen bir misafir banyoda elini yıkarken kayıp düşüp ölebilir, ne yapalım eve kimseyi almayalım mi...
Beni kandirmak nedir ya hu:) kiz istanbula gelecekse bende kalsin disarida gorusun evde gelin benle oturun eyvallah kalamazsiniz beraber dedimKiz kalsin sadece diyorsunuzda. Sizi kandirip yine ikisi kalirlar.
Paralarini kazaninca evlensinler sevissinler :))) alla alla..kiz gelmesin sen git dedim biletini alayim dedim.kiz evinde kalmis olur hem.ya ben kiz cocuklarina ayri deger veriyorum ve kizcagizin gelmesini de istemedim acikcasi aileye ne diyecek de gelecek kim bilir..E sevismek istiyorlar sorun kizin kalacak yer bulamamasi degil. Sizinle kalip napsin 25 yaşındaki kiz.
Bari para verseydiniz de duzgun bir otelde kalin deseydiniz ille de evime alamam diyorsaniz.
Hem kardesinize de iyi niyetinizi gostermis olurdunuz.
Paralarini kazaninca evlensinler sevissinler :))) alla alla..kiz gelmesin sen git dedim biletini alayim dedim.kiz evinde kalmis olur hem.ya ben kiz cocuklarina ayri deger veriyorum ve kizcagizin gelmesini de istemedim acikcasi aileye ne diyecek de gelecek kim bilir..
Bilmiyorum anneme cektim yaslandikca sanirimKizin ve ailesinin derdine dusmeniz tuhaf gercekten. Neyse tabii siz bilirsiniz.
Yok artik.Ablasinda kaldik falan niye desin, hem de aglayarak.Kocaman kiz.18 falan degil 25 yasinda.Bence kalabilir ama sizin yataginizi falan kullanmasinlar? Ben onu dert ederdim sanirim.Basina evde bi sey gelmesi degil mesele..benimle kalirlen de dusup bisi olabilir o durum degil kastetigim anlatamadim tam aslinda ben.aileyi tanimiyorum zihniyeti bilmiyorum.yarin bir gun kiz sizin evinizde kalmis atiyorum bejareti bozulmus der baska bisiy der bilemiyorum ki zihniyetleri.kiz gider aglar ablasinda kaldik der bilemem
Yatagi dert etmem de tanimadigim.insanlar bilemiyorum bana ters geldiYok artik.Ablasinda kaldik falan niye desin, hem de aglayarak.Kocaman kiz.18 falan degil 25 yasinda.Bence kalabilir ama sizin yataginizi falan kullanmasinlar? Ben onu dert ederdim sanirim.
bence siz çok haklısınızYatagi dert etmem de tanimadigim.insanlar bilemiyorum bana ters geldi
Ilk defa bisi rica etti o da o.nedenle kiyamadim ama makul olan bu.malesefBende kabul etmezdim . siz evde olsaniz neyse diyecegim ama kizi ve ailesini tanimiyorsunuz basiniza iş almayin. Kardesinize uygun bir dille anlatin
Ya bisiy yasiyorlarsa bunu baskasinin evimde de yasarlar o.ayri benim.abla.olarak.evi nirakip siz kalin demem garip geldi sorumluluk her bakimdan.aileyi de tanimiyorum kaldi ki nasi insanlar yarin bir gun basa bela olabilecek insanlar mi bilemiyorum yoksa sevgililer ve kocaman insanlar.naptiklarini bilirler kirk yilin basi.rica etti..bence siz çok haklısınız
değerler, normlar belli
ateşle barut yan yana durmaz
bazı yorumlar extra large olmuş
Senin dogrun buysa kimse kirilacak kusecek diye degistirme..Kardesim aradi ben evde pek kalmiyorum kendi evimde yazin.iki gunlugune kiz arkadasim gelecek sende kalabilir miyiz dedi.ben olmayacagim evde.25 yasindalar.okullari yeni bitti.kiz trabzondan gelecek.
Hayir dedim.zihniyetin bozuk kirk yilin basi bisiy istedim deyip kapatinca kiz gelsin kalsin bende dedim.ama senin kalman olmaz sorumlulugunu alamam.kizin dedim.evet yaslari cok.kucuk degil ama yine de ne bileyim.sonra dusundum.kirk yilin basi bisiy rica etti yanlis mi yaptim
Ilk defa bisi rica etti o da o.nedenle kiyamadim ama makul olan bu.malesef
Bi defa agizdan cimtiktan sonra donmem zaten.sormamin nedeni hata mi ettim acabaydi?benim dogrum insanlar kocamanlar ve istediklerini yapabilirler nirmalde biri yazsa kalsinlar ya nolcak derdim heralde.kendimle celistim basa gelince de bi sormak istedim destek istedim belki bilmiyorumSizin dogrunuz buysa kimse kirilacak kusecek diye degistirmeyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?