Hata yaptım sonucuna katlanıyorum :(

ldray

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
540
197
103
37
Arkadaşlar daha önce konu açıp işimden dert yanmıştım oda verilmiyor bana diye. İstifa ettim onlarda hemen kabul etti açık kapı da bırakmadılar kal demediler şuan pişmanlık çöktü içime bir hata yaptım güzelim işimden oldum yeni iş buldum sıkıntı değil ama bir daha böyle bir sıcaklığı nasıl bulacağım patronlarım vs beni çok seviyordu. Geri dönmeyi istiyorum ama almaz onlarda beni.

Keşke iyi düşünseydiniz. Anında pişman olduğunuza göre hiç düşünülmeden verilmiş bir karar bu. İstifa etmek isteyene kimse kal demez ki. Yeri dolmaz bir personel olsanız dahi kararınıza saygı duymaya çalışırlar.

Sebep sadece özel oda ise, çok mühim bir konu da değilmiş zaten.

Aynen öyle o sırada etrafımda ki herkes ayrıl demişti şimdi bile iyi yaptın diyorlar bir anlık gafletimden dolayı böyle bir şey yaptım şuan çok pişmanım ama çok geç daha uzun süre geçmeyecek bu his

Neyse üzülmeyin, daha önünüzde uzun bir iş hayatı var. Yeni işinize de zamanla ısınırsınız, belki başka fırsatlar da çıkar karşınıza.

Neyse üzülmeyin, daha önünüzde uzun bir iş hayatı var. Yeni işinize de zamanla ısınırsınız, belki başka fırsatlar da çıkar karşınıza.
İnşallah sağolun bugün evrak işleri için çağırdılar gitmek bile zor geliyor güçlü durmak zorundayım ama duygusalım inşlaah gözüm dolmaz.

Şımarıklık değil di aslında benimkisi 1 yıldır çalışıyorum Öğretmenim ama sınıfım yok öğrencileri boş bulduğum yerlerde alıyorum hep acısını çok çektim bunun bir hoca ile onun odasını paylaşıyorduk ama uymayan öğrenci olunca ben sınıf arıyordum, mutfakta bile ders yaptım yeri geldi.

İnşallah sağolun bugün evrak işleri için çağırdılar gitmek bile zor geliyor güçlü durmak zorundayım ama duygusalım inşlaah gözüm dolmaz.

Hayır hayır, göz dolacak birşey yok. Koşulların iyi olması da kurumsal bağlılık için önemli. Ders veriyormuşsunuz sonuçta. Ben aynı odayı başkalarıyla paylaşmaktan şikayetçisiniz sanmıştım. Önünüze bakın artık. Belki daha iyisi gelecek karşınıza. Önyargı ile yaklaşmayın yeni işinize. Ne olursa olsun, bu da bir hayat tecrübesi.

Sizde durumunuzdan memnun değilmişsiniz ki zaten! Şımarıklık değil de haklı buldum sizi. Mutfakta, orda burda ders yapmak falan hoş olmamış. Sizi düşünmeleri lazımdı.
Yeni yerinize de alışırsınız, belki daha iyi olacak, melankoliye bağlamayın :)
Hakkınızda hayırlısı.

Haklısınız evet

Aynen hoş bir durum değildi bir sene idare ettim ama baktım bana söz verilen sınıf gerçekleşmedi herkes yerleşti yeni gelen arkadaş bile, benden çok memnundu veliler idare ama işte bir kuru kal bile demediler bir tanesi dedi sadece ben isterdim ki kararını bir gün düşün öyle gel demelerini yada çözüm üretmelerini sorunun kaynağı onlar sonuçta.

Herkesi yerleştirip sizi ortada bırakmaları profesyonel olmadıklarını gösterir. Öyle bi ortamı bırakmanız da iş anlayışı açısından iyi olmuş. İdare ediyosunuz diye kulaklarının üstüne yatmışlar.
Kesinlikle doğru karar vermişsiniz, sabrın da bi sonu var yani.

Haklısınız aslında ben duygusal açıdan baktığım için üzülüyorum profesyonel boyutta değilde buda geçecek elbette insanlar neler yaşıyorda atlatıyor.

Geçen günde "boşanalım dedim eşim kabul etti hiç ısrar etmedi " diye bi konu vardı. Yani ayrılmak istemiyorsanız böyle bi topun altına girmeseydiniz keşke. Bazı konularda blöf yapılmaz.

oda derken ofis çalışanı sandım. öğretmenmişsiniz ve mutfakta bile ders yapmak zorunda kalmışsınız. böyle şey olmaz ki. iyi olmuş bence istifa ettiğiniz.

Hata olarak bakıp kendini üzme bence daha fazla. Kendini kurtarmışsın. Umarım yeni işin daha güzel olur :)

Geçen günde "boşanalım dedim eşim kabul etti hiç ısrar etmedi " diye bi konu vardı. Yani ayrılmak istemiyorsanız böyle bi topun altına girmeseydiniz keşke. Bazı konularda blöf yapılmaz.
Haklısınız belki ama benim yerim çok farklıydı istedim ki ben beni anlamalarını, dinlemelerini ve bu konuyu çözmelerini benim ayrılma nedenim aşikar. Bilöf değil ama değerimi de görmek istemiştim ben ne kadar sevildiğimi, eski patronum misal çok iyi bir insan değildi ama o bile müsade etmişti düşün bir diye.

Ben öğretmen olduğunuzu bilmiyordum şimdi yazdığım şey için özür diliyorum öncelikle.o zaman hiç üzülmeyin,olması gerekeni yapmışsınız

iyi olmuş gül gibi işini bırakıp giderken düşünecektin geçti borun pazarıı hadi

iyi olmuş gül gibi işini bırakıp giderken düşünecektin geçti borun pazarıı hadi
Konu basligina aldanip fantezili konu hayaliyle geldiniz herhalde ondan mi bu sinir? Sizi prezervatifli konunuzda bekleyen uyeler varken ustelik

Edit;konu sahibine: hata olarak dusunmeyin,hayirlisi boyleymis demek ki,her bitis yeni bir baslangictir,hayirli olsun insallah yeni isyeriniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…