hata ustune hata

hatalı olan ben miyim karşı taraf haklı mi yani

Mesele karsi taraftan önce sizin davranislariniz. Onlarda burdan hic saglikli görünmüyor. Bizim toplumda kavgalarda patlamalar neden bu kadar cok oluyor? Karsi tarafin duygularini ve cizgilerini hesaba katmamanizdan. Siz o anda düsünüyorsunuz ki "bana deger veriyorsa acip konusur". Karsi tarafta da acmak istemiyor cünkü biliyor ki o anda acsa iki taraf da birbirine girmeye devam edecek. Yada gercekten sizinle konusmak istemiyor. Orasini siz bileceksiniz. Öyle ve böyle bir insani 40 kere aramak, mesaj atmak, duygusal santaja bas vurmak sizi degerlistirmekten baska bir ise yaramiyor. Kendinizi karsinizda kim olursa olsun kücük düsürmeyin. Zamaninda hepimiz benzer hatalata muhakkak düsmüsüzdür. O yüzden uyariyorum zaten. Yapmayin

Hakli haksız yarışına girmeyin sizde bir nefes alın sakince düşünmeye çalışın

Bir ilişkide haklı olmayı değil mutlu olmayı seçin :KK52:
sanirim ayrılık en iyisi zaten kavga telefonu açmama meselesinden cıktı her ne olursa olsun iyi hissetmedigimi belirttim kendisine açabilirdi

karşı taraf haklı yani ama ben kendisine defalarca dedim bu şekilde yapma diye halbuki açsa hic sorun kalmayacaktı
Telefonu açmak istemememesinin tek sebebi size değer vermemesi değil. Bazı zamanlarda insanlar bir müddet konuşmamak, iletisimi kesmek isteyebilirler. Bir sogukluk hissettiniz, bir kere aradiniz iki kere aradiniz baktiniz acmadi. Demekki bu kisi suanda ya baska bir seyle mesgul ya da suan benimle iletisime gecmek istemiyor deyip beklemelisiniz. Aksi sizi küçültür, değersizleştirir. Şu noktada ayrılık mesajını dahi umursadıgını zannetmiyorum.:(

konustugum biri vardi sabah cok sudan bir sebeple telefonu kapattık sonrasında arama sorma olmadi ben aradım defalarca mesaj attım en sonunda bakti isim var şuan dedi ac dedigim halde açmadı telefonu. belki 40 defa aradım daha sonra açacağım şimdi açsam yine aynı şeyler olacak dedi. tükendiğimi yiprandigimi ac dedim defalarca açmadı. neyse sonra dayanamadım bitirme mesajı attım. sizce ben mi hatalıyım. Bundan sonra ne yapmaliyim.dogru yapmismiyim
kaç kere aramayın denildi size.
söylenenleri dikkate almıyorsunuz ki yine neden sorup duruyorsunuz aynı şeyi.
evet hatalı sizsiniz 40 kere aranır mı bir insan yahu.

Adam size beni 40 kere üst üste ara dememiş ki
Hatta açmamış bile telefonlarınızı
Adam sevgisinden kendini aratmış nasıl oluyor bu durumda? 🙄

ben zaten farkindayim kendk kiymetimi yitirdigimden karşı tarafın hatası yok mu bu kadar aratmadan açması gerekti üstelik yeni bir ilişki de değil değer veriyorsan ac yazdim ustelik
Açmak istemez açmaz, telefon onun telefonu, keyif onun keyfi. Konuşmak istememiş demek ki acmamis.

Mesele karsi taraftan önce sizin davranislariniz. Onlarda burdan hic saglikli görünmüyor. Bizim toplumda kavgalarda patlamalar neden bu kadar cok oluyor? Karsi tarafin duygularini ve cizgilerini hesaba katmamanizdan. Siz o anda düsünüyorsunuz ki "bana deger veriyorsa acip konusur". Karsi tarafta da acmak istemiyor cünkü biliyor ki o anda acsa iki taraf da birbirine girmeye devam edecek. Yada gercekten sizinle konusmak istemiyor. Orasini siz bileceksiniz. Öyle ve böyle bir insani 40 kere aramak, mesaj atmak, duygusal santaja bas vurmak sizi degerlistirmekten baska bir ise yaramiyor. Kendinizi karsinizda kim olursa olsun kücük düsürmeyin. Zamaninda hepimiz benzer hatalata muhakkak düsmüsüzdür. O yüzden uyariyorum zaten. Yapmayin
kavga daha fazla alevlenmesin diye açmıyorum der ama zaten açmama telefona bakmama sebebinden kavga çıktı masajı gördükten sonra ac dedim hala açmayınca oldu böyle

