Hata yapan bir erkeğe yeniden güvenilir mi?

pembepepe08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2018
3.615
4.664
83
Merhaba hanımlar,
Nişanlım kısa süre önce güvenimi kıracak bir hata yaptı eski kız arkadaşıyla alakalı.Kız nişanlandığını bilmiyor arıyor bir konuda yardım istemek için nişanlım da nişanlandığını söylüyor ama yardım ediyor kıza.(kızın mesleğiyle alakalı bir konu yardım ettiği konu iş için ) Aldatma falan yok eminim(mesajları okudum) ama güvenim kırıldı.Paranoyak oldum resmen sürekli telefonlarına bakmalar ,kendimce birşeyler kurgulamalar ,kızı sürekli takip etmeler.Bana yeminler etse de inanamıyorum.Ayrılmak istemiyorum seviyorum çünkü çok.Pişman olduğuna da eminim.Şimdi sorum şu bu durumu nasıl aşabilirim? Eşiniz ,erkek arkadaşınız size bu şekilde hata yaptığında affettiyseniz bu durumu nasıl aştınız? İnsanlar ikinci şansı hakeder mi ?
(Lütfen sorduğum sorulara cevap yazalım.Onun dışı yok işte bundan adam olmaz vs yazacaklar hiç kendini yormasın benim sorduğum soru belli)

Yardım ettiği konuya göre değişir. Hangi konuda yardım etmiş? Ben asla yardım edemez diyemem, o yüzden konu önemli.

Edit: Meslek demişsiniz görmedim, soracak başka adam, cevaplayacak başka insan mı yokmuş derim yani. Aldatma diyemem ama güvenim de zedelenir, bir daha görüşmeyeceklerinin garantisini isterim. Zor bir durum açıkçası.

Son düzenleme:
İs icin yardimlasmayi hata olarak gormem ben. Ama onemli olan sizin bakis aciniz.

Yardım ettiği konuya göre değişir. Hangi konuda yardım etmiş? Ben asla yardım edemez diyemem, o yüzden konu önemli.
Kız ile nişanlım aynı meslekteler o da iş ile ilgili bir konuda eşime danışmış ama konuşmalar falan olmuş bir süre mesajları okudum ama telefon konuşmalarını bilmiyorum.

Benim eşiminde eski sevgilisi biz ilk nişanlandığımızda yazdı engelledik her yerden yazmaya çalıştı her yerden engelledik yetmedi sahte hesaplar açıp yazmaya başladı kurtulana kadar canımız çıktı anlamıyordu bir türlü eşime yazdığı yetmiyor gibi bana da yazıyordu isterseniz evlenin yine yazarım ederim ben sana bıraktım hadi iyisiin sen şöylesin falan filan psikopattı aman dikkat :)

Yani demem o ki nişanlandığını duyup işi bahane edip yazmış olmasınn

Kız ile nişanlım aynı meslekteler o da iş ile ilgili bir konuda eşime danışmış ama konuşmalar falan olmuş bir süre mesajları okudum ama telefon konuşmalarını bilmiyorum.
Gördüm sonradan editledim ben de cevabı. Aldatma değil olay ama güven sarsıcı olduğu bir gerçek. Nişanlının karakterine bağlı ikinci şans olayı. Güven veren bir insansa ikinci şans verilir ama başka şüphelerin de varsa verilmez.

İşte benden ondan korkuyorum.Sana yazıyor mu falan diye soruyorum yok diyor ama gel sen birde onu bana anlat hiç inanasım gelmiyor.Telefonlarını falan kontrol ediyorum sürekli bu tür hareketlerde aramızı inanılmaz geriyor.

Iyi ayrıldığım bir sevgilim ise işle ilgili bir konuda gelse yardımcı olmakta sakınca gormem. Ama konu isten cikarsa orada dur deyip onlemini alirim. O yuzden eger baska konulardan dolayı guvensizliginiz yoksa ve sirf is icin konuştuklarına eminseniz bence cok buyutmeyin ama takipte olun.

Nasıl öğrendiniz önemli olan o bence.
Kendi mi söyledi
Tesadüfen mi gördünüz

İyide aldatmamıs ki
İşe yardımcı olmus
Erkekler ince düşünmezki yada ay nişanlım yanlıs anlar demezki
Rahatsızlıgını söylersin bi daha yaparsa o zaman tekmeyi basarsın ben seni uyardım diyerek
Ama suanda aşırı tepki veriyorsun geldi

Çok sıkıntı edilecek bir konu değil ama kadının kadına attığı kazık başka hiçbir türde yok. Niyeti nişanlını etkilemek olmasa bile nişanlandığını duyduktan sonra kaybetme acısı cekmis olabilir. Nişanlın için olumsuz düşünme şimdilik, erkekler pek detaycı değildir kadın açıkca kur yapana kadar niyetini anlamayabilir ama sen bunun uyarısını üstü kapalı yap kendi kendine kurup aranıza sokmak sizi olumsuz etkiler

Kendisi söyledi ama konuşmayı bitirdikten sonra böyle böylr bir olay oldu falan dedi.

Anladım.
Ben cok kıskanc bir insan değilim ayni is yerinde eski sevgiliyle is dolayısıyla falan konusulabilir.
Ama durduk yere soru sormak falan ne bileyim, baska kimse yok mu soracak

Ama yinede aldatilmissin bitir gibi birsey de değil benim icin.
Konuşmalar da normal sadece isle ilgili demişsiniz.
Yani nisan atilacak falan birsey değil.

İş için yardım istemiş eğer bunun dışında Sınırı asan bi konuşması vs yoksa guvenın.
Kendinizi hırpalarsınız.

Aldatma olmamış ki.. Sen nişanlına eski arkadaşınla iş için yardım bile olsa görüşmeni istemiyorum diye kesin kesin söyle.. Yine görüşürse o zaman sorun edersin..

Merak ettim acaba aynısı size olsa o nasıl bir tepki gösterirdi. Ortalığı ayağa mı kaldırırdı ne yapardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…