Hata yapan bir erkeğe yeniden güvenilir mi?

Yazsa bile söylemiyordur bence onun yanında öyle yapma bakma telefona gizli yapmaya çalış aranız açılmasın canım 3.şahıslar için

İlişkilerde açık olmak, olabilmek yanında güveni de getirdiği için böyle sorunlar yaşanmaz.

Eşim böyle bir hata yapmaz çünkü eski sevgilisiyle herhangi bir sebepten görüştüğünü ya da görüşeceğini bana söyleyebilir. Ben de aynı şekilde. Böylece ortada gizli saklı bişey olmadığı için hata da olmaz sorun da çıkmaz.

Ayrıca kız yardım isteyince "ben artık nişanlıyım, nişanlım izin vermez sana yardım etmeme" dese mutlu olacak mıydınız? Ben olmazdım açıkçası, ne o öyle kukla gibi.

Ben zaten yardım etme demedim ki sadece sorun olay bittikten sonra bana anlatması güvenemedim.

yaptıklarım yapıcaklarımın temınatıdır diye bir laf var.Daha once yaptıysa yıne yapar.Uzgunum

Ben zaten yardım etme demedim ki sadece sorun olay bittikten sonra bana anlatması güvenemedim.

Bir de adam kendi anlattığı halde mi bu hale geldiniz ve adamı mercek altına aldınız?
Kendinize mi güvenmiyorsunuz, nişanlandığınız adama mı?

Olay bittikten sonra anlatması onu önemsememesi anlamına geliyor sıradan bir durum gibi sonradan anlatmış. Ama kızın ne kadar masum bir niyetle aradığını bilemem tabi iş bahanede olabilir dikkatli olun derim. Ama nişanlınızdan o kıza karşı bişey olsa size söylemez konuşacağını konuşur ruhunuz duymazdı. Bazıları başta yazar yazmaz söyleyip kadının kıskanıp karşı tarafa sarmasından ergence bir haz duyuyorki bu hiç iyi bir durum olmazdı.
Ortada affedilecek bir şey yapmamış yani uzun lafın kısası. Bence ilişkinizi sarsmadan devam edin ama tabi kızada dikkat ederek.

Bir de adam kendi anlattığı halde mi bu hale geldiniz ve adamı mercek altına aldınız?
Kendinize mi güvenmiyorsunuz, nişanlandığınız adama mı?
Kendime güveniyorum tabiki ama kıza sinir oldum ne biliyim işte kadınız sonuçta kırılıyoruz bu tür durumlara

Yardim amacli olsada kabul edemeyecegim bir durum
Cunku ben olsam asla eski sevgilimden yardim istemem baska insan mi kalmadi?
Nisanliniz da hic yanit vermeyebilirdi muhattap olmaya ne gerek var?
Bilemedim bana ters ama iliskinizin dinamiğini bilemedigim icin siz farkli dusunebilirsiniz, hakkinizda hayirlisi olsun

Kendime güveniyorum tabiki ama kıza sinir oldum ne biliyim işte kadınız sonuçta kırılıyoruz bu tür durumlara

Çok net söyleyeyim sana, hayatımdaki insan bana böyle davransa kendimi bişey sanmaya başlarım. Ben çok güzelim, çok zekiyim, çok süperim, bulunmaz hint kumaşıyım ki bu adam beni bu kadar kıskanıyor demek ki daha iyilerini hak ediyorum diye düşünürüm. Ya da aklıma düşer eski sevgilimin şimdikinden iyi özellikleri var demek ki beni ona kaptırmıyor diye düşünerek o tarafa doğru bir kayma yaşarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…