hata bende mi yani deger veren zaten o kadar aratmazDefalarca mesaj atınca takacak mi? Sizi takmayan biri 525262 kere arayipesaj atinca da takmaz zaten aksine daha da itici gelir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hata bende mi yani deger veren zaten o kadar aratmazDefalarca mesaj atınca takacak mi? Sizi takmayan biri 525262 kere arayipesaj atinca da takmaz zaten aksine daha da itici gelir.
ben zaten farkindayim kendk kiymetimi yitirdigimden karşı tarafın hatası yok mu bu kadar aratmadan açması gerekti üstelik yeni bir ilişki de değil değer veriyorsan ac yazdim ustelikBu yaptığınız hiç sağlıklı bir şey değil farkında mısınız, konuşmak istemeyen birisini 40 defa aramak bana göre tacize girer, ben utandım sizin adınıza, biraz kendinizin kıymetinizi bilin.
Demeye çalıştığım eğer daha taze ise sinirim gecmediyse ustelememek kalp kırıcı söz söylememek sinirime yenilmemek için bende açmamher ne olursa olsun ben o kadar aratmam ve üzgün oldugumu belirttim kaldiki yeni bir ilişki de değildi bizim
hata bende mi yani deger veren zaten o kadar aratmaz
3 4 yıl oldu kesinlikle öyle o kaybetmeyi göze aldıysa ben niye üzülüyorum ki o kadar doğru dediniz kiUzun ilişki demişsiniz ne kadar uzun? Ki uzun ilişkide bile böyle yapılmaz. Kendini geri çekeceksin ve yeri gelince silmeyi de bileceksin. Kaybetmeyi o göze alabiliyorsa sen de alacaksın. Dünyada tek erkek o değil.
ayrılık yazısı yazdim zaten bitti bir gun üzülmek daha iyiBeni bile darlandirdiniz.Ayy evet haya sizde. Deger vermiyor ve takmiyor diye 165252 defa aramaniz gerekmiyor, adam kendinizi arattirmiyor bizzat siz arayip duruyorsunuz. Acmak zorunda değil, bu ilişki size iyi gelmiyorsa kendiniz ayrilin.
hatalı olan ben miyim karşı taraf haklı mi yaniBir insani acmadigi halde ve istemedigi halde üst üste 40 defa aramak ve mesaj atmak tacizdir. Hiçbir gecerli sebebi de yoktur. Bunu kendinize yapmayin
Insanlar iletisim kurmak istemediklerinde 1500 kere arasanız da açmazlar. Siz şuan ben 40 kere aradım nasıl açmaz haksız mıyım diye ağlıyorsunuz. Haksızsınız tabi. Psikolojik zorbalık ve tacize girer bu yaptığınız.Ben açıkçası ben müsait değilken 5 kereden fazla arayan kişileri engelliyorum eşim dostum değilse.ben zaten farkindayim kendk kiymetimi yitirdigimden karşı tarafın hatası yok mu bu kadar aratmadan açması gerekti üstelik yeni bir ilişki de değil değer veriyorsan ac yazdim ustelik
ben zaten farkindayim kendk kiymetimi yitirdigimden karşı tarafın hatası yok mu bu kadar aratmadan açması gerekti üstelik yeni bir ilişki de değil değer veriyorsan ac yazdim ustelik
ilk dediginiz sebepten dolayı açmıyor yani sakinleşmek adına ama ben zaten sınırlandıracak pek bir şey demedim biraz kahır zehir ettim. ama benim açmadıkça üzüleceğimi yıpranacağım biliyor o mu haklıDemeye çalıştığım eğer daha taze ise sinirim gecmediyse ustelememek kalp kırıcı söz söylememek sinirime yenilmemek için bende açmam
Bi dur bir sus bi sakinleşim diye nefes almak isterim
Hic daha es vermeden ardarda aranirsam sinirim artar daha çok gerilirim
O yuzden karşınızda ki insanı siz tanıyorsunuz
Üzmemek için sakinleşmek için mi açmıyor
Takmadığından umursamadigindan mi
karşı taraf haklı yani ama ben kendisine defalarca dedim bu şekilde yapma diye halbuki açsa hic sorun kalmayacaktıInsanlar iletisim kurmak istemediklerinde 1500 kere arasanız da açmazlar. Siz şuan ben 40 kere aradım nasıl açmaz haksız mıyım diye ağlıyorsunuz. Haksızsınız tabi. Psikolojik zorbalık ve tacize girer bu yaptığınız.Ben açıkçası ben müsait değilken 5 kereden fazla arayan kişileri engelliyorum eşim dostum değilse.
hiç acmadi zaten mesajla yazıştık zaten telefonu acmamasi yüzünden kavga olduKapattıktan sonra aramayacaktın 40 defa değil bir defa bile. Adam sakinleşecek seni geri arayacak sende kuzu kuzu hiç bişey olamamış gibi devam edeceksin.
Hakli haksız yarışına girmeyin sizde bir nefes alın sakince düşünmeye çalışınilk dediginiz sebepten dolayı açmıyor yani sakinleşmek adına ama ben zaten sınırlandıracak pek bir şey demedim biraz kahır zehir ettim. ama benim açmadıkça üzüleceğimi yıpranacağım biliyor o mu haklı
öylede oldu 10 defada arasam açmayacaktı benim yiprandigimi bile bile bu şekilde yapmayı tercih ettiHep böyle misiniz?
Bir kere arayıp mesaj attıktan sonra devamında ısrar niye, kusura bakmayın ama takıntılı biri yapar defalarca aramayı.
Genel anlamdaki sizi önemsemediğini düşünüyorsaniz ayrılırsınız. 40 değil 100 defa arasanız birşey değiştiremezsiniz.