- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
hah işte yok ,sayın. bak ne güzel bir söz bu. yok sayın. o yok. hiç olmadı. halüsinasyon görüyorsunuz,,,, o yokkkkkkkkk.(burhanın dediği gibi:)).. )
dip not. o,,, herkes olabilir...:hulya:
Cok dogru arkadasim....kimine göre aff edilmeyecek bir hata kimine göre aff edilebilir...bu tamamen bakis acisina bagli degilmi?
Ne kadarda aldatilmis bir kadinin esini aff ettigne anlam veremiyorsak belkide oda o kadar bizleri anlayamiyor....Neden aff edilmesinki diyordur!!
Yapimiz, karekterimiz, egitimimiz, ailemiz, cevremiz bunlardir dogru ve yanlislarimizi belirleyen.....kisiligmizi olusturan.....
Aslinda hayat dedigmiz su üc günlük yolculuk o kadar kisaki ne kin gütmeye deger nede aff etmemeye......tabiki yapilan kötülüklere boyun egmek herseyi aff etmekde degildir demek istedigim....sadece bazen insan gölgesinden atlamali....cünkü belki aff ederek en büyük iyligi kendine yapmis oluyor..a.s
hah işte yok ,sayın. bak ne güzel bir söz bu. yok sayın. o yok. hiç olmadı. halüsinasyon görüyorsunuz,,,, o yokkkkkkkkk.(burhanın dediği gibi:)).. )
dip not. o,,, herkes olabilir...:hulya:
Canim yazdiklarina kesinlikle katiliyorum, sonuc olarak hic birimiz hatasiz degiliz, olamayiz da ..onemli olan ders alabilmek,yoksa kin gutmek, intikam almaya calismak cok gereksiz ve yipratici,seni kiran kisi arkadas,sevgili,koca ,bir aile bireyi, her kimse farketmez ,cok kirilmis olsan bile soyle sakin kafayla bir oturup dusunursun ben hic hata yapmadim, onu hic kirmadim mi diye ,sayet kirilmis ve/veya ayrilmis olmana ragmen hala kalbin agriyor,uyuyamiyorsan bir kez daha sans verirsin, ya da "Hayir Dua"nla ,tamamen aklindan, gonlunden siler ,arkana bakmadan gidersin,sonuc olarak bunlarla ugrasmak sadece ek uzuntu ,hirs getirecektir,zaten hepimiz obur tarafta yaptiklarimizin bedelini odeyecegiz,degil mi??.
Aynen canim....a.s
Ve oturup düsünmeli insan....yapilan hatada benimde payim varmi diye!!
Ve sormali kendine...belkide bu durumun buraya gelmesi birazda benim sucum
Egerki gönül rahatligi ile yok diyebiliyorsa dedigin gibi hayir Dua nla gönderirsin hayatindan olur biter.....:hulya:
Aff et...ben hata yaptim deyip özür dileyebilen bir insan zaten cok büyük bir asama vermis kendini mahkeme etmis ve yaptiklarinin yanlis oldugna kanat etmistir....gözlerinde ve sözlerinde sahtesiz ve yalansiz bir pismanlik görebiliyorsam ben kimimki onu aff etmeyim..?? Ben aff ettim Allah aff etsin derim....hepsi bu...
Özür dilemek yaptigindan pismanlik duyup aff dilemekte her yigidin harci degil...buda ancak cesur bir yüregin yapabilecegi birseydir.
Keske herkes böyle cesur bir yürek tasiyabilse
Canim yazdiklarina kesinlikle katiliyorum, sonuc olarak hic birimiz hatasiz degiliz, olamayiz da ..onemli olan ders alabilmek,yoksa kin gutmek, intikam almaya calismak cok gereksiz ve yipratici,seni kiran kisi arkadas,sevgili,koca ,bir aile bireyi, her kimse farketmez ,cok kirilmis olsan bile soyle sakin kafayla bir oturup dusunursun ben hic hata yapmadim, onu hic kirmadim mi diye ,sayet kirilmis ve/veya ayrilmis olmana ragmen hala kalbin agriyor,uyuyamiyorsan bir kez daha sans verirsin, ya da "Hayir Dua"nla ,tamamen aklindan, gonlunden siler ,arkana bakmadan gidersin,sonuc olarak bunlarla ugrasmak sadece ek uzuntu ,hirs getirecektir,zaten hepimiz obur tarafta yaptiklarimizin bedelini odeyecegiz,degil mi??.
Aynen canim....a.s
Ve oturup düsünmeli insan....yapilan hatada benimde payim varmi diye!!
Ve sormali kendine...belkide bu durumun buraya gelmesi birazda benim sucum
Egerki gönül rahatligi ile yok diyebiliyorsa dedigin gibi hayir Dua nla gönderirsin hayatindan olur biter.....:hulya:
Aff et...ben hata yaptim deyip özür dileyebilen bir insan zaten cok büyük bir asama vermis kendini mahkeme etmis ve yaptiklarinin yanlis oldugna kanat etmistir....gözlerinde ve sözlerinde sahtesiz ve yalansiz bir pismanlik görebiliyorsam ben kimimki onu aff etmeyim..?? Ben aff ettim Allah aff etsin derim....hepsi bu...
Özür dilemek yaptigindan pismanlik duyup aff dilemekte her yigidin harci degil...buda ancak cesur bir yüregin yapabilecegi birseydir.
Keske herkes böyle cesur bir yürek tasiyabilse
Sevgili "Gulsum Sultan'cigim cok guzel seyler yaziyorsun ama ne yazik ki benim karsima boyle guzel dusunen erkek hic cikmadi ,bu gonul isleri beni o kadar yordu ki artik hic bir beklentim kalmadi, sadece onume bakip hayata devam ediyorum...klava:
Iste diyorum ya canim....her insan böyle cesur bir yürek tasiyamaz....
Ben de boyle bir cesur yurek ariyorum, haberiniz olsun...:hulya:
Allah gönlüne göre verir arkadasim....hem cesur hemde seni seven bir yürek bulursun insallah:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?