- 28 Aralık 2013
- 1.175
- 1.643
- 133
- Konu Sahibi Bilemeyorrr
-
Ablanla henüz tanismadan evde yokken gelip kalamam ayip olur diye kızın bunu dusunmesi lazim.Tanismaniz gerekli.Sonra kalinir.Tanimiyorum kizi.ha kiz pdr mezunu bir kiz.25 yasina da gelmis.ama ailesinin yaninda kalan bir kiz ve buraya gelecek bi kac gunlugune bi is icin falan degil kardesimi gormeye.
Yanimda olmayacaklardi beni evde istemiyor ben varken kalabilir dedim kiz icin.yanimda kalmayacaklar ben evde olmayacagim birlikte kalacaklarB Bilemeyorrr neden kabul etmediniz ki? Sonuçta ablasısınız ve sizden saklamamış olması ne kadar güzel. Siz kabul etmediniz diye kız arkadaşı gelmekten vaz mı geçecek zannediyorsunuz? En azından sizin yanınızda olacaklardı.. Gizli kaçak işler yapmasındansa yanınızda kalması daha iyi olmaz mıydı?
Zaten ben evimde pek kalmiyorum bos diye dusundugunden kardesim.ben yazin pek kalmam evimde.annemlerdeyimdir ya da sehir disinda.ki sehir disina cikacaktim.ben yokken kalmak istiyorlar bende ben evde olurum benimle kalsin dedimAblanla henüz tanismadan evde yokken gelip kalamam ayip olur diye kızın bunu dusunmesi lazim.Tanismaniz gerekli.Sonra kalinir.
Pardon yanlış anladim ben o zaman :)Yanimda olmayacaklardi beni evde istemiyor ben varken kalabilir dedim kiz icin.yanimda kalmayacaklar ben evde olmayacagim birlikte kalacaklar
Kiz gelsin bende kalsin ama.kizla birlikte sen kalamzsin dedim ki tatilimi iptal edeektimPardon yanlış anladim ben o zaman :)
Gelin birlikte kalalım deseydiniz
Akılları başlarındaysa nerede olurlarsa olsunlar hiçbirşey olmaz..
Bilemiyorum o an hayir dedim aslinda bence de cok sorun yok sonucta bunlar zaten beraber kaliyorlardi okuldayken.ama kuzin ailesini tanimiyorum nasil insanlardir vs bilmiyorum kizin basina burada bi sey gelse sonucta benim evime gelmis olacakben yokken,tatildeyken oğlum kız arkadaşıyla kalıyor evde...tatile de gidiyorlar...kardeşinizle aynı yaşta benimkilerde...ne var ki bunda...
Kardesim aradi ben evde pek kalmiyorum kendi evimde yazin.iki gunlugune kiz arkadasim gelecek sende kalabilir miyiz dedi.ben olmayacagim evde.25 yasindalar.okullari yeni bitti.kiz trabzondan gelecek.
Hayir dedim.zihniyetin bozuk kirk yilin basi bisiy istedim deyip kapatinca kiz gelsin kalsin bende dedim.ama senin kalman olmaz sorumlulugunu alamam.kizin dedim.evet yaslari cok.kucuk degil ama yine de ne bileyim.sonra dusundum.kirk yilin basi bisiy rica etti yanlis mi yaptim
başka yerde bi şey olsa ne olacakYa sonucta burada ise aile karismamis olacak.onlar xaten sehir disinda okudular beraber kaliyorlardir.ama aileden birinin evinde kalma farkli bir durum.ailesi bi sey olsa hesap sorar ve ben hak veririm onlara
Ev yeme meselesi degil evi sakınmıyorum ceplerine paralarini da koyarim o da sorun degil.sorun kizin aileden birinin evinde erkek arkadasiyla kalmasi.ailesinin zihniyetini bilemiyorum.kizin basina bi sey gelir bi sey olur aciklayamam.ha evet kocaman insanlar 25 yas buyuk bi yas.belki hatali davrandim bilmiyorum ama dusuncem buben izin verirdim, abime de kız kardeşime de, evimi yemeyecek ya koskoca insanlar.
otele verecekleri parayla yiyip içip gezsinler.
Ya olmasin elbette Allah korusun lakin evinizi actiginiz birininsorumlulugu farklibaşka yerde bi şey olsa ne olacak
evet bunun farkındayım bu bir yabancı olsa sizin gibi yapardım haklısınız ama kardeşim olduğu için o sorumluluktan kaçınmazdım.Ya olmasin elbette Allah korusun lakin evinizi actiginiz birininsorumlulugu farkli
Ev yeme meselesi degil evi sakınmıyorum ceplerine paralarini da koyarim o da sorun degil.sorun kizin aileden birinin evinde erkek arkadasiyla kalmasi.ailesinin zihniyetini bilemiyorum.kizin basina bi sey gelir bi sey olur aciklayamam.ha evet kocaman insanlar 25 yas buyuk bi yas.belki hatali davrandim bilmiyorum ama dusuncem bu
Calismiyorlar henuz paralari yok evet.zaten utana sıkıla soyledi.kirmak hic istemedigim bir durum kardesimden bisiy esirgemem asla.kizi ve ailesini tanimiyorum.kardesime guvenim tam o ayri.guvensiz sacma sapan bi yerde otelde falan kalmazlar diye dusunuyorum boyle bi sacmalik yapmazlar heralde bilmiyorum.Simdi baska bir yerde kalacaklar ve orda da kizin başına bir sey gelebilir. Sizin derdiniz tamamen kendiniz anladigim kadariyla. Bir sey olursa da ucu bana dokunmasın diyorsunuz?
Hatali buldum. Ben izin verirdim. Cocugum olursa da verecegim. Kendimden de bildigim uzere kimse kimseyi engelleyemez. En azindan bana guvensin de haberim dahilinde olsun isterim. Ki 25 yasina gelmisler. Cocuk bile değiller.
Ha 25 yasinda ablamdan boyle bir sey isteyecegime otelde kalirim daha iyi. Ama paralari filan yok demek ki. Yardim istemisler reddetmissiniz. Belki de simdi ucuz olsun diye sacma sapan güvensiz bir yerde kalacaklar.
Kiz kalsin sadece diyorsunuzda. Sizi kandirip yine ikisi kalirlar.Kardesim aradi ben evde pek kalmiyorum kendi evimde yazin.iki gunlugune kiz arkadasim gelecek sende kalabilir miyiz dedi.ben olmayacagim evde.25 yasindalar.okullari yeni bitti.kiz trabzondan gelecek.
Hayir dedim.zihniyetin bozuk kirk yilin basi bisiy istedim deyip kapatinca kiz gelsin kalsin bende dedim.ama senin kalman olmaz sorumlulugunu alamam.kizin dedim.evet yaslari cok.kucuk degil ama yine de ne bileyim.sonra dusundum.kirk yilin basi bisiy rica etti yanlis mi yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?