- 26 Eylül 2018
- 560
- 1.436
- 113
Şahsi odadan bahsetmiyor, ders yapacak oda yokmuş. Konu sahibi öğrencileriyle mutfakta ders yapıyormuş.Öğretmenlerin ayrı odalarımı oluyor artık vay be yaşlanmışım :)
Ben bi akademisyenlerde görmüştüm vaktiyle
Keşke hemen istifa etmeden adam akıllı konussaydınız
Öfkeyle kalkan zararla oturur dicem ama işte bulmussunuz
Yeni işinizin kıymetini bilirsiniz artık öyle düşünün
Ders yapacak oda derken öğrencilerle ders işleyecek anlamındaysa zaten yedek öğretmen oluyor dogru muŞahsi odadan bahsetmiyor, ders yapacak oda yokmuş. Konu sahibi öğrencileriyle mutfakta ders yapıyormuş.
Canım büyük olasılıkla bu arkadaş ya etüt merkezi gibi bir yerde ya da özel eğitim merkezinde .Yani çocuğun ders ve öğretmeni ile etkileşime geçeceği özel bir alanın gerekliliğinin olduğu bir yerde.Dogrusunu yapmış arkadaş.Ben de rehberlik ogretmeniyim ve ücretsiz içindeyim diye rehberlik servisini okulda iptal etmişler.İdari oda yapmışlar.Uc idari oda var ve su an 1 idareci var okuldaÖğretmenlerin ayrı odalarımı oluyor artık vay be yaşlanmışım :)
Ben bi akademisyenlerde görmüştüm vaktiyle
Keşke hemen istifa etmeden adam akıllı konussaydınız
Öfkeyle kalkan zararla oturur dicem ama işte bulmussunuz
Yeni işinizin kıymetini bilirsiniz artık öyle düşünün
Hmm olabilir :)Canım büyük olasılıkla bu arkadaş ya etüt merkezi gibi bir yerde ya da özel eğitim merkezinde .Yani çocuğun ders ve öğretmeni ile etkileşime geçeceği özel bir alanın gerekliliğinin olduğu bir yerde.Dogrusunu yapmış arkadaş.Ben de rehberlik ogretmeniyim ve ücretsiz içindeyim diye rehberlik servisini okulda iptal etmişler.İdari oda yapmışlar.Uc idari oda var ve su an 1 idareci var okulda...kamuda olduğum için milli eğitime şikayet edicem dönünce.Ama arkadaş özel sektörde ,başka iş bakması en hayirlisi
Şımarıklık değil di aslında benimkisi 1 yıldır çalışıyorum Öğretmenim ama sınıfım yok öğrencileri boş bulduğum yerlerde alıyorum hep acısını çok çektim bunun bir hoca ile onun odasını paylaşıyorduk ama uymayan öğrenci olunca ben sınıf arıyordum, mutfakta bile ders yaptım yeri geldi.
Çok genç ve iyi niyetli bir arkadaş sanırım.Yoksa kendisinden sonra goreve başlayana sınıf verildiğinde giderdi yöneticisine "dalga mı geciyorsunuz benimle?" derdi.Bir yıl yaşamazdi bunu....gerçi kurum , arkadas kendisi istifa etsin diye yapmış gibi geliyor.Hmm olabilir :)
Ama zaten iş bulmus hemen yöneticisini özlüyor sadece
Evet bana da öyle geldi malesefÇok genç ve iyi niyetli bir arkadaş sanırım.Yoksa kendisinden sonra goreve başlayana sınıf verildiğinde giderdi yöneticisine "dalga mı geciyorsunuz benimle?" derdi.Bir yıl yaşamazdi bunu....gerçi kurum , arkadas kendisi istifa etsin diye yapmış gibi geliyor.
Yedeği asili mi var öğretmen işte. Sokakta mı ders yapsın. Bunu mu demek istiyorsun?Ders yapacak oda derken öğrencilerle ders işleyecek anlamındaysa zaten yedek öğretmen oluyor dogru mu
Ben master ve üniversiteyi cıkarırsam yaklasık onbes yıldır okula gitmedimYedeği asili mi var öğretmen işte. Sokakta mı ders yapsın. Bunu mu demek istiyorsun?
Herkes eşit şartlarda işini yapmalı.
Onlar terbiyesizlik etmiş belli ki idareyle arası iyi olan yeni gelene bile sınıf vermişler ,çok üzücü bir durum kendinizi ezdirmeyin dik durun kendin için bişey istememişsin ki bu zaten hakkın boşver gitsinAynen hoş bir durum değildi bir sene idare ettim ama baktım bana söz verilen sınıf gerçekleşmedi herkes yerleşti yeni gelen arkadaş bile, benden çok memnundu veliler idare ama işte bir kuru kal bile demediler bir tanesi dedi sadece ben isterdim ki kararını bir gün düşün öyle gel demelerini yada çözüm üretmelerini sorunun kaynağı onlar sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?