hata

Ben hatalari olmus ve de olacak biriyim. Ama beni ben yapan bu hatalar. Hic birinden de pisman degilim. Hepsi de bana bir seyler ogretti.

Hatalarinla baris, sev oksa onlari.

hayır oyle bı durum degıl bırıne haddinden fazla guvendım ve guvenılmeyecek bırı oldugunu anladım malesef:KK43:

Bu bana heep oluyor :confused: hep iyi iyi diyorum insanlar için ve sonuç hüsran. Esim ve annem kiziyorlar bazen iyi deme diye. Bendeki saftiriklik ama hemen inanıyorum insanlara ve doğru konuştuklarına inanıyorum nedense. .

Az çok ne olduğunu tahmin ediyorum. Herkes hata yapar önemli olan hatadan ders almak.. asla karşı tarafa köz vermissin gibi davranma bu durum seni daha çok bunaltir..

Her gun ufak tefek hatalar yapıyorum, Allah büyüklerinden korusun. Boşver hayat böyle:dondurma:

Gizemli konular daha çok didiklenir :D bari sen yapma
Yeni üye gibi bi derdim var içeriği anlatamam ama bana yardımcı olun :D
Yoo hatasız kul olmaz, hatanla seveni buldun mu tamamdır

Naptın Tolin en son gördüğümde bi üye sana kocamda gözün mü var ahlaksız gadın diyordu :KK53: Şaka bir yana hatalar bizler için. Hiiç üstünde durup biri bin yapma ve hayatına devam et.

işte o vicdan varya vicdan benı mahfediyor:KK43:

telafısı yok malesef benım eşşeklıgım:KK43:

hayır oyle bı durum degıl bırıne haddinden fazla guvendım ve guvenılmeyecek bırı oldugunu anladım malesef:KK43:

Zarar psikolojikte olsa fizikselde olsa gecmisi degistiremezsin. O yüzden ne yaşarsan yaşa hep önüne bak

ben cok hata yaparım
:)
ve esım benım psıkologumdur onunla konusurum
hayatımdakı hıc kımsenın bılmedıgı ıtıraflarım esımdedır
o bana mesela bırının onemlı bırseyını bırıne yumurtladıgımda ( salakca agzımdan kacırmıstım)
gıt konus ben bı aptallık ettım ozur dılerım de der,
gıder konusurum ozur dılerım dolayısıyla hem hata yaptıgım ınsanı kaybetmem hem vıcdanım rahatlar
esıme soylemesem kımseye soylemesem ben onu yutar unutmaya calısırım ama unutamam bu kısır döngü :)

oyuzden ne yaptıysan bence yuzles en temızı ;)

herkes hata yapar
onemlı olan hatayı tekrarlamak veya tekrarlamamak
bıle bıle ust uste aynı hatayı yapmak bence hata
..
hem tecrube kazandın ınsan hatalarıyla büyür tolin tolin

Simdi ne desemki bilemedim.
Ben gecmiste yaptigim hatalari hatirlar gibi oldugumda aklimi hemen baska yerlere yoneltiyorum. Bazen durup dudagimla " pitit piti piti " sesler yapiyorum dikkatim dagilsin diyem ve ise yariyor. Tabi etrafdan ne kdar saglikli gorunuyorum bunu yaparken bilemiyorum, neyse aman.

valla burda bile kocama askıntılık ettin dısarda kim bilir nasılsn hic kusura bakma ne oldugunu kendindne biliyosun ki vicdan ayagı cekiyosun cok beter ol vallla sein gibilere müstehak...
cok ayıp yaptıgınız
yasınız ondan buyuk abla tavsıyesı verebılırsınız bu yuklenmek neden
napsın senın 2.ele dusmus kocanı pardon ? bulunmaz hınt kuması mı da burası sanal hanfendı farkında mısınız ne bu kın nefret bırının derdı varken daha da ustune gıtmek nedır yani

Hatasiz insa yok. Eminim hepimiz geri donusu olmayan hatalar yaptik. Ki yaptimda zaten... ama tevbe etmekten baska caremiz yok.

Aslinda bende bu siteden ayrilmayi dusunuyorum. Okadar kisinin yasamina yasadiklarina gunahlarina sevaplari a ortak oluyoruz. Obur dunyada hepsine bir bir sahitlik yapmak zorunda kalacagiz.

O yuzden gunah kimseye anlatilmazmis ki kimse sahit olmasin. Eger nekadar cok gizlenirse gunah tevbeside okadar kolay kabul olurmus.
Burda binlerce konu okuduk. Tek tarafli okuduk karsi tarafa saydirdik. Obur dunyada hep sahitlik edecegiz. Ve tek tarafli dinledik belki karsi taraf hakliydi onalrda tek tek haklarini isteyecekler.
Bazen kk dan gitsem diyede dusunmuyor degilim.
Iyi de biz tanimiyoruz ki onlari.Fazla ince dusunuyorsun sanki.

selam :deli:
ben bi hata yaptım hatamın ne oldugunu yazmıycam buraya ancak sonucu sadece bana zarar verecek cınsten bı hata yaptım aslında cokta buyuk bısey degıl ama kendıme cok kızıyorum :kızgın:gunlerdır hakım oldum savcı oldum kendımı yargıladım da yargıladım ben nasıl yaparım dıye bu psıkolojıden nasıl kurtulurum?sizler hatasızmısınız?:skandal:

e tamam olmuşla ölmüşe çare yok
hata yapmadan doğruyu nasıl öğreneceksin?
jungle da yaşamıyoruz ki tek bir hatamız hayatımıza mal olsun.
canını sıkma olur öyle...

Naptın Tolin en son gördüğümde bi üye sana kocamda gözün mü var ahlaksız gadın diyordu :KK53: Şaka bir yana hatalar bizler için. Hiiç üstünde durup biri bin yapma ve hayatına devam et.
geldi bak 2 sayfa geride gene bana kocamı çaldıııı muamelesi yapıyor hayır bende kıblemedım ama gene banlanmıs:deli:

cok ayıp yaptıgınız
yasınız ondan buyuk abla tavsıyesı verebılırsınız bu yuklenmek neden
napsın senın 2.ele dusmus kocanı pardon ? bulunmaz hınt kuması mı da burası sanal hanfendı farkında mısınız ne bu kın nefret bırının derdı varken daha da ustune gıtmek nedır yani
bosver dıone yazsın dursun banlanmaya değmez:KK50:

geldi bak 2 sayfa geride gene bana kocamı çaldıııı muamelesi yapıyor hayır bende kıblemedım ama gene banlanmıs:deli:

bosver dıone yazsın dursun banlanmaya değmez:KK50:

Ay oha hahahaahahah şaka gibi kız ben görmedim onu omg ! :olamaz:

Back
X