dün nişanlımla telefonda konusruken bırden tartıştık ve ona agır bır soz soyledım
soyledıgım sozu burdan paylasamam
ne yapmalıyım çok kırdım onu ve hala sinirli
kaç paralık adamsın demişliğim var üstelik dibine kadarda haksızdım, bundan daha mı ağır söylediğin
adam degilsin sen dedim
adam gibi biriyse çok ağır olmuş.. aynı şekilde kadınlığına laf söylese sen de kaldıramazdın.
ama gerçekten adam değilse sadece gerçeği söylemiş olursun. bu durumda nişanlı kalmanız da tuhaf olur :)
adam degilsin sen dedim
Akrep burcuysa sakinleşmesini bekle, bende ilk ve son büyük kavgamızda söylemiştim. Beni 1 hafta süründürdü resmen, yokmuşum gibi davranıyordu falan sonra ben kalbim kırılıyor artık bana böyle davranmanla bi süre sen kendini toparlayana kadar görüşmeyelim lütfen, ben bir kelime ettim yanlıs yaptım ama sen hatalarını bu şekilde örtemezsin dedim. Ertesi gün barıştı aşkım meşkimValla kusura bakmasınlar ama çileden çıkartıyorlar insanı bazen :/
Nemesis kendimi senin ablan gibi görüyorum, gerçi aramızda en fazla bir iki yaş vardır. Yazdığını okuyunca dumura uğradım. Hadi cıkmıştır ağzından dedim sonra özrünü okuyunca kilitlendim :) Yanımda olsan ensene bi şaplak yemiştin.
Kimse kimseye hakaret edemez, adamlığını sorgulayamaz. İster sevgilimiz olsun, ister kardeşimiz bu denli ağır bir cümle kurmaya hakkımız yok. Biri cıkıp bana sen kaç paralık insansın dese ağzını burnunu kırarım herhalde, kıramayacak kadar seviyorsam da içimdekileri öldürürüm.
yapmayın bunu, küsün konuşmayın trip atın ama karakteri ile ilgili ağır seyler söylemeyin insanlara.
hayır oyle aile vs sorun degil bu
aramadı benı dun ( evde ısten gelınce uyuyakalmıs)
neden aramadın dedım uyuyakaldım dıyınce bende parladım (bu sıralar hassasım dugun stresıne gırdım galıba )herseye parlıyorum
tartısmaya gırınce hoppp agzımdan bu saçma sapan şey çıktı
off napcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?