yan tutuş şimdisenin ki kimbilir nerede ne yapıyor??
hep kadınlara düşüyor dert peşinde koşmak valla
evet hamileliğin nher döneminde çift çizgi çıkıpp çıkmadığı benim sorum buda cvp olmuş tez vakitte yaptıracağım kesin sonuç çıkıyor değil mi illaki kan testide şartmı
korkman endıse etmen normal ama sakın olmaya calısarak buna cozum bulabılırsın telasın bellı olacak bak etrafından. sakın ol lutfen. evet keske yasamasaydın keske yasamasaydık. keskelerı dusunme sımdı. yargıları dusunme. sakın bır sekılde su testı alıp bırance sonuca bakmaya calıs. kendıne kızıp durma. olan oldu. ayrıca sen halen bakıresın tıbben. herkese takılma tamam mı. aıle yanında rahat olmadıgı ıcın yuz kızdan seksenı yasamaz. dını ınanısı tam uygulayan dını tam dogru yasayan bayanlara zaten lafım yok. ama sırf ozgur ortamı olmayıp kendını esıne saklayan opusmeyen bıle bayanlar var emınım su an burda yazan. onların ahlak bekcılıgı yapmasına gerek yok herkes kendıne kendı kızkardesıne ve kızına sahıp cıksın. sen cozum sormussun cozum soylemek ıstemıyorlarsa bence yazmasınlar.
evet, çünkü glükoz içerir (glükoz basit bir şeker - veya monosakkarit - olan glukoz (veya glikoz veya glükoz) yaşam için en önemli karbonhidratlardan biridir)
hatta aklıma bişi geldi
tıp fakültesinde profesör ders veriyo : sperm yüksek miktarda glükoz içeriyor diyor
sınıftan bi kız soruyo : yüksek oranda glikoz içeriyorsa neden tatlı değil?
sınıf yıkılıyo
glukoz değil fruktoz içeriyo :)
bnm bildiğim früktöz meyvelerdedir
ya sperm kilo yapar diye duymuştum:) ama bna da saçma gelmişti yemiyorumki sonuçta:)
Canım, spermler vajinaya değmediyse hamile kalmazsın.. Haa vajinaya değmek derken içine girmesi anlamında söylüyorum. Üstüne geldiyse bir şey olmaz, evet spermler hareketli ama ben vajinaya kadar gidebileceklerini sanmıyorum.. İlk önce biraz sakinleş, ya gaz problemin vardır ya da strestten şişmiştir karnın. Yıllık izin filan dediğine göre yaşında büyüktür tahminimce, sen karar vermişsin yapmışsın oturupta seni yargılayamayız, herkesin çoluk çocuğu kardeşi var ne olucak bilemeyiz.. Kendini sıkma, iznin bitince hemen bir test al ve yap o seni tatmin etmezse kan tesi yaptırırsın.. Daha ne kadar annenlerin yanındasın?
2 ay ailemin yanında kalacağım yani uzun bir süre çalıştığım yerde olsaydım şimdiye kadar 10 kez tahlil yaptırır ultrasyona bile girerdim. ama elim kolum bağlı inşallh şu testi alabilisem hemen yapacağımda önemli olan o testi alabilmek.. ben uzman tv de izledim spermler hareketli oluyo boşalmadan önce gelen sıvıyla bile kolayca hamile kalınır diyordu doktor.. o yüzden dahada kötü oldum.
kKadın kadının kurdur bence, her önüne gelenle yatan adamı aklayıp paklıyor ama sevgilisi ile ileri gitmiş bekar bir kızı yerden yere vuruyorsunuz, dinde de ahlakta da çifte standart yok.. Burda bana ve inancıma ters diyen kadınların hangisinin eşi bakirdi ? Neden eşlerine günahkar gözü ile bakmıyorlar?
Peki en son ne zaman birlikte oldunuz? (Kusura bakma başka bir şey bulamadım)..
Yani 2 ay daha ordasın ya ondan soruyorum..
En güzeli gizliden ailenin tanımadığı bir eczaneye gidip hemen test alman ve ev dışında bir yerde uygulaman.. Gittiğin yer neresi bilmiyorum ama avm filan varsa onun tuvaletini gidip yap, kesinlikle evde yapma..
en son 1 ay önce seviştik o boşaldı ama kendi üzerine sonra sildi öyle yani...
Herşeyden önce sevdiğin bir insanla bir birliktelik yaşamayı niye ayıp veya çok kötü birşey olarak görüyosun bunu anlamadım. Her önüne gelenle bunu yaşıyosan evet bu namussuzluktur ama birbirini seven iki insanın cinselliği de paylaşması kötü birşey değildir. Daha hala bu forumda kızlık zarı yırtılmasa da hamile kalınabileceğini bilmeyecek kadar cahil insanlar var. Nasıl cinsel ilişkşye girmeyi biliyosan git bir test al demeyi kendilerine hak gören insanlar var. Yuh diyorum ya elinizin altındaki interneti bekar insanları cinsel ilişki yaşadı diye ayıplayacağınıza kınayacağınıza daha faydalı bilgiler için kullanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?