Hata yaptım sonucuna katlanıyorum :(

Bana göre evet hata yapmışsınız.
Istifa edecek adam var edemeyecek adam var.
Kişi diğer işini hazırlamıştır istifa eder.
Kışı piyasada isim yapmıştır,işi bıraktığı an hemen kapışılır.
Yani bu bunların ikiside yokken kime neye guvenerek istifa ettiniz?

Bu size iyi bir tecrübe olsun.
Üzülmeyin fazlada.
Önünüze bakın.

Öğretmenlerin ayrı odalarımı oluyor artık vay be yaşlanmışım :)
Ben bi akademisyenlerde görmüştüm vaktiyle
Keşke hemen istifa etmeden adam akıllı konussaydınız
Öfkeyle kalkan zararla oturur dicem ama işte bulmussunuz
Yeni işinizin kıymetini bilirsiniz artık öyle düşünün

Şahsi odadan bahsetmiyor, ders yapacak oda yokmuş. Konu sahibi öğrencileriyle mutfakta ders yapıyormuş.

Hic uzulmeyin. Siz dik durmussunuz, gayet makul bir sey istemissiniz. Yeni isyerinize de zaman gectikce alisirsiniz, yeter ki gecmise donup uzulmeyin.

Canım büyük olasılıkla bu arkadaş ya etüt merkezi gibi bir yerde ya da özel eğitim merkezinde .Yani çocuğun ders ve öğretmeni ile etkileşime geçeceği özel bir alanın gerekliliğinin olduğu bir yerde.Dogrusunu yapmış arkadaş.Ben de rehberlik ogretmeniyim ve ücretsiz içindeyim diye rehberlik servisini okulda iptal etmişler.İdari oda yapmışlar.Uc idari oda var ve su an 1 idareci var okulda...kamuda olduğum için milli eğitime şikayet edicem dönünce.Ama arkadaş özel sektörde ,başka iş bakması en hayirlisi

Hmm olabilir :)
Ama zaten iş bulmus hemen yöneticisini özlüyor sadece

bence hiç pişman olmayın, mutfakta ders işletmek nedir, patronlarınız o kadar çok sevseydi sınıf açardı.

Hmm olabilir :)
Ama zaten iş bulmus hemen yöneticisini özlüyor sadece
Çok genç ve iyi niyetli bir arkadaş sanırım.Yoksa kendisinden sonra goreve başlayana sınıf verildiğinde giderdi yöneticisine "dalga mı geciyorsunuz benimle?" derdi.Bir yıl yaşamazdi bunu....gerçi kurum , arkadas kendisi istifa etsin diye yapmış gibi geliyor.

Evet bana da öyle geldi malesef
En dandik kurum bile istifa edince ihtiyac varsa göndermemek icin elinden geleni yapar yada yapacagını söyler

İyi yapmışsınız hiç pişman olmayın. Yeni ortamınıza zamanla alışırsınız.

Eski isimde oryantasyon eğitiminde şey demişlerdi:
İşin değeri 5 diyelim. O ise kabul edilmeden önce iş insanin gözünüze çok güzel görünür, belki 10 puan değeri de.
Ama ise girdikten sonra artık sizin için degersizdir. (Mesaiye kalma-baskalarinda olan sizde olmayan sosyal haklar, çıkan yemek vs) artık 1 puanlik değeri vardır, eleştirilir durur. Ama iş ile ilişik kesildiğinde artık kaybedildiği için gözde tekrar buyutulmeye ve yenidem sadece güzel taraflari görünmeye başlar.

Bence sizin konumuz da burada yazan gibi olmuş.
Hiç üzülmeyin, insan mutsuz oldugu yerlerden uzaklaşmali. İyi yapmışsınız.
Hem ıssız de değilsiniz . Ortamsa yeni isinizdekilerle de yakında samimiyet kurulur. Bir anda olmaz bu işler.

Ders yapacak oda derken öğrencilerle ders işleyecek anlamındaysa zaten yedek öğretmen oluyor dogru mu
Yedeği asili mi var öğretmen işte. Sokakta mı ders yapsın. Bunu mu demek istiyorsun?
Herkes eşit şartlarda işini yapmalı.

Artık bir karar vermişsiniz yolunuza devam edin bence.Herşeyde bir hayır var belki daha hayırlıdır bu sizin için

Yedeği asili mi var öğretmen işte. Sokakta mı ders yapsın. Bunu mu demek istiyorsun?
Herkes eşit şartlarda işini yapmalı.
Ben master ve üniversiteyi cıkarırsam yaklasık onbes yıldır okula gitmedim
Eski düzende yedek öğretmen diye birşey vardı ücretli öğretmen diyede geciyor olabilir ismi
Asıl öğretmen izinli oldugunda yerine gecerdi ücretinide ona göre alırdı
O yüzden odası dersliği vs neyse ismi olmazdı
Yeni düzen farklıysa söylemeniz yeterli
Yazdıklarımı carpıtarak bi yere varamazsınız

Eski patronların seni sevdiğini söylemişsin, emin misin? Bence bir an önce gitmeni istemişler.

Onlar terbiyesizlik etmiş belli ki idareyle arası iyi olan yeni gelene bile sınıf vermişler ,çok üzücü bir durum kendinizi ezdirmeyin dik durun kendin için bişey istememişsin ki bu zaten hakkın boşver gitsin

İstifanızı vermeden önce konuştunuz mu rahatsız olduğunuz konuyu? Konuştunuzsa ve ilgilenilmediyse haklısınız üzmeyin kendinizi. Büroda çalışıyor olsaydınız aynı şeyi söylemezdim ama okulda çocuklarla ordan oraya gitmek eminim size de çocuklara da zordur.

Arkadaşlar öncelikle mesajlarınız için teşekkür ediyorum evet ayrılmıştım işten işte bulmuştum hatta ama okuldaki bir büyüğüm ki kendisi baya büyük saygı duyduğum bir insandır araya girdi onlarla konuştu benimle konuştu bir anlık sinirle yaptığımı söyledi normalde prensip olarak ayrılan elemanı geri almıyorlarmış ben bir istisnaymışım neyse sınıf meselesinide çözeceğiz gibi bir hoca ayrılacak. Çalıştığım yere gelince soran olmuş özel eğitimde çalışıyorum bizde dersler 40 dakika ve tek bir öğrenci ile oluyor biraz farklı yani. Şuan geri döndüm ama eskisi gibi olacak mı her şey belki zaman alacak biraz daha döndüğüme sevindi çoğu arkadaşım ama içten içe fesatlananlarda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…