hata yaptım :(

avensis

hayat arkadaşım eşimmm
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
375
0
26
İstanbul
dün nişanlımla telefonda konusruken bırden tartıştık ve ona agır bır soz soyledım
soyledıgım sozu burdan paylasamam
ne yapmalıyım çok kırdım onu ve hala sinirli

dün nişanlımla telefonda konusruken bırden tartıştık ve ona agır bır soz soyledım
soyledıgım sozu burdan paylasamam
ne yapmalıyım çok kırdım onu ve hala sinirli

Paylaşamazsanız bizden gelebilecek tek tavsiye şu olur; umarım gönlünü alabilirsiniz :S

şuan kendıme bıle ınanıyorum
kişiliğine hakaret ettım soyledım evet ama şimdi çok pişmanım içim acıyor resmen
sabah konustum ozur dıledım ama ozur dıleme benden dedi
ben sana boyle bırsey soylesem ne hıssedersın dıyınce ben ıyıce bır yerın dıbıne gırdım

kaç paralık adamsın demişliğim var üstelik dibine kadarda haksızdım, bundan daha mı ağır söylediğin

adam degilsin sen dedim

aynı şey hemen hemen, konu nerden açıldı bilmiyoruz ama ben kendi olayımda sade bi özür diledim, ben senin yerinde olsam affetmezdim sen bilirsin dedim, abartı bi özüre gerek yok içten bi şekilde özür dilersen bunu anlar anlamazsada sen üstüne çok düşersen ters teper ya da koz olarak kullanır bence

adam gibi biriyse çok ağır olmuş.. aynı şekilde kadınlığına laf söylese sen de kaldıramazdın.

ama gerçekten adam değilse sadece gerçeği söylemiş olursun. bu durumda nişanlı kalmanız da tuhaf olur :)

Akrep burcuysa sakinleşmesini bekle, bende ilk ve son büyük kavgamızda söylemiştim. Beni 1 hafta süründürdü resmen, yokmuşum gibi davranıyordu falan sonra ben kalbim kırılıyor artık bana böyle davranmanla bi süre sen kendini toparlayana kadar görüşmeyelim lütfen, ben bir kelime ettim yanlıs yaptım ama sen hatalarını bu şekilde örtemezsin dedim. Ertesi gün barıştı aşkım meşkim Valla kusura bakmasınlar ama çileden çıkartıyorlar insanı bazen :/

adam gibi biri olmasa onunla nişanlı olmam hatta yuzune bıle bakmam
ama o laf hayat arkadasım olacak bırıne soylenmemeliydi
be hatamı bılıyorum ama nasıl duzeltırım bu durumu??
o kadınlıgıma bır laf soylemezki zaten soylese bende kaldıramam

canım akrep olmasa da bır okadar inat oglak burcu
sanırım o da bana oyle davranacak eskisi gibi ilgilenmeyecek
o da beni süründürecek

Durduk yere demedin ya elbet yapmıştır bir şey..
Eğer ailesi anası,babası yüzünden seni üzmüşse mesela haksız yere
bence de adam değilsin denir o tiplere ben de demiştim sen ne biçim erkeksin be
demiştim ben bi kaç kez.. özür de dilemedim haklıydım ohh olsun düzeldik mi evet
ama ne ben dediğimi,duyduğumu unuturum ne de o.. Hayırlı bir sonumuz olur inş.

Son düzenleme:
Nemesis kendimi senin ablan gibi görüyorum, gerçi aramızda en fazla bir iki yaş vardır. Yazdığını okuyunca dumura uğradım. Hadi cıkmıştır ağzından dedim sonra özrünü okuyunca kilitlendim :) Yanımda olsan ensene bi şaplak yemiştin.

Kimse kimseye hakaret edemez, adamlığını sorgulayamaz. İster sevgilimiz olsun, ister kardeşimiz bu denli ağır bir cümle kurmaya hakkımız yok. Biri cıkıp bana sen kaç paralık insansın dese ağzını burnunu kırarım herhalde, kıramayacak kadar seviyorsam da içimdekileri öldürürüm.

yapmayın bunu, küsün konuşmayın trip atın ama karakteri ile ilgili ağır seyler söylemeyin insanlara.

hayır oyle aile vs sorun degil bu
aramadı benı dun ( evde ısten gelınce uyuyakalmıs)
neden aramadın dedım uyuyakaldım dıyınce bende parladım (bu sıralar hassasım dugun stresıne gırdım galıba )herseye parlıyorum
tartısmaya gırınce hoppp agzımdan bu saçma sapan şey çıktı
off napcam ben

enseme şaplak yemeyı haketmiş durumdayım
dilin kemiği yok işte !!çıktı bır kere agzımdan
ne yapıcam bana onu soylermısın??

Bunun için adam değilsin denir mi yahu
Ohooo buna parlıyorsan büyük sorunlarda neler diyeceksin sen canım
merak ettim.
Kendini bu anlamda değiştirmelisin dikkat et bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…