Uzun ilişki olduğu için sizin huylarınızı biliyordur, nasıl olsa o açmadıkça siz arayacaksınız bildiğinden açmamıştır. Bilse ki siz arayıp sormayıp iletişimi kesecekseniz buna cesaret edemez zaten. Yine de konuşmak istemeyen birini arayarak siz hatalısınız, beni böyle ısrarla arayan birine ben çok sinir olurum ve soğurum.
aynen oyle huyumu biliyor ne kadar yipranacagimida biliyor ona ragmen açmadı zaten telefonu açmama sebebiydi kavgada

kavga daha fazla alevlenmesin diye açmıyorum der ama zaten açmama telefona bakmama sebebinden kavga çıktı masajı gördükten sonra ac dedim hala açmayınca oldu böyle

Acmama sebebi yogun calismasindan mi yoksa ilgisizlikten mi? Ilgisizlikten ise bu iliskiyi neden sürdürüyorsunuz ilk onu sorgulamaniz gerekir. Karsi taraf bana neden böyle davraniyor demek yerine, ben bana böyle davranilmasina neden izin veriyorum demeniz lazim. Karsi tarafi kontrol edemezsiniz, ama sizin hayatiniz ve davranislariniz sizin elinizde

Acmama sebebi yogun calismasindan mi yoksa ilgisizlikten mi? Ilgisizlikten ise bu iliskiyi neden sürdürüyorsunuz ilk onu sorgulamaniz gerekir. Karsi taraf bana neden böyle davraniyor demek yerine, ben bana böyle davranilmasina neden izin veriyorum demeniz lazim. Karsi tarafi kontrol edemezsiniz, ama sizin hayatiniz ve davranislariniz sizin elinizde
hem çalışıyor ama istese açabilirdi çünkü vakti vardi üzüldüğümü belirttim buna rağmen açmadı mesaja bakmadı. bende bitirme yazısı yazdim. kaybetme kaygısı olsa zaten 40 degil 4 defa bile aramama fırsat vermeden acardi

konustugum biri vardi sabah cok sudan bir sebeple telefonu kapattık sonrasında arama sorma olmadi ben aradım defalarca mesaj attım en sonunda bakti isim var şuan dedi ac dedigim halde açmadı telefonu. belki 40 defa aradım daha sonra açacağım şimdi açsam yine aynı şeyler olacak dedi. tükendiğimi yiprandigimi ac dedim defalarca açmadı. neyse sonra dayanamadım bitirme mesajı attım. sizce ben mi hatalıyım. Bundan sonra ne yapmaliyim.dogru yapmismiyim
Siz hatalisiniz tabii. 40 kerecik arayıp hemen pes etmişsiniz 100den aşağı aramazsanız açmaz tabii. Bence mesajı silin ve kalan aramaları tamamlayin

Bi 40 kez daha arayın belki geri döner. 🙄

hem çalışıyor ama istese açabilirdi çünkü vakti vardi üzüldüğümü belirttim buna rağmen açmadı mesaja bakmadı. bende bitirme yazısı yazdim. kaybetme kaygısı olsa zaten 40 degil 4 defa bile aramama fırsat vermeden acardi

Hangi iste calisiyor bilmiyorum. Esim mesela dokror. Bazen mesajlarima saatler sonra cevap yazabiliyordu yogunluktan. Bu ama benim icin sorun degildi. Her is yeri telefonda konusulmasini da kabul etmiyor. Genel olarak iliskinizde veya size karsi ilgisiz mi, yoksa sadece telefon konusunda mi?

Siz hatalisiniz tabii. 40 kerecik arayıp hemen pes etmişsiniz 100den aşağı aramazsanız açmaz tabii. Bence mesajı silin ve kalan aramaları tamamlayin
dalga konusu olmak için yazmadım. aramam tabiki hata ama değer veren insan değil 40 4 defa bile aratmaz acar

Hangi iste calisiyor bilmiyorum. Esim mesela dokror. Bazen mesajlarima saatler sonra cevap yazabiliyordu yogunluktan. Bu ama benim icin sorun degildi. Her is yeri telefonda konusulmasini da kabul etmiyor. Genel olarak iliskinizde veya size karsi ilgisiz mi, yoksa sadece telefon konusunda mi?
aslında ilgili insandır. ama bu sıralar bir sorun oluyor sen hatalisin suçlamaları oluyor. üstelik bakabilecek vakti vardi. arkadaşları var diye acmadina eminim. boyle arama sebebim kıymet veriyorsa degil 40 4 defa bile aratmaz acar kenara geçer

Back
X