Hatalar unutmak için...miş

HeartLess

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2007
12.734
40
208
53
Diğer
Hatalar unutmak için miş...
kimin kime yaptığı önemli değil,
bu eş,sevgili,kardeş,arkadaş,anne,baba vs olabilir...
Sizce yapılan hatalar unutulur mu ?
size yapılan,unuttuğunuz hatalar oldu mu?
peki ilişkileriniz eskisi gibi devam ediyor mu?
paylaşmak isterseniz,buyrun...

sevgiler...

Yok unutulmuyor Songülcüm..
Ne kadar küllense de alevi yine de bir yerleri sızlıyor işte..
Ben unutmadım,unutmayacağım..
Tek tek yazdım listeme,hesabı sorulacak zamanı geldiğinde..:lepi:

Unutmam, affetmem...çok kindarım ben yaaa...
Lisede bir arkadaşım canımı çok acıtmıştı bir lafıyla...şimdi düşünüyorum okadar da önemli değilmiş...ama aradan 11 yıl geçti, kızı hala görmezden tanımazdan gelirim...konuşmam...konuşamam elimde değil...
Hakkaten çok kindarım yaa...:Belki de en kötü huıyum bu...

Affetmek de lazım arada ama..Hatasız kul olmuyor...

Af dileyeni , hatasını anlayanı, bana verdiği zarar büyük değilse, affetmek gerek, unutmak diye düşünüyorum..

Yoksa benim de eski huyumdur, yapılan iyiliği de kötülüğü de unutmamak ama biraz ılımlı olmakta fayda var bence..

unutmam..
silmem belki tek hatayla ama unutamam da..
şahsıma yapılan her yanlışta aramdaki mesafe daha da açılır, en sonunda da kapanmamacasına zaten..

hayatımda sonsuz kredisi olan kişiler annem, babam ve kardeşimden başkası değildir..

yara kabuk bağlasa bile dokunduğunda kanar. kabuk geçse bile izi kalır....:1ninca:
çürük tahta çivi tutmuyor bacım-tatlicadiarzu-

unutuyorum. affediyorum. kinci değilim. ama çok affedilmeyecek artık yani hayati bir mesele ise anca onu affetmiyorum. yoksa çok kolay affederim. iyimi kötü mü bilemem. ama Allah bile affediyor ben kimim ki affetmeyeceğim..

Haklısın aslında denizim güneşim...ama 30dan sonra değişir mi insan...zannetmem...

Affetmek değil de unutmak mı acaba...
yapılan hatanın büyüklüğü önemli ebette,
ama bazen hiç ummadığımız kişilerden
öyle sözler duyuyor ya da öyle hareketler görüyoruz ki,
bu nasıl unutulur arkadaşlar...?
gerçekten izi kalıyor,eskisi gibi olmuyor maalesef...

İşte unutulmaz...unutulamaz hatta...
3. bir kişi sana en fazla ne yapabilir ki...
en fazla inancını güvenini yıkabilir...
yetmez mi...çok bile...
yok yok değişmem ben anladım...

yeterki canım istesin songül abla..unuturum..sositososito
ama benim keyfime bağlıbuyrunnnnnnnnn
ben istersem kendimide affettiririm..değecek kişiye..
ne yapar eder gönlünü alırım..:lepi:
teyzoşumu geri kazandım..varmı ötesi..Şeniz

Affettim ama unutmadım günü gelince hesaplaşıcaz...
Affetmek büyüklüktür, nasıl olsa birgün hatalarını anlayacaklar, bundan öncekilerin anladığı gibi...

ee işte izi kalınca ne hayır geliyor o ilişkiden.
araya soğukluk giriyor, acaba ummadığım başka neyle karşılaşırım çekincesi oluyor.
işin tadı kaçıyor yani..

yalnız şu var. o kişinin hatasını anlaması gerekir. hiçbir şey olmamış gibi ,özür bile demeden,konuşmaya çalışanlar oldu hayatımda. sanki o hatayı,yapmamış gibi.bunu yapanı ,affetmem kesinlikle. o kadar da kolay değil artık. kolayda olmamalı..

şöyle bir söz vardı:kadın unutur ama neyi unuttuğunu asla unutmaz
birden bu geldi aklıma..

Bence unutulmaması gerek zaten..
Unutursam kendimi yok saymış olurum..
Bana yapılanları,döktüğüm yaşları hiçe saymış olurum..
Evet affetmek Allahıma mahsus zaten o yüzden yüce olan o..

Hım oluyor tabii..

Asıl koyan da o zaten ''ummadığınız kişiden o sözleri duymak, başından aşağı kaynar suların dökülmesi gibi''..

Ben de unutmam ya...

Ama ben söylerim açıkca, kırıldım darıldım beklemezdim diye (benim için önemli biriyse)...
Yani içime atmam ben söylerim..Ondan sonra durum nasıl ilerler bilemem..

Özür dilemeler olsa da, insan yine de ''ama bunu bana nasıl söyler, yaa bunu nasıl yapar bana'' diye, kabullenemiyor evet ve sonuç olarak da unutamıyor af dilemeler de olsa, soğumalar başlıyor az da olsa, ''hayır hayır asla söylememeliydi öyle'' gibi kendi içinde yaşadığın çatışmalar devam ediyor..

Bende genelde unuturum ama gönlüm alınmalı hataya karşılık hatasını anlayıp hala ukala davrananlar var ya onları bile unuttuğumu düşünüyorum ama bazen bir doluyorum ki hepsini pat pat diye suratına haykırırım kim olursa olsun o da şok olur zaten

Elbette Hata ise şekli Önemli.
Basit birşeyide abartıp abartıp sağdasolda binebin katarak anlatıyor ise
Unutmam....
Üzülürüm kırılırım İncinirim Öfkemi bastırırım..
Sebebini Merak ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…