- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.664
- 83
- Konu Sahibi pembepepe08
-
Kız ile nişanlım aynı meslekteler o da iş ile ilgili bir konuda eşime danışmış ama konuşmalar falan olmuş bir süre mesajları okudum ama telefon konuşmalarını bilmiyorum.Yardım ettiği konuya göre değişir. Hangi konuda yardım etmiş? Ben asla yardım edemez diyemem, o yüzden konu önemli.
Gördüm sonradan editledim ben de cevabı. Aldatma değil olay ama güven sarsıcı olduğu bir gerçek. Nişanlının karakterine bağlı ikinci şans olayı. Güven veren bir insansa ikinci şans verilir ama başka şüphelerin de varsa verilmez.Kız ile nişanlım aynı meslekteler o da iş ile ilgili bir konuda eşime danışmış ama konuşmalar falan olmuş bir süre mesajları okudum ama telefon konuşmalarını bilmiyorum.
İşte benden ondan korkuyorum.Sana yazıyor mu falan diye soruyorum yok diyor ama gel sen birde onu bana anlat hiç inanasım gelmiyor.Telefonlarını falan kontrol ediyorum sürekli bu tür hareketlerde aramızı inanılmaz geriyor.Benim eşiminde eski sevgilisi biz ilk nişanlandığımızda yazdı engelledik her yerden yazmaya çalıştı her yerden engelledik yetmedi sahte hesaplar açıp yazmaya başladı kurtulana kadar canımız çıktı anlamıyordu bir türlü eşime yazdığı yetmiyor gibi bana da yazıyordu isterseniz evlenin yine yazarım ederim ben sana bıraktım hadi iyisiin sen şöylesin falan filan psikopattı aman dikkat :)
Yani demem o ki nişanlandığını duyup işi bahane edip yazmış olmasınn
Kendisi söyledi ama konuşmayı bitirdikten sonra böyle böylr bir olay oldu falan dedi.Nasıl öğrendiniz önemli olan o bence.
Kendi mi söyledi
Tesadüfen mi gördünüz
Kendisi söyledi ama konuşmayı bitirdikten sonra böyle böylr bir olay oldu falan dedi.
Merakım kız tekrar arar mı? Ararsa kıza da müdahale edeceğim.İş için yardım istemiş eğer bunun dışında Sınırı asan bi konuşması vs yoksa guvenın.
Kendinizi hırpalarsınız.
Merhaba hanımlar,
Nişanlım kısa süre önce güvenimi kıracak bir hata yaptı eski kız arkadaşıyla alakalı.Kız nişanlandığını bilmiyor arıyor bir konuda yardım istemek için nişanlım da nişanlandığını söylüyor ama yardım ediyor kıza.(kızın mesleğiyle alakalı bir konu yardım ettiği konu iş için ) Aldatma falan yok eminim(mesajları okudum) ama güvenim kırıldı.Paranoyak oldum resmen sürekli telefonlarına bakmalar ,kendimce birşeyler kurgulamalar ,kızı sürekli takip etmeler.Bana yeminler etse de inanamıyorum.Ayrılmak istemiyorum seviyorum çünkü çok.Pişman olduğuna da eminim.Şimdi sorum şu bu durumu nasıl aşabilirim? Eşiniz ,erkek arkadaşınız size bu şekilde hata yaptığında affettiyseniz bu durumu nasıl aştınız? İnsanlar ikinci şansı hakeder mi ?
(Lütfen sorduğum sorulara cevap yazalım.Onun dışı yok işte bundan adam olmaz vs yazacaklar hiç kendini yormasın benim sorduğum soru belli)
Bence kuruntu yapma , bişey yok huzurunuzu bozmsyin mutluluklarKendisi söyledi ama konuşmayı bitirdikten sonra böyle böylr bir olay oldu falan dedi.
Eğer onurlu bi kızsa aramaması Lazım ama tanımadığım için arar aramaz bşy diyemiyorum.Merakım kız tekrar arar mı? Ararsa kıza da müdahale edeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?