- 23 Ekim 2011
- 19.418
- 23.891
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemde lımoncunun kocası yanıcok ayıp yaptıgınız
yasınız ondan buyuk abla tavsıyesı verebılırsınız bu yuklenmek neden
napsın senın 2.ele dusmus kocanı pardon ? bulunmaz hınt kuması mı da burası sanal hanfendı farkında mısınız ne bu kın nefret bırının derdı varken daha da ustune gıtmek nedır yani
hemde lımoncunun kocası yanı
ben lımoncuyu cıddıye alamıyorum
starbucksa az gitmiştir kesın ondanhahah okadın ne konusmus yıne yaa
parasız kaldıysa altın falan alamadıysa ona sinirlenmıstır ya o![]()
hahah okadın ne konusmus yıne yaa
parasız kaldıysa altın falan alamadıysa ona sinirlenmıstır ya o![]()
starbucksa az gitmiştir kesın ondan![]()
Altın çok yükseldi ondandır![]()
gormedıgı kocasının nesı ne asılacak bide milletAltın çok yükseldi ondandır![]()
Maalesef hata yapıp, arkadasından yargılama bende de var olan bir durum. Bence asıl hata yargılama kısmı :)selam
ben bi hata yaptım hatamın ne oldugunu yazmıycam buraya ancak sonucu sadece bana zarar verecek cınsten bı hata yaptım aslında cokta buyuk bısey degıl ama kendıme cok kızıyorumgunlerdır hakım oldum savcı oldum kendımı yargıladım da yargıladım ben nasıl yaparım dıye bu psıkolojıden nasıl kurtulurum?sizler hatasızmısınız?
![]()
selam
ben bi hata yaptım hatamın ne oldugunu yazmıycam buraya ancak sonucu sadece bana zarar verecek cınsten bı hata yaptım aslında cokta buyuk bısey degıl ama kendıme cok kızıyorumgunlerdır hakım oldum savcı oldum kendımı yargıladım da yargıladım ben nasıl yaparım dıye bu psıkolojıden nasıl kurtulurum?sizler hatasızmısınız?
![]()
Kocasına mı askıntılık etmişsin?amin canım amin![]()
selam
![]()